Wikipedia:Sletningsforslag/Komtesse Ingrid von Pfeil und Klein-Ellguth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Er en komtesse automatisk notabel? Komtesse Ingrid von Pfeil und Klein-Ellguth blev født i 2003 og har ikke udrettet noget stort endnu. --|EPO| COM: 25. mar 2020, 09:25 (CET)

  • Behold Mener hun har almen interesse som medlem af kongefamilien, men artiklen har plads til forbedringer. - Nico (diskussion) 25. mar 2020, 09:53 (CET)
  • Neutral/ Behold - Jeg er på sin vis enig i EPO's overvejelser, men på den anden side kan det konstateres, at mange går en del op i den slags, og det skader ikke, at de kan finde information på Wikipedia. Vi har en lang række artikler om kongelige børn, eksempelvis Prins Louis af Cambridge, der i en alder af knap to år næppe heller har udrettet noget stort endnu. Vi kan dog ikke i relation til kongelige kræve, at de udretter "noget stort", da det ikke lige er konceptet bag et kongehus. --Pugilist (diskussion) 25. mar 2020, 12:56 (CET)
  • Slet: Har intet udrettet. Interesserede kan finde flere, mere opdaterede oplysninger i Billed-Bladet end i en encyclopædi. /Madglad (diskussion) 26. mar 2020, 09:31 (CET)
  •  Kommentar Jeg tjekket flere kongelige i Arveprins Knuds familie. De ligger konstant med på mindst 200-400 sidevisninger i måneden. Der er faktisk nogle som læser de artikler. --Steen Th (diskussion) 26. mar 2020, 10:04 (CET)
  • Behold - Jeg hælder mest til at vi beholder artiklen. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 30. mar 2020, 21:30 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. Pugilist (diskussion) 9. apr 2020, 23:32 (CEST)