Brugerdiskussion:Nornan2014

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Nornan2014! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen PHansen (diskussion) 16. nov 2014, 10:28 (CET)

Hej. Kunne du gå din nye artikel igennem for de sidste norske sprogrester − i Norge kalder de det 'språkvask'.
Brug gerne RO på nettet: http://www.dsn.dk/ - en fin hjælp. -- Mvh PHansen (diskussion) 16. nov 2014, 10:28 (CET)

Hej PHansen. Jeg har fundet og korrigeret to stavefejl i artiklen, men kan ikke finde flere. Kan du venligst være lidt mere præcis? Nornan2014 (diskussion) 16. nov 2014, 10:52 (CET)

Der har vist tidligere været valgfrihed mellem 'familje' og 'familie' som med 'linje' og 'linie'; de går blot modsat. Hver gang sprognævnet kommer med en ny udgave, sker der noget. Det er derfor man faktisk hele tiden skal kontrollere på http://www.dsn.dk/ hvad de nu mener.
Ellers er det jo en udmærket første artikel. -- Mvh PHansen (diskussion) 16. nov 2014, 11:10 (CET)

Toldsagen 2013-14 om Færøernes finansminister[rediger kildetekst]

Hej Nornan2014. Tak for dine bidrag til da:wiki, det er altid rart med nye seriøse bidragsydere. Du har oprettet artiklen om Toldsagen 2013-14 om Færøernes finansminister med hele den tekst, som findes i artiklen om Jørgen Niclasen, og det er ikke hensigtsmæssigt. Når der findes en særskilt artikel om emnet, er det smartere kort at opsummere hovedpointerne, og eller vigtige aspekter der har med omtalte at gøre, og så henvise til hovedartiklen øverst i afsnittet således:

Desuden vil jeg påstå, at det generelt er nogle meget lange titler du giver dine underafsnit. Overvej, om kan præcisere dem i f.eks. artiklen om SSL-sagen om underskud i 2013. I mine øjne ville eksempelvis "Mistillid mod Johan Dahl", være bedre end den vældig lange "Forslag om mistillid imod Johan Dahl, landsstyremand i erhvervssager". De meget lange titler gør infoboksen mindre overskuelig. Fortsæt dit ellers gode arbejde. Mvh. Toxophilus (diskussion) 22. dec 2014, 15:05 (CET)

Hej Toxophilus. Undskyld det sene svar. Jeg skal forsøge at gøre sådan som du foreslår. Retssagen mod de færøske journalister og ansvarshavende redaktører startede i går, så artiklen om toldsagen trænger også til opdatering, det skal jeg også forsøge at gøre noget ved. Nornan2014 (diskussion) 17. feb 2015, 09:43 (CET)