Wikipedia:Flytteforslag/Lars Larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
  • Symbol move vote.svg Flyt Lars Larsen til Lars Larsen (flertydig) og Lars Larsen (erhvervsmand) til Lars Larsen. Jeg vil mene at "Dynelarsen" (i hvert fald her i vore dage) er den første de fleste tænker på, når de hører ordet Lars Larsen. Kom gerne med argumenter både for og imod. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 24. jun 2018, 12:58 (CEST)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Jeg har det umiddelbart fint med både at bevare og at flytte. Jeg ser ingen vægtige grunde til hverken det ene eller det andet. Men gode argumenter kan selvfølgelig få mig på andre tanker. 🙂 --Jhertel (diskussion) 24. jun 2018, 17:06 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt Dynelarsen er helt klart den mest kendte. Trade (diskussion) 17. sep 2018, 00:09 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke megen debat, men i fire måneder har ingen modsat sig flytningen, der derfor gennemføres. Vh. SorenRK (diskussion) 25. okt 2018, 20:39 (CEST)