Wikipedia:Landsbybrønden/Nationalskjalden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Nationalskjalden[rediger kildetekst]

Et lidt utraditionelt indlæg, især fra min side, men tænkte på følgende. I anledning af at "Danmarks Nationalskjald", som Kim Larsen jo til tider kaldes, runder 70 år på fredag, ville det så ikke være oplagt at få kæmpet for at lave en artikel om manden, der som minimum lever op til en LA-certificering, samt uddybet flere af artikler vedrørende ham? Jeg ved selvfølgelig ikke hvad folk synes om manden, men han har jo været et stort navn i Danmark i omkring 45 år nu. Jeg tænker der er mange måder at gribe det hele an på. Der er mulighed for at oprette artikler med diskografi for alle hans bands - formentlig hver for sig. Der vil være mulighed for at uddybe artiklen om Midt om Natten, der vil være noget om hans kamp for at ryge hvor han har lyst, mulighed for at uddybe artikler om albummer, samt lignende ting. Tænker det er et stort arbejde, hvorfor jeg slår det op her? Er det noget man kunne være interesseret i? Hvis ja, så kan en uddybende diskussion om hvad der skal gøres, jo tages op på diskussionssiden for dem der er interesseret. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. okt 2015, 20:40 (CEST)

Glimrende ide. Der er jo masser at tage fat på, og hovedartiklen burde nok under alle omstændigheder blive forbedret, da det er en meget vist artikel. Jeg ved dog ikke, hvor meget jeg selv vil engagere mig i projektet, da jeg har rigeligt med andre projekter. Helt kan man jo ikke holde sig væk, så jeg har været forbi et par artikler og foretaget nogle smårettelser. Toxophilus (diskussion) 17. okt 2015, 17:25 (CEST)
Superfin ide. Jeg har ikke det store kendskab til KL's karriere og kan ikke bidrage med information, men læser gerne korrektur og checker kilder, hvis andre går i gang med projektet.-- Ramloser (diskussion) 17. okt 2015, 21:38 (CEST)