Wikipedia:Sletningsforslag/Forenede kritikere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forenede kritikere blev oprettet af Tender Task den 4. januar 2018, efter foreningen var dannet den 3. januar 2018. Jeg påsatte skabelonen, da jeg var i tvivl om notabiliteten, så lad os få det afklaret. Der må være tale om {{tætpå}}, når artiklen bliver oprettet så hurtigt efter foreningen bliver stiftet. De stiftende foreninger er AICA Danmark, Danske Filmkritikere, Litteraturkritikernes Lav, Musikanmelderringen, Foreningen af Danske Musikkritikere og Foreningen Danske Teaterjournalister, så en del af dem er i hvert faldt notable. Der er en hjemmeside, CVR-opslag og de har brokket sig på altinget. Er det nok? Toxophilus (diskussion) 25. nov 2019, 07:58 (CET)

  • Slet - Ingen notabilitet. Rmir2 (diskussion) 25. nov 2019, 08:50 (CET)
  • Behold - Foreningen har opnået nogen medieomtale af forskellig slags. Ifølge Berlingske repræsenterer den godt 250 professionelle kunst- og kulturskribenter. Betragtet som en almindelig forening er det jo et beskedent medlemstal i forhold til dawp's kriterier, men i betragtning af, at de nærmest alle må være medieoptrædende, er det temmelig mange, og det kan være relevant for mange, der støder på foreningens navn i forskellige sammenhænge, at kunne finde neutral information om den et sted. --Økonom (diskussion) 10. dec 2019, 17:25 (CET)
Konklusion:
Der er ikke siden indstillingen til sletning den 25. november 2019 været megen debat, men i perioden har der ikke kunnet etableres konsensus om sletning. Artiklen beholdes. --Pugilist (diskussion) 21. jan 2020, 11:02 (CET)