Brugerdiskussion:BasKraka

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, BasKraka! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2018, 15:10 (CEST)

Fonden Kraka[redigér wikikode]

Hej BasKraka. Det er som udgangspunkt ikke tilladt at kopiere tekst fra andre hjemmesider til Wikipedia. Jeg vil også opfordre dig til ikke at skrive om din arbejdsplads. --Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2018, 15:10 (CEST)

Vel rimelig oplagt, at opdatere sin arbejdsplads side, når der er brug for det.(Denne usignerede kommentar er skrevet af BasKraka (diskussion • bidrag) 13. sep 2018, 15:23)
Ja, det er rimelig oplagt. Men detsvære har Wikipedia mange dårlige erfaringer med det, da det bl.a. ofte ikke formuleres neutralt. Du kan læse mere på: WP:SB og WP:POV. --Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2018, 15:38 (CEST)
Fair. Ved du hvordan man ændrer navnet? Vi hedder mere Tænketanken Kraka end Fonden Kraka i dag :)
Jf. Fonden Kraka i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR), er virksomhedens officelle navn "Fonden Kraka", så jeg ser ikke at der er grund til at ændre artiklens titel.--Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2018, 15:46 (CEST)
Når alle kender os som tænketanken Kraka og vi på ingen måde agere som eller er en fond, så er der vel rimelig grund til det.
Vi er IKKE en fond men en tænketank. Det har længe irriteret, at vi i sin tid blev kaldt Fonden Kraka. Derfor er det vel rimeligt, at vi på wikipedia hedder det, som vi kaldes?
Hvis I ønsker at ændre virksomhedens navn, er der her et link: Ændringsblanketten. --Kjeldjoh (diskussion) 13. sep 2018, 16:18 (CEST)
Jeg har oprettet omdirigeringssiden Tænketanken Kraka, så hvis nogen søger på det navn, så bliver de automatisk ført videre til fondens officielle navn.--Kjeldjoh (diskussion) 14. sep 2018, 08:29 (CEST)

Hej igen. Du bedes ikke slette information i artiklen om Fonden Kraka, som du gjorde i denne redigering. Det er fint, at du opretter et flytteforslag eller foreslår ændringer på Diskussion:Fonden Kraka. Men jf. Wikipedia's norm vedr. selvbiografier, er det ikke ønsket at I skriver om jer selv.--Kjeldjoh (diskussion) 17. sep 2018, 14:11 (CEST)

Det der stod skrevet var direkte forkert, så det slettede jeg naturligvis :) (Denne usignerede kommentar er skrevet af 178.249.49.138 (diskussion • bidrag) 17. sep 2018, 14:18)
Hvis du mener at det er forkert, så vil jeg bede dig om at beskrive det på Diskussion:Fonden Kraka. Du skal ikke slette i artiklen. Læs gerne politikkerne og normerne beskrevet nedenfor.--Kjeldjoh (diskussion) 17. sep 2018, 14:29 (CEST)
Stop hand nuvola orange.svgHej BasKraka. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Kjeldjoh (diskussion) 17. sep 2018, 14:29 (CEST)


Jeg vil bede dig læse hvad der stod, og så forklare mig, hvorfor det på nogen måde er relevant. Intet af, hvad der stod var korrekt og derduover var der blot et langt citat af Peter Moses beksrivelse af tænketanke... På ingen måde relevant, neutralt eller korrekt. Så det slettede jeg naturligvis bare. Ingen grund til diskussion, hvis du selv læste det. TAK (Denne usignerede kommentar er skrevet af 178.249.49.138 (diskussion • bidrag) 17. sep 2018, 14:33‎)