Wikipedia:Sletningsforslag/Kødbyens Is

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kødbyens Is har stået med notabiltetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Ca. 375.000 hits på google, men Facebook og anmeldelser på første side. De leverer tilsyneladende til en del steder, men hvor stor er omsætningen? Sætningen I 2018 gik virksomheden 100 % økologisk. virker ikke synderlig encyklopædisk.

@Toxophilus: Mange tak. Jeg har imidlertid ingen holdning til dette. Jeg oprettede blot artiklen om "Kødbyens Is" for at fuldstændiggøre den (min) begyndende liste over danske isfabrikanter, da jeg læste om denne virksomhed. Men der er, og har været, mange isfabrikanter, og måske ikke alle er bredt interessante eller notable. Det er tilsyneladende en lille virksomhed, som har ekspanderet med en-gros leverancer til andre forretninger, bl.a. bemærkede jeg Irma, da jeg var i DK i 2018. I flere is-producenters historie er de begyndt meget småt, fx. fra et såkaldt ismejeri, og sidenhen ekspanderet. Jeg har som sådan ingen holdning til om virksomheden er notabel eller ej. Med venlig hilsen Per Meistrup (diskussion) 28. jun 2019, 08:03 (CEST)
  • Slet - Jeg syntes at det er et problem med Navboks'en {{Danske isfabrikanter}}. Hvis det havde været en fyldestgørende liste, og der havde været artikler om størstedelen af virksomhederne, så ville det ikke være et problem at nogle af virksomhederne ikke var notable i sig selv. Men som det er nu, med primært røde links i Navboks'en, og en lille virksomhed uden meget omtale, så sytes jeg den skal slettes eller sammenskrives til Danske isfabrikanter.--Kjeldjoh (diskussion) 2. jul 2019, 16:29 (CEST)
Konklusion:
Ingen der ønsker at beholde. Artiklen slettes derfor. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2019, 11:53 (CEST)