Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/MacApps som autopatruljeret?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Måske er det på tide at give Bruger:MacApps autopatrol? At gennemse hans fine ændringer er lidt kedeligt. --Biscuit-in-Chief (DiskussionBidrag) 5. mar 2019, 16:36 (CET)

Jeg har ikke orket at gennemgå redigeringerne, men på brugerens diskussionsside fremgår, at der har været en række kommentarer til brugerens redigeringer og at dette er fundet sted inden for relativ kort tid. Så lad os lige se tiden lidt an. --Pugilist (diskussion) 6. mar 2019, 09:46 (CET)
Jeg har ikke kendskab til kvaliteten af brugerens redigeringer, men kan konstatere, at han ikke svarer på indlæg/henvendelser på sin diskussionsside og i øvrigt heller ikke synes at efterkomme de henvisninger/råd han får ang. forhåndsvisning og indsættelse af kategori. På trods af to henvendelser på hans diskussionsside er der igen indsat kategori den 23. januar (Lise-Lotte Norup) og den 5.marts (Anne-Bolette Jill Gude). Inden man bliver "sluppet løs" på egen hånd er det relevant, at man som ny bruger forsøger at forholde sig aktivt til de henvisninger/råd der kommer på ens diskussionsside. Mvh. PHE77 (diskussion) 6. mar 2019, 21:34 (CET)
Brugeren har selv givet et enkelt svar på mange henvendelser og bl.a. skrevet:"

"Desværre begår jeg en del begynderfejl. Så det glæder mig meget, at du hjælper. Min læreproces er meget meget langsommelig." Ikke noget godt udgangspunkt for autopatruljeret efter min opfattelse.--Ramloser (diskussion) 7. mar 2019, 23:53 (CET)

Konklusion:
Vi venter lidt og ser tiden an. Pugilist (diskussion) 28. mar 2019, 22:49 (CET)