Wikipedia:Træf/maj 2014

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Træfplanlægning

Jeg, Villy Fink Isaksen, planlægger en foto-wiki-træf eller Wikimedia Fotosafari til Fredericia og måske dens omegn. Se opslag i Wikipedia:Landsbybrønden/Foto-wiki-træf.

Dato[rediger kildetekst]

Lørdag den 10. maj klokken 11 foran Fredericia Banegård. Skriv dig gerne på listen, hvis du deltager på den pågældende dato.

Skriv under den dato du kan og har lyst, så vælger datoen med fleste deltagere.

Tidspunkt[rediger kildetekst]

Som jeg læser tilmeldingerne er der syv til lørdag den 10. maj 2014 og søndag den 11. maj 2014. Men hvilken dag skal vi vælge, søndag har fordelen at byen sikkert ikke er fyldt op af folk. Men hvad synes I lørdag eller søndag? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. apr 2014, 19:54 (CEST)

Jeg skal helst være tilbage i København kl. 19:00 lørdag den 10. maj 2014, bortset fra det passer lørdag mig bedst. --Kim Bach (diskussion) 24. apr 2014, 23:03 (CEST)
Jeg foretrækker også lørdag frem for søndag. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 25. apr 2014, 01:13 (CEST)
Jamen det giver så god mening af vælge lørdagen, det er her med gjort. Foreslår kl. 11 foran Fredericia Banegård. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. apr 2014, 20:06 (CEST)

Sted[rediger kildetekst]

Program[rediger kildetekst]

Alternativ(er)[rediger kildetekst]

Deltagere[rediger kildetekst]

Afbud[rediger kildetekst]

  • Jeg må desværre melde afbud til den valgte dato. --|EPO| COM: 27. apr 2014, 21:32 (CEST)

Referat[rediger kildetekst]

Vi var i alt tre deltager, Kaare, Nico og Villy Fink Isaksen. Vi gik fra banegården via Vesterbrogade til Landsoldaten og voldanlægget. Herfra gennem byen indenfor voldene gennem Danmarksgade til Trinitatis Kirke, som meget heldigt var åben pga. oprydning og rengøring. Derfra nord på ad Kongensgade forbi Gades Gård og Nordstjernen (to fredede bygninger) til Kongens Bastion, hvor der var en fantastisk udsigt over byen til den ny Lillebæltsbro, her opholdt vi os et lille tidsrum. Derfra gik turen mod øst på voldene til Lillebælt her gik vi så mod syd langs kysten forbi gamle militære bygninger og den nyere Bülows Kaserne. Et forsøg på at finde Garnisonssygehuset mislykkedes, da det i dag er omdannet til noget vi troede var en skole, men det kaldes nu Depotgården, så det blev der ingen billeder ud af - desværre. Derefter zigzaggede vi gennem byen for finde et sted at spise men ud resultat, dog lige før banegården var der en bager der solgte sandwich, det blev vor redning. Undervejs kom vi fordi den romersk-katolske kirke, Sankt Knuds Kirke. Vi gav hunanden hånden ved banegården kl ca 14:30 og tog hjem. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. maj 2014, 11:51 (CEST)[svar]

Jeg var utrolig ked af at jeg måtte melde afbud, men jeg kan se at i kom vidt omkring, godt arbejde! Jeg er frisk på at komme til et nyt lignende arrangement. --Kim Bach (diskussion) 12. maj 2014, 09:15 (CEST)[svar]

Kommentarer[rediger kildetekst]

Hvortil skal næste "fotosafari" gå? Jeg vil foreslå et sted på Fyn eller et sted i trekantsområdet. Hvor mangler der billeder? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. mar 2014, 17:01 (CET)

Fyn ville være mit bud. Der sker jo ting og sager omkring Gyldensteen [1] og Odense [2]. --|EPO| COM: 30. mar 2014, 11:29 (CEST)
Ok - lad os tager Fyn med udgangspunkt fra Odense, så vi skal nok køre en del i bilen, jeg kan selv lægge bil til til 4/(5) personer. Men hvornår? Mit bud søndag 1. juni, lørdag 7. juni eller søndag 8. juni. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. mar 2014, 13:32 (CEST)

Jeg er ved at udarbejde kort med punkterne indtegnet der skal fotograferes, en del ligger udenfor gåafstand, men de fleste ligger indenfor voldene og mellem voldene og banegården. Jeg laver to tre sæt kort med kort beskrivelse af emnerne der skal fotograferes. Ellers tjek opslaget i landsbybrønden, Wikipedia:Landsbybrønden/Foto-wiki-træf, og Fredede bygninger i Fredericia Kommune, her finder du måske noget du absolut skal have med. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. maj 2014, 19:59 (CEST)[svar]

Billeder[rediger kildetekst]