Brugerdiskussion:Repstad

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Repstad! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen --Pixi Uno 1. nov 2011, 23:54 (CET)

Ishockeyklub[redigér wikikode]

Hej og velkommen til dansk Wikipedia. Glad for din interesse for hockey. Du skal være velkommen til at indsætte infoboksen {{Infoboks ishockeyklub}} i dine oprettede artikler om norske ishockeyklubber. Bedste hilser - --Pixi Uno 1. nov 2011, 23:54 (CET)

Redigerings tips[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pelle Hansen 7. nov 2011, 23:01 (CET)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Pelle Hansen 7. nov 2011, 23:01 (CET)

Husk kilder[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 5. feb 2020, 23:01 (CET)

Hejsa. Det er vigtigt at der kommer kilder på fra starten af, ellers viser erfaringen desværre at der enten aldrig kommer det eller at det tager meget lang tid. Mvh KnudW (diskussion) 6. feb 2020, 15:26 (CET)

Hej igen. Husk lige at kontrollere dine artikler, inden du går videre. Der er flere af dine seneste, som udover de manglende kilder, har fejl i maler og referencer. Mvh KnudW (diskussion) 6. feb 2020, 20:10 (CET)

Stop[redigér wikikode]

Hej Bruger:Repstad - Jeg vil bede dig om at sætte tempoet ned og færdiggøre dine artikler *inden* du opretter nye. Mange af dine artikler mangler stadigt kilder og indeholder norske skabeloner, som ikke virker her på den danske del af WIkipedia.

Du har et ansvar for at disse er korrekte inden du fortsætter. Husk: Kvalitet fremfor kvantitet.

Kunne jeg bede om noget respons på denne henvendelse? Mvh KnudW (diskussion) 12. feb 2020, 08:45 (CET)

Har du læst dette? Svar modtages gerne inden flere kildeløse artikler oprettes. Mvh KnudW (diskussion) 13. feb 2020, 23:34 (CET)

ja, det har jeg. Men når jeg læser på norsk wiki, som jeg kopierer fra, fordi de er gode nok til den danske, ser jeg, at mange af de norske artikler ikke har nogen referencer.--Repstad (diskussion) 13. feb 2020, 23:43 (CET)

Jeg mener derfor ikke at deres problemartikler skal kopieres herover. Hvis der ikke er kilder, så må der findes nogen, eller findes andre, bedre artikler.
Ligeledes skal jeg bede dig om at færdigøre dine artikler, så skabeloner osv, er korrekt udfyldte og ikke giver fejl. Ligeledes bør du være opmærksom på sprog. Brumunddal var stor set uforståelig. Mvh KnudW (diskussion) 13. feb 2020, 23:47 (CET)