Wikipedia:Sletningsforslag/Julie Lindegaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Julie Lindegaard er en dansk journalist. Artiklen er oprettet af Bruger:Signedamj . Hun arbejder som kommunikations- og salgschef på Odense Teater og været direktør for filmprisen Svend. Hun har også skrevet nogle bøger. Hun har en hjemmeside, der er lidt på altinget og et indslag på tv2 fyn. Toxophilus (diskussion) 29. maj 2020, 21:13 (CEST)[svar]

  • Slet Hun har haft mange forskellige jobs, tydeligvis en entreprenant person. Og så udgivet nogle bøger på eget forlag. Sammenholdt med at artiklen virker lidt selvpromoverende hælder jeg til slet.--Honymand (diskussion) 13. jun 2020, 14:01 (CEST)
Konklusion:
Ikke megen debat, men ingen støtter for behold. Jeg støtter selv slet, og med støtte fra Toxo (som satte skabelonen på) og Honymand, er der tre for slet og ingen imod, hvilket vel lige klarer kravet til konsensus. --Pugilist (diskussion) 15. jun 2020, 08:16 (CEST)