Brugerdiskussion:130.226.199.108

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Blankimage300px.jpgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Nuvola apps ksirc.svg Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Tøndemageren (diskussion) 10. aug 2019, 22:35 (CEST)

Kristian Albertsen[rediger kildetekst]

Ambox warning green construction.svgFlyttet til WP:Støbeskeen/Kristian Albertsen
Det er vurderet at den artikel du har oprettet på nuværende tidspunkt ikke lever op til Wikipedias standarder. Da vi ønsker at bibeholde dit bidrag, er artiklen blevet flyttet til WP:Støbeskeen/Kristian Albertsen, hvor du helt frit kan forbedre artiklen. Artiklen er derfor ikke blevet slettet, men placeret hvor vi sammen kan få den til at leve op til førnævnte standarder. Du er altid velkommen til at bede andre brugere om hjælp til at forbedre artiklen, og har du spørgsmål til hvad der præcist skal forbedres, må du meget gerne kontakte mig. Venlig hilsen Tøndemageren (diskussion) 10. aug 2019, 22:35 (CEST)

Jeg har rettet artiklen til og flyttet den tilbage i artikelrummet. Det drejede sig om inddeling i afsnit, indsættelse af infoboks og kategorier og formatering af kilder vha. cite-skabeloner. Jeg har desuden tilknyttet den wikidata. Du er naturligvis meget velkommen til at forbedre den yderligere. @Tøndemageren: Ved flytning tog jeg en lille omvej gennem WP, kan det udbedres? --Druidsaki (diskussion) 13. aug 2019, 18:35 (CEST)

Det ser rigtigt fint ud Druidsaki - jeg har rettet til. Bemærk dog til en anden gang, at du ikke er autopatruljeret, og derfor ikke må flytte artiklerne rundt, jævnfør WP:Støbeskeen#Procedure. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2019, 06:14 (CEST)
@Tøndemageren: OK. Kun i fra/til Støbeskeen eller generelt? --Druidsaki (diskussion) 14. aug 2019, 09:47 (CEST)
Som jeg læser det, er Støbeskeen nedlagt igen (desværre IMO). Men det gælder kun ift at flytte artikler fra Støbeskeen og tilbage i navnerummet. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2019, 13:13 (CEST)