Brugerdiskussion:Madglad/Arkiv 12

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Madglad.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Din adfærd med hensyn til at spamme diskussionssider for wikipedia-brugere med 15 års erfaring med eksempelvis velkomsthilsner m.v. samt genåbne diskussioner, som er henved 15 år gamle, har karakter af chikane, som er i strid med wikipedias regler. Du får derfor denne advarsel. Læs venligst nedenfor:

Hej Madglad. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Vandurt Vandurt (diskussion) 20. sep 2020, 09:15 (CEST)


Nej, det strider ikke mod Wikipedias regler at rulle dine sletninger af indlæg tilbage. Det er fast praksis. Ellers må du kunne henvise til hvor i dawikis politikker, dine synspunkter finder støtte.
Du må ikke slette indlæg fra din diskussionsside. Lidt forslag til læsning Wikipedia:Politik for diskussionssider, Wikipedia:Normer for brugersider#Brugerdiskussionssider, Hjælp:Diskussionssider og Wikipedia:Redigeringskrige. Desuden er det heller ikke comme il faut at sætte advarselsbokse på folks diskussionssider, fordi du ikke har forstået reglerne.
Og hold dig til sandheden, jeg gik ikke 15 år tilbage, men 13, valgt ud fra hvornår din diskussionsside var størst. Du har også slettet indlæg i den mellemliggende periode, dem må du selv gendanne manuelt. Gerne før du kaster dig ud i flere krige på Wikipedia. --Madglad (diskussion) 23. sep 2020, 20:37 (CEST)
For 13 år siden fandtes den nuværende regel om ikke at slette fra egen brugerdiskussionsside ikke endnu, men var en noget omstridt anbefaling. Det er første gang jeg har set det synspunkt at reglen blev indført med tilbagevirkende kraft, således at sletninger fra ens brugerdiskussionsside som er udført før reglen blev indført, må rulles tilbage. Jeg er uenig i den tolkning. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. sep 2020, 20:51 (CEST)
Fint. Jeg var ikke bekendt med at reglen ikke har fandtes altid. Tilbagerulningen kunne jo ændres til at være tilbage til reglens indførelse. Det allerbedste ville dog være at autoarkiv kom at fungere igen. Men det ene udelukker jo ikke det andet. --Madglad (diskussion) 23. sep 2020, 20:59 (CEST)
@Dipsacus fullonum: Tilføjelse. Jeg har genlæst og genvurderet. Jeg har måske spolet lidt for kort tilbage. På det tidspunkt var Vandurt allerede involveret i redigeringskrig om sin diskussionsside, og den mest fuldstændige og største diskussionsside var vist denne:
Versionen fra 2007-08-13T22:25:17 (redigér) (fjern redigering) (tak)
PhoenixV (diskussion | bidrag)
m (Fjerner version 1533146 af Special:Contributions/Vandurt (Brugerdiskussion:Vandurt): Man tømmer ikke sin diskussionsside)
Jeg tror at jeg valgte den anden version at gå tilbage til, fordi redigeringskrigen om sletningerne var bedst beskrevet i den version.
På dette tidspunkt så udkastet til normer således ud:
"Når man synes, at ens diskussionsside er blevet for lang, opretter man som regel et arkiv (f.eks. Brugerdiskussion:Dit brugernavn/Arkiv 1) som en underside til sin diskussionsside og linker til dette arkiv fra selve diskussionssiden. Der er i almindelighed to grupper brugere, der fjerner diskussionsindlæg i stedet for at arkivere: uerfarne wikipedianere og brugere, der har noget, de ønsker at skjule. Denne sidste gruppe gør at wiki-communityet plejer at misbillige sletning af diskussionsindlæg. En undtagelse kan være voldsomme personangreb, men der er delte meninger derom."
Jeg ved ikke om Vandurts sletninger har spillet ind i udarbejdelsen af normerne, og det har vel for så vidt kun historisk betydning nu. Jeg tror at det er bedst at lade Vandurts diskussion stå, som den står nu, og så håbe på at autoarkiv snart er kørende igen. --Madglad (diskussion) 23. sep 2020, 21:22 (CEST)

du sletter min komentar til hjart[rediger kildetekst]

jeg ville gerne have at hjart ved hvad jeg mener om ham

Hemmelighed[rediger kildetekst]

Hvorfor må alle dog ikke følge med her?188.179.123.130 7. nov 2020, 14:54 (CET)

Det må de skam også. Jeg går ud fra at en del wikipedianere har min side på deres overvågningsliste. Ligesom jeg har de mest aktive wikipedianeres og andre relevante wikipedianeres sider på min overvågningsliste. Og hvis du logger dig ind, kan du også føje både brugersider og artikler på din overvågningsliste. Dit brugernavn er 'Artiklen'. --Madglad (diskussion) 7. nov 2020, 17:14 (CET)

Blokeringer[rediger kildetekst]

Tak for din støtte til blokering af vandalisme. Jeg har taget den beslutning, at Knud ikke skal være den eneste, der blokerer åbenbart vandaliserende bidragydere - brugere eller ej. Hvis det giver tærsk, tager jeg dem.--Ramloser (diskussion) 24. nov 2020, 18:12 (CET)

Det lyder godt. Selvfølgelig skal alle administratorer da blokere hærværksmagere. At Knud er specielt aktiv på dette område skal jo ikke holde holde andre tilbage, så blokér bare løs. --Madglad (diskussion) 24. nov 2020, 18:19 (CET)

Oh! Bloker da endelig Madglad. 188.179.123.130 29. nov 2020, 16:57 (CET)

Emmabuntüs[rediger kildetekst]

God aften Madglad, Jeg flyttede blot linkene fra bunden af ​​artiklen til artiklen: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Emmabunt%C3%BCs&type=revision&diff=10542353&oldid=10542164 Patrick d'Emmabuntus (diskussion) 11. dec 2020, 20:35 (CET)