Wikipedia:Landsbybrønden/Edit-a-thon: Turistattraktioner i Midtjylland

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Edit-a-thon: Turistattraktioner i Midtjylland[redigér wikikode]

Tid og sted[redigér wikikode]

Om eventet[redigér wikikode]

Lad os se, hvor mange turismeartikler, vi sammen kan rette/skabe på 5 timer! Midtjysk Turisme ønsker at blive klogere på Wikipedia, så vi kan guide turistaktører i Midtjylland til, hvordan mediet fungerer. Derfor inviterer vi wikipedianere fra hele Danmark til en aften, hvor vi retter og skriver artikler om turistattraktioner i Midtjylland. Eventet foregår online.

De fremmødte skal have deres egen computer med, men der vil være wifi og god forplejning.

Tilmelding[redigér wikikode]

Tilmelding sker ved at skrive til Kirstine, på kdu@midtjyskturisme.com, og notér venligst om du deltager i Aarhus eller online.

Deltagere[redigér wikikode]

Træfside[redigér wikikode]

Kontakt[redigér wikikode]

Kirstine Dupont
Kommunikationsmedarbejder
Midtjysk Turisme
Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Mail: kdu@midtjyskturisme.com
http://www.midtjyskturisme.com

Kommentar[redigér wikikode]

Ked af at skulle være negativ, men når jeg ser http://www.midtjyskturisme.com stritter min reklamebureau-scanner med fuldt udslag! Er lidt bekymret over hvad det er vi er ved at koble os op på her. På Scandic og god forplejning ... hmm. - Nico (diskussion) 20. maj 2014, 18:10 (CEST)

Det havde jeg slet ikke tænkt på, men det der evt. bliver produceret kan jo udfordres, og der bliver i hvertfald spillet med åbne kort. Jeg vælger at tage den holdning at det kan udbrede kendskabet til mulighederne for at deltage, men jeg er også en "ja hat"... Lad os se om der kommer andre kommentarer. --Kim Bach (diskussion) 20. maj 2014, 18:43 (CEST)

Fuld respekt for de åbne kort :-) - Nico (diskussion) 20. maj 2014, 18:58 (CEST)

Arrangøren har været meget åben overfor Wikipedias politik som det nok kan ses på Wikipedia:Landsbybrønden/Turistaktører og opfordring til at skrive sider, så jeg syntes vi bare skal prøve at se hvordan det går. Har sendt en mail ang. deltagelse online. --InsaneHacker (diskussion) 23. maj 2014, 17:07 (CEST)
Min største frygt er at deltagerne bliver grebet af stemningen, og glemmer alt om normer. Husker tydeligt hvor en flok meget erfarne brugere sad på Frederiksberg Rådhus ved tilsvarende arrangement, og havde glemt alt om alt, og nærmest startede en lille lokal Frederiksberg Wiki. - og da jeg så trykkede på slet, brød helvede ud, da nogle åbenbart tabte ansigt upfront til en borgmester. :-) Det samme kunne ske her, hvis man ikke er mere grundig end den flok der sad på Frederiksberg. --Pixi Uno (diskussion) 24. maj 2014, 05:57 (CEST)
Min erindring er anderledes, men det kan næppe undre. At visse brugere er negative over for alle forsøg på at få relevant indhold ind, er desværre ikke nyt. --Palnatoke (diskussion) 24. maj 2014, 06:43 (CEST)
- du er også ved at være en ældre mand i dette system. Ser man jo tit at det ikke altid er en fordel for hverken hukommelse eller nytænkning. Pas nu på at du ikke gør dig mere stor end du kan bære, samt ikke alt for meget til grin. --Pixi Uno (diskussion) 24. maj 2014, 07:32 (CEST)
Findes der egentligt nogen normer for, hvornår et museum, forlystelsespark eller lignende er notabel? Toxophilus (diskussion) 25. maj 2014, 09:59 (CEST)

Er rigtig glad for, at I tager diskussionen op - jeg vil netop ikke komme og ændre på reglerne, men har blot et ønske om at forstå mediet. Nico Midtjysk Turisme er så langt det kommer fra at være reklamebureau - vi er støttet af Region Midtjylland og af EU fonde for at rådgive turistvirksomheder, eksempelvis i hvordan man bruger online medier - ikke for at markedsføre dem. Vores ønske er, at turistvirksomheder lærer at spille efter Wikipedia-reglerne, og ikke bare, som de af mange bliver rådgivet til, opretter "reklameagtige" wiki-artikler, som for det meste ender med at blive slettet. Derfor håber jeg også, at mange af jer støtter op om projektet. Men skriv endelig og spørg eller kommentér på eventet, og hjælp mig med, at gøre det fordelagtigt for jer at deltage. PS, forplejningen skulle ikke opfattes som et trækplaster, men mere for at sige, at jeg altså nok skal sørge for, at vi ikke sulter, når vi sidder der og skriver løs, hehe. Mvh. Kirstine fra Midtjysk Turisme --Kdu (diskussion) 28. maj 2014, 09:41 (CEST)

Det er måske også bare mig der er påvirket af de daglige forsøg på at smugle al mulig markedsføring ind af bagvejen, men som nævnt ovenfor har jeg meget respekt for at i prøver at spille åbent ud (der er dog en divergens mht. tilmelding - dem plejer vi også at køre åbent - se træfsiden og dens arkiver). - men jeg er stadigvæk i forhøjet beredskab når jeg ser jeres hovedprioriteter f.eks.: Erhvervsturisme, Business relations+ market, Mersalg, Det Professionelle Turisterhverv... men måske er jeg bare allergisk over for moderne managementsprog :-) - Nico (diskussion) 28. maj 2014, 10:00 (CEST)
Har fuld forståelse for, at du har antennerne ude, når der er så mange eksempler på, at virksomheder forsøger at omgå reglerne. Håber du har mulighed for at deltage d. 11/6, så du kan sætte dit præg på projektet --Kdu (diskussion) 28. maj 2014, 13:38 (CEST)