Wikipedia:Sletningsforslag/Russisk slavehandel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen Russisk slavehandel har en lang række problemer. Fra et tidligere flyttediskussion citeres: "en forfærdelig artikel, hvor vrøvl blandes med andet vrøvl, for at give et intellektuelt udseende". Det er ret rammende. PerV kan desværre ikke deltage i denne debat, men kommentaren rammer præcist ned i artiklens problem, nemlig, at artiklen noget vås fra den ene ende til den anden pakket ind i noget, som "der er noget om" uden at det dog er rigtigt.

Jeg argumenterede for længe siden om, at artiklen skulle flyttes til Livegenskab i Rusland, da der (måske?) er det, som Russisk slavehandel handler om. Jeg har nu i stedet skrevet Livegenskab i Rusland og herefter er "slavehandel" artiklen overflødig. Som et kuriosum bemærkes, at slavehandel-artiklen ikke handler om slavehandel, men derimod (vistnok) om livegneskab.

Ønsker nogen at skrive en artikel om russisk slavehandel er det fint, men der er i så fald ikke noget at tage med fra den eksisterende artikel. --Pugilist (diskussion) 4. feb. 2022, 15:58 (CET)[svar]

Konklusion: