Wikipedia:Sletningsforslag/Daniel Ørum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Daniel Ørum har stået lidt tid, men læser man indholdet af biografien er det småt med bedrifter. Han har som 16-årig spillet en mindre rolle i en film og påstås at have medvirket i nogle kortfilm. Det sidste er ikke nemt at få verificeret - idet hele taget er det svært at finde nogle af de kortfilm, der nævnes. Den sidste kortfilm kan findes. Den blev vist gratis ved Aarhus Festuge, og så vidt jeg kan se på nettet, medvirkede Tommy Kentner og nogle "extras" (d.v.s. statister). Det vidner ikke om, at skuespilkarrieren er så intensiv. Efter fast praksis slettes biografier om børn og unge, der har medvirket i få og mindre roller i filmproduktioner, og det er vist det der er tale om her. Karrieren som radiovært ændrer ikke heri. Der er på diskussionssiden påpeget, at der er "tæt på" blandet ind, hvilket lyder sandsynligt. IMDb-omtale kan man skrive selv. --Pugilist (diskussion) 23. jan 2015, 16:55 (CET)

  • Slet - Som begrundet ovenfor. Pugilist (diskussion) 23. jan 2015, 16:55 (CET)
  • Slet - Han findes godt nok på Danskefilm.dk, men kun med Drømmen, og hans andre meritter giver jeg ikke særlig meget for. Værter på lokalradioer skal vist have bedrevet mere, for at blive notable. Jeg tror godt, at vi kan leve uden denne artikel. Toxophilus (diskussion) 23. jan 2015, 18:18 (CET)
  • Slet - som anført herover. --Medic (Lindblad) (diskussion) 24. jan 2015, 10:17 (CET)
  • Slet - han har lavet lidt af hvert men intet der giver indlysende notabilitet. Rmir2 (diskussion) 27. jan 2015, 19:26 (CET)
  • Slet - Manglende notabilitet. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 31. jan 2015, 19:28 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 4. feb 2015, 08:47 (CET)