Wikipedia:Sletningsforslag/Rebekah Christel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Rebekah Christel er en dansk sanger/musiker. Bruger:Georgelordwell har oprettet. Hun har én selvudgivet EP på CV'et. Ultrakort opslag på discogs og intet på gaffa. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:11 (CEST)

  • Slet hun har vist endnu ikke fået ordentlig gang i karrieren. EP er ikke nok, og der er for lidt omtale af hende. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:11 (CEST)
  • Slet. Ja, der skal lidt mere til. --Madglad (diskussion) 26. aug 2020, 14:29 (CEST)
  • Slet - Det virker som en lovende upcomming kunstner, indtil hun har opnå omtale nok til at være notabel, kan artiklen flyttes til Bruger:Georgelordwell/sandkasse.--Kjeldjoh (diskussion) 27. aug 2020, 09:59 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 6. sep 2020, 13:13 (CEST)