Wikipedia:Sletningsforslag/Marie von Ahm

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Marie von Ahm har et vinfirma. Det er der mange, der har, og der er ikke i artiklen nogle kilder, der viser, at Marie von Ahm skiller sig ud fra mængden. Der er et link til en blog, men ellers ingen omtale. En Google-søgning viser alene det sædvanlige; dvs. de første links egen hjemmeside, Facebook, LinkedIn, Vimeo og Twitter i nævnte rækkefølge, hvorefter Wikipedia artiklen kommer. Det tyder jo på, at de sociale medier bruges effektivt i markedsføringen, men at det kniber med at få andre til at levere omtalen. Pugilist (diskussion) 2. dec 2013, 08:53 (CET)

  • Slet Pugilist (diskussion) 2. dec 2013, 08:53 (CET)
  • Slet - der skal mere til. --Pixi Uno (diskussion) 2. dec 2013, 16:28 (CET)
  • Slet Ingen notabilitet. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 2. dec 2013, 17:30 (CET)
  • Neutral - Jeg har oprindeligt oprettet artiklen, fordi jeg fandt, at hun var notabel som første dansker og første kvinde i Le Grand Jury Européen. Spørgsmålet er dog, om denne organisation (oprettet 1996) er notabel. Jeg er enig med de foregående i, at der ikke er dukket meget nyt op siden da. --Urbandweller (diskussion) 2. dec 2013, 21:22 (CET)
  • Slet Jeg kan ikke helt se notabiliteten. Urbandweller har måske en pointe, men så synes jeg Le Grand Jury Européen burde oprettes inden der begynder at være artikler om folkene i den (hvis det er det eneste egentligt notable de har bedrevet).Toxophilus (diskussion) 3. dec 2013, 21:33 (CET)
Konklusion:
Ikke stemmer imod stetning. Slettet. Pugilist (diskussion) 10. dec 2013, 11:35 (CET)