Wikipedia:Sletningsforslag/Kirsten Pruzan Mikkelsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Der er rejst tvivl om Kirsten Pruzan Mikkelsen notabilitet, ligesom artikel er markeret med {{tætpå}}. --Pixi Uno (diskussion) 26. apr 2014, 10:35 (CEST)

  •  Kommentar Mht. optagelse i Den Store Danske, så kan det godt være at den regel skal opdateres lidt, nu hvor alle og enhver kan oprette artikler der. DSD lader ikke til at have nogen videre notabilitetskriterier og den nuværende DSD-artikel er oprettet af Gyldendals forlag, som udgiver deres bøger. Men det er ikke en diskussion, der skal tages her. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. apr 2014, 11:12 (CEST)
  • Slet - enig med Pixi Uno. Rmir2 (diskussion) 26. apr 2014, 17:31 (CEST)
  • Slet - Enig med Pixi. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 26. apr 2014, 17:57 (CEST)
  • Slet - Enig med mig selv. --Kontoreg(Henvendelse) 27. apr 2014, 18:48 (CEST)
  • Slet Satte oprindeligt skabelonerne på og har ikke ændret holdning. Det er muligt, at notabiliten måske er til stede, men artiklen er helt oplagt {{tætpå}}, hvorfor artiklen i den nuværende form ikke opfylder gældende krav. Det bemærkes, at tiden som "chefredaktør for et internationalt månedsblad" blev ganske kort, da der var tale om et "projekt", der aldrig blev til noget. For så vidt angår den ikke-verificerede artikeln i DSD, er denne oprettet af Gyldendal, der står bag DSD og tillige er forlag for KPM's bog. Pugilist (diskussion) 28. apr 2014, 10:36 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette artiklen. --|EPO| COM: 2. maj 2014, 10:34 (CEST)[svar]