Wikipedia:Sletningsforslag/Small Danish Hotels

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Small Danish Hotels er en dansk forening for kroer og hoteller. Bruger:ChristofferMessmann har oprettet den. Han arbejder på et af kædens hotel, nemlig Hotel Phønix Hjørring , som også har været indstillet til sletning, så der er tale om {{tætpå}}. De har en hjemmeside, og der er masser af hits på google på forskellige sider, der gerne vil sælge ophold i det ganske danske land. De havde stor fremgang sidste år, men der står ikke, hvor mange penge det drejer sig om. Derudover er det en forening og ikke en kæde, så det er stadig de enkelte hoteller, som tjener deres egne penge, og ikke Small Danish Hotels, der kan lægge en masse tal sammen og kalde det "deres" omsætning. Der er en del artikler på HORESTA hver gang de har føjet et hotel til kæden eller lign. Ifølge proff.dk er der 10-19 ansatte, og jeg kan ikke umiddelbart finde et årsregnskab. Ligeledes kan jeg heller finde en præcis angivelse af, hvor mange hoteller der er med, men der er dog en hotelguide på deres hjemmeside] og på de skriver de har ca. 4000 værelser. Toxophilus (diskussion) 19. aug 2020, 07:29 (CEST)

  • Behold Kommentar - Jeg er i tvivl, men hælder nok til slet. Det er ikke en kæde af hoteller, så omsætningen kan ikke rigtig lægges sammen til et stort glorværdig regnskab. Hvor meget tæller det, at de er en forening af en lang række hoteller? Efter udvidelse (jeg har også tilføjet lidt) mener jeg, at artiklen er værd at beholde. Toxophilus (diskussion) 19. aug 2020, 07:29 (CEST)
  • Behold - Har udvidet og kildebelagt artiklen noget bedre. Foreningen har en lang bagudgående forhistorie, og må vist bedømmes til at være en fast bestandel i det danske hotel-, overnatnings- arrangements- og turistmiljø. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 19. aug 2020, 12:42 (CEST)
  • Behold - Kort præcis artikel, der forklarer, hvad Small Danish Hotels er. Ser ingen grund til at slette (og tak til Ole Ryhl Olsson for udvidelsen). --Pugilist (diskussion) 19. aug 2020, 12:57 (CEST)
  • Behold - Med den nuværende tekst virker det som en kort, men relevant artikel om en væsentlig aktør i branchen. Økonom (diskussion) 19. aug 2020, 18:23 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Pugilist (diskussion) 26. aug 2020, 10:39 (CEST)