Zoo Tycoon 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Zoo Tycoon 2
Del af Zoo Tycoon-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Blue Fang Games (original)
MacSoft (Mac version)
Udgiver Microsoft Game Studios (original)
MacSoft (Mac version)
Motor Gamebryo
Udgivet November 2004
Seneste version 2
Genre Økonomisk simulationsspil
Spiltype Singleplayer
Platforme Apple Macintosh
Windows
Medier CD-Rom
Nintendo DS Game Card
Input Mus
Tastatur
Aldersgrænse ESRB: E
OFLC: PG
OFLC: G (DS)
PEGI: 3+
USK: Unrestricted
Eksterne links
ZooTycoon.com

Zoo Tycoon 2 er et simulationscomputerspil, hvor spilleren skal skabe og drive en zoologisk have, ved at udstille dyr samt styre økonomi og ansatte. Målet er at opbygge den bedste zoologiske have.

Det er fortsættelsen af 2001-spillet Zoo Tycoon.

Selvom spillet primært er udviklet til Microsoft Windows er Zoo Tycoon 2 også tilgængelig på mobiltelefonen, Apple Macintosh og Nintendo DS.

Spillet[redigér | redigér wikikode]

Der er nogle forskellige spiltyper i spillet. Hver spiltype har begrænsninger (bortset fra sandkassetypen) og spilleren kan vælge hvilken spiltype der passer til spillerens erfaring og alder. Sandkassetypen i Zoo Tycoon 2 tillader spilleren at skabe zooen lige som spilleren vil, den eneste begrænsning er plads, dyr og objekter. Spillerens pengebeholdning er uendelig, og alle ting er tilgængelige fra starten af spillet. (bortset fra de ting der kun kan gøres tilgængelige i kampagner og udfordringsspil). Sandkassespil begynder med en tom zoo, hvor spilleren tilføjer dyr, indhegninger og andre diverse ting så som restaurant, toiletter og ansætter arbejdere. Udfordringsspil er spillerens pengebeholdning begrænset og ikke alle ting er tilgængelige fra begyndelsen. Spilleren må selv tjene penge for at køre zooen. Denne spiltype vil give spilleren ekstra udfordringer. Nogle af dem handler om at opdrætte specielle dyr. I andre udfordringer skal spilleren tage billeder af dyr der gør specielle ting, som f.eks. at løbe eller jage. Når et bestemt antal af udfordringer er løst, får spilleren et nyt tema til sin zoo, bl.a. er der et tema der gør at bygningerne er tilfrosne. En kampagne vinder spilleren ved at opfylde et krav. Kravene kan være at have et bestemt antal dyr af en speciel dyreart. Når spilleren har opfyldt kravet, åbnes der for en ny kampagne. Den nye kampagne er sværere og tager længere tid. Efter at spilleren har klaret nogle af kampagnerne bliver nye bygninger og dyr tilgængelige.

Dyr i spillet[redigér | redigér wikikode]

Der er en nogle forskellige dyr med i spillet.


computerspil Stub
Denne computerspilsrelaterede artikel er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.