Brugerdiskussion:Historie Kartografi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej, hvis du vil lægge billeder op, så skal de lægges op på Commons. Det gør de ved at gå ud under "værktøjer" i menuen længst til venste i skærmbilledet. Dér finder du "Læg en fil op", hvorefter du klikker og følger instruktionerne. Husk, at du skal have ophavsrettighederne til filen, eller også skal ophavsretten være udløbet eller på anden måde være opgivet. Husk også, at kort også kan være omfattet af ophavsret. Du finder en mere generel velkomst nedenfor. --Pugilist (diskussion) 19. nov 2020, 09:06 (CET)

Det er faktisk lagt på Commons: commons:File:Københavns Forsvar 1915-1918.png, men nægter af en eller anden grund at vises på dansk wikipedia. --Hjart (diskussion) 19. nov 2020, 09:19 (CET)
Ja, jeg har set det. Det er underligt. Lad os se, om det ikke kan løses. Alternativt kan det lægges op igen under et nyt filnnavn. --Pugilist (diskussion) 19. nov 2020, 09:24 (CET)
Er der noget jeg kan gøre, så filen vises på wiki? --Historie Kartografi (diskussion) 19. nov 2020, 09:59 (CET)
Det er ret mystisk. Filen fungerer på andre wiki'er, men af en eller anden underlig årsag, kan den ikke vises på dansk Wikipedia. Måske Bruger:Steenth kan se, hvad det er der driller. Eller kan du måske prøve at lægge filen op igen under et andet navn se, om det så virker. Det er første gang jeg har oplevet, at en fil fra commons driller på den måde. --Pugilist

(diskussion) 19. nov 2020, 10:02 (CET)

Mærkeligt - men jeg kan sagtens ligge den op igen. Er det muligt at slette den gamle? Bare så jeg ikke har to, som kan forvirrer? --Historie Kartografi (diskussion) 19. nov 2020, 10:12 (CET)
Ønsker du en fil på Commons slettet, kan du klikke "Nominate for deletion" i sideboksen. --Hjart (diskussion) 19. nov 2020, 10:21 (CET)
Tak for hjælpen. Det er gjort. Så venter jeg til den er væk og uploader igen. --Historie Kartografi (diskussion) 19. nov 2020, 10:53 (CET)


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Historie Kartografi! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 19. nov 2020, 09:06 (CET)