Brugerdiskussion:Phoenikz42

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Phoenikz42! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
Savfisk (diskussion) 8. okt 2016, 01:49 (CEST)

Fortolkninger af kvantemekanikken[rediger kildetekst]

Hej
Artikler på Wikipedia skal opfølge nogle kriterier for at kunne stå i encyklopædien. Dem kan du blandt andet læse om i din velkomst. Din artikel var mere et udtryk for din personlige tolkning af kvantemekanikken og var ikke underbygget af killder, Vi har i forvejen artikler om kvantemekanik og her vil det være bedre at skrive om fortolkninger, hvis de vel og mærket kan underbygges. Jeg gendanner gerne din tekst igen i en sandkasse på din side, og her kan du arbejde videre med den, så den får et indhold der i højere grad opfylder vores kriterier, Du kan bl.a. få hjælp i Hjælp:Nybegynderforum eller du kan skrive her og så vil jeg prøve at hjælpe dig.
Med venlig hilsen
Savfisk (diskussion) 8. okt 2016, 02:10 (CEST)

Kvantemekanik kan kun fortolkes, ikke forstås eller forklares. Burde du vide! Jeg har blot klarlagt de mest gængse fortolkninger, så alle kan forstå dem! Wiki-sprog! Ved at afvise dem, afviser du en udvikling eller redigering i fortolkningen!

Jeg har ikke afvist fortolkninger af kvantemekanikken, de skal bare stå i en form, som overholder wikipedias retningslinier og som nævnt høre de mere hjemme i artiklen om kvantemekanik.
Vores regler kan godt være svære at finde rundt i, og derfor hjælper vi gerne nye brugere, men det er nemmest hvis du er mere specifik og tager et emne af gangen.
Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 8. okt 2016, 02:46 (CEST)

Da du valgte at slette mit bidrag, i stedet for at formatere den efter kriterierne, gik viden tabt. Sletning bør være den sidste løsning, og alligevel var det din primære! Som ny bidrager ved jeg ikke hvordan jeg laver siden som den bør være, jeg kommer kun med viden. En viden jeg ikke gider formidle under sådanne forhold. Jeg kan selvfølgelig lære det, men ikke hvis jeg behandles på denne måde fra starten! Men gendan gerne min tekst i "sandkassen". Så har jeg da mulighed for at arbejde med den, hvis lysten skulle dukke op igen en dag! Phoenikz42 (diskussion)

Nu, hvor du har oprettet artiklen igen, har jeg koblet den til de tilsvarende artikler på andre wikipediaer; at det er muligt, plejer at være godt nok til, at vi også kan have en artikel om et emne. Når det så er sagt, er det fortsat vigtigt, at du tilføjer kilder til de forskellige udsagn i artiklen (typisk på enkelte tekstafsnit). Se Wikipedia:Stilmanual#Henvisninger for teknikken. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. feb 2018, 10:13 (CET)

Mange tak for hjælpen! Phoenikz42 (diskussion)