Wikipedia:Sletningsforslag/Arktisk kommando (TV dokumentar)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Arktisk Kommando er stadigvæk forholdsvist ny og der er mig bekendt ikke særligt mange produktioner om kommandoen. Men jeg kunne godt tvivle på, at denne dokumentarserie med fire afsnit på hver ca. 43 minutter har efterladt så stort et aftryk på både kommandoen og dens omverden, at det er værd at bevare for eftertiden. Desuden er der et uafklaret spørgsmål om, hvorvidt artikelopretteren er for tæt på emnet. --|EPO| COM: 28. feb 2021, 16:50 (CET)

  • Symbol delete vote.svg Slet - Med den nuværende mængde omtale og generelle udbredelse af serien mener jeg ikke den er notabel. Hvis der bliver produceret nogle fler sæsoner, så kunne den eventuelt bliver relevant at have en artikel om, da den i så fald vil vise sig mere "langtidsholdbar" end den er nu. Toxophilus (diskussion) 1. mar 2021, 10:34 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet Hvis ikke serien har afsat spor i for af offentlig debat og medieomtale. --Madglad (diskussion) 1. mar 2021, 11:45 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Jeg er i tvivl om hvor niveauet skal lægges for tv-serier. Sune Martini har oprettet flere artikler, som jeg syntes har lidt karakter af at være reklame for Impact TV, men jeg er ikke helt afklaret med om jeg syntes artiklen skal slettes eller forbedres.--Kjeldjoh (diskussion) 3. mar 2021, 13:11 (CET)
  • jeg gentager lige: Jeg er ikke associeret med Impact TV. Jeg har skrevet om deres tvprogrammer ud fra en interesse i at have materiale, der retter sig mod moderne populærkultur repræsenteret på Wiki. Ikke af andre grunde. Den oprindelige interesse kom fra at programmet "giv os naturen tilbage", som er en del af et bredere fokus på biodiversitet, der fylder meget i samfundsdebatten i 2021, ikke var at finde på Wiki; derfor skrev jeg. SÅ greb det om sig, og jeg skrev flere artikler med den baggrund, at det er ubeskrevet tvprogrammer. Jeg er i gang med at fremskaffe gode kilder til at underbygge notabilitet. I øvrigt er jeg af den opfattelse, at et dokumentarprogram om et af rigets værn i fire afsnit, som har fået opmærksomhed på i de militær-relaterede medier (Olfie f.eks.) og i de generelle nyheder i Grønland, opfylder notabilitet, uden at det er af interesse for selve artiklen, der jo udelukkende omhandler selve programmet. Hvor om alting; jeg er på pinden med at finde gode printbare kilder til at understøtte notabilitet. Spørgsmål; Ville det evt. være en ide, at danne en kategori, der omfatter tv-programmer i en bred forståelse. TV, og streamet TV, fylder mange timer for mange mennesker, og bør vel være interessant i sig selv? (Jeg copy/paste dette responsum på de andre sider med tilsvarende kommentarspor) Sune Martini (diskussion) 4. mar 2021, 12:24 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Der ser ikke ud til at være megen uafhængig omtale af serien. Det kan være svært at fastsætte, hvor snittet skal ligges i forbindelse med dokumentar-TV-udsendelser, men jeg mener, der bør dokumenteres større offentlig interesse, for at man bør ende med et "behold". Økonom (diskussion) 4. mar 2021, 17:56 (CET)
  • Symbol neutral vote.svg Neutral Som udgangspunkt mener jeg at den bør slettes, men ikke før det er sikret at artiklens oplysninger er indredigeret i de artikler, vi ellers har om emnet. --Madglad (diskussion) 6. mar 2021, 04:25 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen er blevet suppleret med flere henvisninger, men der er fortsat ikke dokumenteret større offentlig interesse. Jeg har tilpasset omtalen i artiklen om Arktisk Kommando. Herefter bliver konklusionen sletning. --|EPO| COM: 26. mar 2021, 15:21 (CET)