Brugerdiskussion:Pyrros/Arkiv 12

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har fjernet din rettelse af artiklen Westminsterangrebet i 2017, hvor du ændrede "angreb" til "terrorangreb". Se venligst begrundelsen på artiklens diskussionsside. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. mar 2017, 08:13 (CET)

Jeg ved godt at dette hverken er stedet hvor vi skal diskutere hvorvidt der skal stå "terror", "terrorangreb" eller om de fleste andre sider betegner det som et terrorangreb. Men jeg synes alligevel at du skal overveje hvor smart det er at den danske wikipedia afviger fra alle andre. Og velkommen tilbage :P Pyrros (diskussion) 23. mar 2017, 10:06 (CET)
@Pyrros:Jeg forholder mig kun til da wiki. Og jeg mener ikke vi skal "formode" at det er en terrorhandling, uanset hvad alle andre wikier mener. I en retsstat er det dommerne, der afgør karakteren af en forbrydelse. Ikke som fx. i Saudiarabien, hvor det er politiprefekten. Vi behøver aldeles ikke være de første til at skrige TERROR. Lad EkstraBladet om det. Og hvad en wiki gør, afgør ikke da wikis omtale af hendelsen. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. mar 2017, 10:39 (CET)
Du har ret, men jeg savner at du forholder dig til det sidste i mine beskeder; Det personlige ;). Hilsen Pyrros (diskussion) 23. mar 2017, 13:30 (CET)
Tak, det så jeg ikke, sorry! Men det blev en noget kort pause, vist bare nogle få timer ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 23. mar 2017, 13:49 (CET)

Meningstilkendegivelse[rediger kildetekst]

Hej Pyrros,

Kan jeg lokke dig til at kigge forbi min ansøgning om administratorstatus og give din ærlige mening til kende, så vi får så mange meninger/stemmer som muligt, at basere den snart endelige konklusion på. På forhånd tak. Mhv Pelle Hansen 30. apr 2017, 15:39 (CEST)

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[rediger kildetekst]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:40 (CEST)

Nyheder for juni 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for august 2017[rediger kildetekst]

Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget[rediger kildetekst]

Hej Pyrros, da du deltog i denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på denne diskussion på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --InsaneHacker 26. jul 2017, 17:32 (CEST) (leveret af en administrator via MassMessage)

Ville gerne, men har desværre ikke tid til at sætte mig ind i det :/. Hilsen Pyrros (diskussion) 5. aug 2017, 13:59 (CEST)

Nyheder for september 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2017[rediger kildetekst]