Wikipedia:Landsbybrønden/Opdatering af huskelister

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Opdatering af huskelister[rediger kildetekst]

Afledt af denne diskussion har Tøndemageren og jeg talt om, hvordan opdateringer af huskelister på artiklers diskussionssider skal foregå. Skal punkter som er blevet løst blot have en markering (f.eks. Gjort), så man kan se, at det ikke længere er aktuelt, eller skal man slette punktet fra huskelisten. Argument for at beholde dem er at man har en nem oversigt over hvad der har været at problemer med artiklen, mens et argument imod er, at det kan blive en meget lang og uoverskuelig liste, når den bliver meget lang. Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. mar 2018, 16:40 (CET)

Min umiddelbare indskydelse er at man markerer dem som udført og kun fjerner dem hvis det oprigtigt bliver en lang liste over ting der ikke længere er relevante. Alternativt kan man sige at ting der er blevet løst kan fjernes efter x tid. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 7. mar 2018, 16:49 (CET)
Tøndemageren foreslog også, at man kunne lave et arkiv til huskelisten. Jeg synes dog, at det vil blive unødig meget bogføring, så jeg er nok også mere tilhænger af at slette punkter, hvis listen bliver voldsomt lang. Mvh. Toxophilus (diskussion) 7. mar 2018, 16:55 (CET)
Ja, det virker overdrevet. Hvis man virkelig vil kigge det hele igennem kan man jo altid kigge på /huskelistens historik. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 7. mar 2018, 17:21 (CET)

[redigeringskonflikt

Det er garanteret kun et beskedent mindretal, hvor mængden bliver et problem. Så ikke for meget bureaukrati, please. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. mar 2018, 17:23 (CET)
Pointen er at huskelisten er til ting vi skal huske at gøre, så det giver ikke mening, at noget der er gjort, stadig står på listen. Det giver mening, at skrive gjort og have det stående i et par uger, hvis det skal være. Men jeg tager stadig at det giver bedre mening, at fjerne udførte ting med det samme og eventuelt sætte det i et arkiv :) mvh Tøndemageren (diskussion) 7. mar 2018, 19:48 (CET)