Brugerdiskussion:194.177.253.122

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 194.177.253.122!
Jeg er meget glad for, at du har bidraget til Wikipedia.
Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk.
Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående gode råd for at undgå gentagelser.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer for at sikre dig, at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen, Knud Winckelmann 20. aug 2010, 15:16 (CEST)

Hej, 194.177.253.122! Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne.

Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.

Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Pugilist 18. nov 2010, 16:57 (CET)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig.

På forhånd tak, Celtics 5. apr 2011, 16:42 (CEST)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig.

På forhånd tak,
- Sarrus (db) d. 6. maj 2011, 16:48 (CEST)[svar]

Ophævelse af blokade for GU Aasiaat IP-adresse[rediger kildetekst]

Hej

Jeg er ny AC-fuldmægtig og skal i gang med at redigere vores wikipedia-side. Jeg har glemt adgangskoden til min bruger, men jeg kan ikke få tilsendt en ny fordi ip-adressen er blokeret. Jeg vil meget gerne have opdateret vores wiki, så kan blokade ikke blive ophævet? Jeg kan evt kontaktes på min mail, som er ansm@gu-aasiaat.gl

Mvh

Anton Smedegaard AC-fuldmægtig GUX Aasiaat

Hej Anton. Jeg har ændret blokeringen, så du kan oprette en brugerkonto. Jeg vil dog gerne nævne, at en konto er personlig, og at man i øvrigt ikke bør skrive om sin arbejdsgiver (se Wikipedia:Selvbiografier). Dog tillades det at ændre mindre faktuelle forhold i sådanne artikler. Jeg håber, at det er på det niveau, du vil ændre i GU Aasiaat. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. jan 2016, 20:21 (CET)

ændring af blokade[rediger kildetekst]

Hej Arne

Tak for svaret, men der er stadig problemer med blokeringen. Jeg er ikke interesseret i at oprette en ny bruger på Wikipedia, da jeg allerede har en, men nulstille mit password. Kan du gøre det muligt?

I forhold til dine bekymringer omkring neutralitet, er jeg helt indforstået med hvad wikipedia er og hvordan det skal bruges. Yderligere vil jeg påpege, at det der står på den nuværende GU Aasiaat-side er faktuelt forkert og det burde være den primære bekymring. Jeg vil derudover påpeger at min konto er personlig og at jeg har en kandidatgrad i kommunikation. Jeg værner om min faglige stolthed og er klar over begrebet neutralitet og hvordan det bliver fortolket i wikipediasammenhæng. Jeg håber at jeg kan få lov at bidrage.

Mvh

Anton Smedegaard

Hej igen. Jeg bliver nødt til at have dit brugernavn for at kunne nulstille passwordet. Du kan evt. sende det til mig pr. e-mail via "E-mail til denne bruger" på min brugerside Bruger:Amjaabc (i funktionerne til venstre). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. jan 2016, 21:22 (CET)

Wikipedia tillader ikke at jeg kan se din email adresse. Mit brugernavn er højst sandsynligt ASmedegaard.

Det er rigtig nok, at du ikke kan se min e-mail-adresse, men du kan godt sende alligevel. Har du fulgt min opskrift herover?
Jeg har fundet ASmedegaard, der har registreret én redigering i 2013 i Hjælp:Sandkassen. Lyder det sandsynligt? Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. feb 2016, 21:56 (CET)
Hvis du sender et (midlertidigt) password til mig pr. mail, knytter jeg det til denne bruger, og så kan du bagefter gå ind og rette det til en mere permanent kode. Jeg prøver lige på en ny måde at beskrive, hvordan du mailer til mig.
1. Gå til siden Bruger:Amjaabc
2. I søjlen yderst til venstre vælger du det punkt, der hedder "E-mail til denne bruger".
3. Du skriver beskeden og sender, hvorpå jeg får din mail (uden du behøver at kende min adresse).
4. Jeg gør som nævnt ovenfor og skriver her, når det er gjort. Så håber jeg, det fungerer.
Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. feb 2016, 22:11 (CET)