Brugerdiskussion:JLennore

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, JLennore!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 28. mar 2012, 13:50 (CEST).
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, JLennore! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 11:56 (CEST)


Neutralitet[rediger kildetekst]

Hejsa og velkommen til. I får lige en velkomst til, da der står en masse gode ting i den.

En af dem omhandler Wikipedias neutralitetspolitik, man bør ikke skrive om emner, såsom ens instittuter, som man har et nært folhold til.

Erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt til et emnes relevans, når man er tæt på. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 11:56 (CEST)

LæsepauseI[rediger kildetekst]

Jeg har lige blokeret din redigeringsadgang i et par timer, så du får tid til at læse de gode råd, som du har fået ovenfor. Især rådene om "tæt på" og brugernavn bør du forholde dig til. --Palnatoke (diskussion) 29. mar 2012, 12:13 (CEST)

Jeg er den eneste, der anvender brugernavnet AU KOM ARTS. Brugernavnet er valgt, fordi jeg bruger login i forbindelse med mit arbejde og skal kunne huske det. Jeg vil gerne ændre brugernavnet, hvis I mener, at det er nødvendigt? (Skrev AU KOM ARTS (diskussion • bidrag) 29. mar 2012, 12:56‎. Husk at signere dine indlæg.)

Problemet ligger ikke i dit valg af brugernavn, men dit valg af emne. Der er flere henvisninger herover der forklarer dét aspekt nærmere. Hvis du, efter at have læst de relevante sider, fortsat har spørgsmål er du naturligvis velkommen til at spørge. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 29. mar 2012, 14:27 (CEST)

Jeg har anmodet om et nyt brugernavn og håber snart at få det, så jeg kan komme videre med mit arbejde...(Skrev AU KOM ARTS (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej igen. Hvis du lige nærlæser de ovenstående tips, så er hovedproblemet ikke dit brugernavn.
Problemet er at du skriver om din arbejdsplads og dens institutter og det skal man ikke.
Som ansat kan du ikke vurdere om et institut er relevant nok til at have en artikel.
Jeg håber det forklarer det, ellers skal du være velkommen til at spørge igen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 14:44 (CEST)

Javel ja. Må jeg redigere i de sider om mit ansættelsessted som indeholder fejl? Der er sket rigtig mange ændringer og derfor er der mange forkerte oplysninger på nogle af siderne.(Skrev AU KOM ARTS (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Opdatering af nøgletal og faktuelle fejlrettelser er altid velkomment. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 14:50 (CEST)
Men til gengæld skal du lige være forsigtig med hvad du retter og hvad du får slettet i samme omgang. I forbindelse med denne redigering slettede du nogle kategorier og skabeloner, som er vigtige. Kunne jeg ikke bede dig om at bruge lidt tid på at nærlæse de links, der er i velkomstskabelonen?
Så får du en bedre forståelse for hvordan tingene fungerer og det sparer os alle noget arbejde. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 14:57 (CEST)

Tak for info. Jeg dropper at bruge min konto mere og holder mig fra Wikeipedia. Er overrasket over mængden af retningslinjer og censur, i det jeg mener bare at have skrevet faktuelle oplysninger til gavn for brugerne.(Skrev AU KOM ARTS (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ja, der er retningslinier, som så mange andre steder, og det er nødvendigt, hvis kvaliteten af artiklerne skal sikres. Disse retningslinier er fastlagt i årenes løb af de aktive brugere, på baggrund af erfaringer.
Det kan virke som noget af en mundfuld, når man er ny bruger, men det tager noget tid at komme igang og lære hvordan tingene hænger sammen. Jeg er ked af at du mener at det er censur, men det handler i bund og grund om at sikre artiklernes troværdighed.
Det er en skam, hvis du forlader projektet, da artiklerne jo trænger til en opdatering. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2012, 15:16 (CEST)