Brugerdiskussion:Lilleø

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Undlad venligst at slette information om en søgemaskine, blot fordi du ikke er tilfreds med søgemaskinens resultater. Du kan eventuelt forklare dig på artiklens diskussionsside. Pugilist (diskussion) 28. nov 2012, 13:01 (CET)

Velkommen til den danske Wikipedia, Lilleø! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 28. nov 2012, 13:05 (CET)

joker.dk finder slet ikke noget. Jeg mener: OVERHOVEDET IKKE NOGET. Joker.dk er faktisk ikke nogen søgemaskine. Prøv selv: joker.dk . Indtast hvad som helst. Så får du at læse: "Din søgning gav intet resultat. Prøv igen!" Så prøver du igen med hvad som helst: "Din søgning gav intet resultat. Prøv igen!" Lilleø (diskussion) 28. nov 2012, 13:23 (CET)
Så er det vel mere relevant i artiklen at anført, at maskinen ikke er aktiv længere. Pugilist (diskussion) 28. nov 2012, 13:46 (CET)
"Rang i Danmark: 285.245" (kilde: http://urlspion.dk/www.joker.dk) Vil du så have 285.245 hjemmesider omtalt på Wikipedia? Jeg sletter det nu. Lilleø (diskussion) 1. dec 2012, 14:13 (CET)
Hej Lilleø. Som du ser, er der andre end jeg, der ruller dine sletninger tilbage. Det skyldes, at du handler i modstrid med de sædvanlige politikker for, hvorledes man gør tingene her på Wikipedia. Du kan læse lidt om politikkerne m.v. ved at følge de links som du finder overnfor. Jeg kan godt forstå, at du har den opfattelse, at joker.dk måske ikke "fortjener" en artikel på Wikipedia, men i så fald er proceduren ikke bare at slette information, men istedet at oprette et sletteforslag, da joker.dk måske ikke lever op til de krav om krav til artikler, der er gældende på Wikipedia.
Wikipedia er i vidt omfang drevet af konsensus mellem brugerne, og derfor er det nogen gang en god idé at diskutere forslag til ændringer med et åbent sind og uden brug af udråbstegn og versaler :-) Pugilist (diskussion) 1. dec 2012, 14:30 (CET)

Tip om sletning af sider[rediger kildetekst]

Hvis du ønsker at få en side slettet, er vejen frem ikke at tømme den for indhold, men at oprette et sletningsforslag på Wikipedia:Sletningsforslag, hvor du bør argumentere for, hvorfor du vil have, at den skal slettes. Hvis der bliver konsensus om at slette artiklen, vil det blive effektueret af en administrator. Hvis du har nogle spørgsmål, må du gerne spørge.
- Sarrus (db) d. 1. dec 2012, 14:35 (CET)