Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Har jeg gjort noget forkert?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En ellers fredelig udveksling på Landsbybrønden udvikler sig pludseligt sådan at Savfisk erklærer at mine ytringer er på grænsen til trolleri, samt at han ikke vil svare mig mere. Det drejer sig om det seneste emne på brønden. Jeg har læst det hele igennem nogle gange, og jeg kan ikke se nogen fejl i mine egne udtryk. Savfisk skriver også at man ikke kan komme igen og igen med det samme forslag, som allerede er afvist, at tolerancen for tiden er meget lav, at han ikke vil fremsætte direkte trusler, men at dette svar er det absolut sidste.

Specielt påstanden: på grænsen til trolleri, er ejendommelig og uacceptabel i mine øjne.

Jeg kræver naturligvis ikke, at Savfisk absolut skal svare på alt hvad jeg skriver. Han kunne have trukket sig i tavshed, uden at jeg ville have noget at indvende.

Påstanden om at jeg er på grænsen til trolleri fremgår af historikken - ikke af selve teksten.

Jeg vil derfor gerne vide, om andre administratorer kan se fejl i mine udtryk.--Cayrouses (diskussion) 16. dec 2018, 14:43 (CET)

Det jeg kan få øje på er at du er vældig god til at spilde andre wikipedianeres tid, f.eks i den nævnte brønddiskussion har du syv indlæg der med intrigant fnidder om magtforhold ol. der intet har med emnet (DSD) at gøre, og nu fortsætter du her. Stop venligst, og find ud af om du vil bidrage til encyklopædien, eller bare vil ævle - Nico (diskussion) 16. dec 2018, 15:36 (CET)
Det er klar snak, Nico. Men du fremstiller mig næsten som en flittig skribent. Venlig hilsen --86.221.23.122 16. dec 2018, 16:28 (CET)
Du stiller et klart spørgsmål, så du får et klart svar. Som Bruger:Nico har jeg også det indtryk at du ikke er her for at bidrage til encyklopædien. Istedet bruger du det meste af din tid på indlæg som denne og hvad der på mig, mest virker som stikpilller.
Ligeledes får jeg så det indtryk af at du gerne kommer med disse stikpiller i diskussioner, som er ved at være afsluttede, men som så afspores og alles tid spildes. Typisk, som Nico mener, gerne som en kritik af enten administratorerne eller Wikipedias struktur og kvalitet.
Beretiget, konstruktiv kritik er altid på sin plads,men det er bare ikke det jeg oplever fra din side. Det virker mest som, undskyld udtrykket, fnidder. Det er dette, som kan virke som trolleri. Om det er bevidst eller ej ved jeg ikke.
Så hvad der, efter min mening ville hjælpe på mit indtryk af dig som seriøs bidragsyder, ville være mere artikelarbejde og færre kommentarer om dette og hint. Mvh KnudW (diskussion) 16. dec 2018, 17:07 (CET)
Også tak til KnudW. Du prøver endda at være høflig. Jeg har så mange dårlige erfaringer med uhøflighed ved artikelredigering, så jeg har allerede konkluderet at jeg bør holde mig fra det. Nicos indlæg ovenfor er et godt eksempel på den tone man hyppigt møder. --Cayrouses (diskussion) 16. dec 2018, 18:00 (CET)
Jeg prøver normalt også at være høflig, men det er den tone man møder, når man prøver at se hvor langt man kan gå i at trække andre rundt i manegen, - jeg formoder det er det Savfisk opfatter som trolling, og hvis det er tilfældet er jeg enig. - Nico (diskussion) 16. dec 2018, 18:48 (CET)
Det er et meget malende billede med at føle at man bliver trukket rundt i en manege. Jeg regner bestemt med at følge jeres opfordringer og trappe helt ned på Wiki. Men der kunne jo komme modsatrettede opfordringer. Jeg har også mærket mig ordet "fnidder" som I begge bruger. Måske I skulle lave en wiki-artikel om fnidder, det ville interessere mig. --Cayrouses (diskussion) 16. dec 2018, 20:11 (CET)
’’Måske I skulle lave en wiki-artikel om fnidder, det ville interessere mig’’ - det er den slags vendinger som, på mig, virker unødigt konfliktoptrappende, lettere spydigt og som “fnidder”. Er du klar over at det kan virke sådan? Mvh KnudW (diskussion) 16. dec 2018, 20:23 (CET)
Vi er ikke i en konflikt, Knud, men i samtale. Spydigt? siger du. Er du klar over, at I har valgt et ord, som ikke er defineret i nogen ordbog, men som jeg vagt husker fra min skoletid. Et meget upræcist ord. Jeg prøver at forstå jer. --Cayrouses (diskussion) 16. dec 2018, 20:32 (CET)
For mig at se pust du til gløderne igen og igen Cayrouses ---🎅 Zoizit (diskussion) 16. dec 2018, 20:41 (CET)
Jeg tror jeg forstår dig, Zoizit, men du må gerne præcisere hvad du præcis tænker. Jeg gætter på, at man næsten glemmer, at jeg virkelig selv mener, at jeg er fundamentalt uskyldig i de ting, I andre bebrejder mig. Efter min mening roder I jer stadig dybere ind i fejltagelser, og det er uheldigt for jer. Venlig hilsen fra --86.221.23.122 16. dec 2018, 21:42 (CET)Cayrouse

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Interessant. Jeg tror at vi måske er ved at komme til bunds i dette her. Du mener at du er uskyldig i de ting vi bebrejder dig og at vi roder os ud i fejtagelser.

