Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Rosenquist-sokkedukke igen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Så er den bandlyste Rosenquist atter let gennemskueligt i gang igen med endnu en af sine utallige sokkedukker, denne gang fra IP-adressen ‎131.165.165.44 på Brugerdiskussion:MGA73. Og som sædvanlig fables der om "eftermæle-ødelæggende situation", "ugyldige evighedsblokering" osv. Tilmed forsøger han at få ændret regler efter forgodt befindende og vil have undertegnede blokeret for personangreb, jeg aldrig har fremsat.

Jeg skal anmode om at sagen lukkes omgående, og at ‎131.165.165.44 blokeres permanent som åbenlys sokkedukke for Rosenquist. Rosenquist har misbrugt alle muligheder for at indordne sig under gældende normer og indgå i ærlig dialog men forsøger til stadighed åbenlyst at indrette artikler, diskussioner og regler efter eget forgodt befindende. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. jun 2012, 13:53 (CEST)

Der er næppe så meget tvivl om, hvem der sidder bag tasterne til disse brugerbidrag, og i det lys er jeg enig, at IP-adressen bør blokeres. Der er sket tilsvarende blokeringer af IP-adresser med formodet tilknytning til Bruger:Haabet og vist nok også i forbindelse med bandlysningen af Bruger:John Peters. Pugilist (diskussion) 27. jun 2012, 14:09 (CEST)
Suk......sukkedukke?? Så længe der ikke kommer verificeret navn på denne 'bekendte', kan det jo kun opfattes som en sokkedukke. --Jørgen (diskussion) 27. jun 2012, 15:02 (CEST)
Sokkedukken ser ud til at benytte KMD's netværk. Nogen i det firma bør nok gøres opmærksom på problemet. --Palnatoke (diskussion) 27. jun 2012, 16:35 (CEST)