Wikipedia:Sletningsforslag/Kasper Kesje

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
  • Neutral/ Spørgsmål Er der virkelig ikke mere at skrive om ham end hans fødselsdato og at han har spillet Lilleper i Far til fire i 2000'erne? Ved nogen hvad der mon er blevet af ham siden? Kom gerne med argumenter for både slet og behold. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. nov 2018, 16:56 (CET)
  •  Kommentar: Der er en smule mere at skrive i følge Google. Men indtil er nogen, der gider at skrive en artikel, kan lige så godt Slette den sætning brødtekst ("artikel") vi har nu. --Madglad (diskussion) 29. nov 2018, 17:37 (CET)
  • Slet - Jeg mener ikke at der er nok at skrive en artikel om. --Kjeldjoh (diskussion) 17. jan 2019, 09:47 (CET)
  • Slet - Er der ikke mere at skrive, er det rigeligt at nævne navnet i filmens artikel under de medvirkende. Han vil komme op i søgeresultater, hvis man skulle søge på ham, og der kommer så den relevante information. Vi bør generelt være (mere) tilbageholdende med biografier om unge skuespillere, der uden skuespilleruddannelse i børne-/ungdomsårene medvirker i film eller tv uden at det kaster en karriere af sig eller på anden måde etablerer notabilitet senere i livet. --Pugilist (diskussion) 24. jan 2019, 12:44 (CET)
Konklusion:
Ikke megen debat, men enighed om sletning. --Pugilist (diskussion) 12. feb 2019, 16:26 (CET)