Wikipedia:Sletningsforslag/Karl Pedersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Karl Pedersen har haft notabilitetsskabelon siden 2015. Han har undervist og skrevet lidt fagbøger, men ikke noget stort, som jeg lige umiddelbart kan se.

  • Slet - Der er ikke nok om ham, og hans meritter er for tynde. Toxophilus (diskussion) 4. apr 2019, 16:00 (CEST)
  • Behold 4 albums, 4 fagbøger, 1 roman, spillet over hele Skandinavien, oprettet professionelt lydstudie med tilhørende cd-produktionsmaskine, studiet har masteret mere end 500 albums for danske og tyske bands. Sideløbende undervist på universitet i 23 år. Må være nok.--Madglad (diskussion) 5. apr 2019, 15:31 (CEST)
Konklusion:
Efter mere en en måned er der kun to, der har ytret sig i debatten. Ikke tilstrækkeligt konsensus om sletning. Pugilist (diskussion) 13. maj 2019, 23:17 (CEST)[svar]