Brugerdiskussion:Raspazitos

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Raspazitos! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
Savfisk (diskussion) 10. feb 2013, 12:38 (CET)

Man bør ikke fjerne skabeloner uden videre[rediger kildetekst]

Hej

Ved din redigering af siden for Egholm Festival‎ har du fjernet skabelonen {{tætpå}}. Det bør man kun gøre hvis man begrunder det f.eks. på diskussionssiden. Mvh Savfisk (diskussion) 10. feb 2013, 12:47 (CET)

Ahh, det vidste jeg ikke. Tak for informationen. (Skrev 95.166.117.98 (diskussion • bidrag) Tid. Husk at signere dine indlæg.)

Der er OK. God fornøjelse. Mvh Savfisk (diskussion) 10. feb 2013, 14:27 (CET)

Jeg kan se at du har fjernet skabelonen og skrevet en begrundelse på diskussionssiden. Begrundelsen er efter min mening desværre ikke nok. Hvis man er direkte involveret i emnet, bør man ikke skrive artiklen, se evt. Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler. Du er velkommen til at deltage i diskussionen i sletningsforslaget til artiklen. Mvh Savfisk (diskussion) 14. feb 2013, 10:58 (CET)

Er en besøgende gæst på en festival for involveret til at udtale sig om festivalen? Jeg spørger ikke for at være uforskammet, men fordi jeg reelt er nysgerrig for at høre din mening. Raspazitos (diskussion) 14. feb 2013, 15:46 (CET)

Du er bestemt ikke uforskammet og jeg håber heller ikke du opfatter mig som uforskammet. Alle brugere på wikipedia er i princippet anonyme. Jeg kan derfor ikke vide hvilken tilknytning du har til festivalen. Min bedømmelse baserer sig først og fremmest på selve artiklen, men jeg kan naturligvis tage fejl. Det er også derfor at wikipedia fungerer ved konsensus, så een brugers meninger eller formodninger ikke bliver bestemmende. Du må i øvrigt ikke tage diskussionerne personligt. Der findes et stort antal normer og politikker på wikipedia som brugerne prøver at agere ud fra og det kan være svært for nye brugere at navigere mellem dem. Mvh Savfisk (diskussion) 14. feb 2013, 21:13 (CET)

Sokkedukke[rediger kildetekst]

Hej!

Jeg vil gerne bede dig læse Wikipedia:Sokkedukker. Det er ikke tilladt at oprette flere konti og det er heller ikke velset at spørge venner mv. om de lige vil oprette en konto og hjælpe i en diskussion.

Så hvis du har flere konti vil jeg bede dig om at vælge en af dem og bruge den. De andre kan ikke slettes, men de kan blokeres. Du skal bare beslutte dig for hvilken en du vil beholde.

--MGA73 (diskussion) 17. feb 2013, 19:33 (CET)

Hej. Jeg bruger kun denne. Andre bruger de andre. Raspazitos (diskussion) 19. feb 2013, 08:16 (CET)