Indtil videre er vi så 4, der mener at din stil er konfronterende og umidddelbart lægger op til “fnidder”. Lad os droppe det udtryk, du har ret, det er for flyvsk.

Jeg finder den unødigt provokerende og derfor reagerer jeg som vi har en konflikt. Jeg har tidligere bedt dig om at afholde dig fra kommentarer og at undgå at forsætte diskussioner, der tilsyneladende er afsluttede. Når du ikke gør dette, så er du får de korte, og efter din mening, uvenlige henstillinger.

Det lader til at vi åbenbart ikke bliver enige på det punkt. Jeg vil blot henstile til at du enten bruger krudtet på artikelredigering ellr hvis det ikke er sagen, så undlader at kommentere på dette og hint. Mvh KnudW (diskussion) 16. dec 2018--86.221.23.122 18. dec 2018, 19:46 (CET), 22:42 (CET)

Selvom vi ikke opnår enighed, så har jeg opnået en bedre forståelse af jeres tankegang. I har også svaret på mere end hvad jeg spurgte om. Jeg ønskede kommentarer til en nylig, kortvarig konflikt, men I har givet jer tid til en psykologisk beskrivelse af mig - og det er også OK. Da min "konfronterende" stil først vakte Knuds irritation, var jeg i opposition til artikler, der brugte 150 år gammel forskning som kilde, og som hævdede det berettigede derved. Det lyder som om der stadig er sympati for den tankegang hos jer.--Cayrouses (diskussion) 18. dec 2018, 12:34 (CET)
Vi er enige om én ting: Det ville være glædeligt om jeg kom væk fra Wikipedia. Det er mig egentlig ligegyldigt om der bliver smidt skældsord efter mig, men netop anklagen om trolleri har jeg svært ved at sluge. Dog skal ret være ret: Savfisk har ikke beskyldt mig for trolleri, sådan som Nico skriver, han har sagt at jeg var på grænsen til trolleri.
Så der vil nok komme et enkelt indlæg mere fra min side. Jeg mener, som allerede sagt, at I roder jer ind i fejltagelser. Det er helt klart for mig, at I ikke er interesserede i at høre min mening... men den kommer altså alligevel. --86.221.23.122 18. dec 2018, 19:46 (CET)Cayrouses
En enkelt bemærkning fra Nico har med mit spørgsmål at gøre og er præcis: Jeg skulle have været uden for emnet i mine indlæg på Brønden. Men det var bare ikke mig, men Glenn der valgte at gå den vej, og opfatte Savfisks titel som en opfordring til at tage konkurrencen op med Den store Danske. Efter min mening helt legitimt.
De andre kritikpunkter er generelle, uden referencer og i stilen "Jeg har indtryk af...". Hvor kommer de indtryk fra? Sikkert fra mine langvarige diskussioner med Rmir2 om artiklerne "Dannebrog" (diskussionen er på arkiv 1) og "Korstog". Har Nico og KnudW læst disse diskussioner? Det behøver de ikke, for Rmir2 har holdt dem orienterede om hvilken provokerende troll jeg er. Derfor fik jeg regelmæssige tilbagemeldinger fra KnudW om at jeg skulle stoppe. Tiden har vist - og bevist - at jeg havde fat i noget vigtigt: Rmir2 fyldte dansk wiki med tendentiøse artikler med forældede kilder. Helt åbenlyst kopierede han mængder af stof fra Salmonsen. Ikke den nyeste og heller ikke den næstnyeste Salmonsen, men den fra tyverne, som har den fordel at den er lige til at hente ned fra nettet. Jeg var en af de få stemmer, der gjorde modstand. Savfisk var en af de administratorer der kom ind i vores diskussion på Dannebrog, men uden at have noget at indvende mod Rmir2. Så kunne man tro at jeg måtte være sur på Savfisk, men det er ikke tilfældet. Nej, det er ham, der forfølger mig, kritiserer mig og taler til mig, som var jeg en uartig dreng i en skolegård.
Jeg vil slutte med at opfordre folk til at læse mine diskussioner med Rmir2 på Dannebrog og Korstog. --Cayrouses (diskussion) 19. dec 2018, 20:06 (CET)

Anmodning lukket Anmodningen er ikke længere aktuel. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 15. mar 2019, 18:20 (CET)