Brugerdiskussion:Siksebuffen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Siksebuffen!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden, eller på IRC-kanalen.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Anigif 18. jun 2009, 15:46 (CEST)
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 21. Nov 2019 05:31

Roland Møller[redigér wikikode]

Du har indsat fødselsdato på denne biografi. Har du kilde på denne info. Det er samme dato der står på wikidata, hvor info kommer fra it-wiki, men her er der ikke kilder. På danskefilm.dk står der d. 28. maj 1972, men de har heller ikke kilder på denne dato.--Kjeldjoh (diskussion) 11. okt 2019, 07:55 (CEST)

Skuespillere og wikidata[redigér wikikode]

Hej. Jeg har kigge nogle af dine redigering - fx Speciel:Diff/10092898, hvor du fjerner {{Filmperson}}. Har du problemer med at redigere på wikidata? Her var artikel oprettet på Wikidata. Det medfører at andre film-databaser ikke bliver vist på artiklen, når de bliver tilføjet på Wikidata. Han er oprettet med dette wikidata-emne: Morten Hee Andersen (Q61061146).

Jeg har også øje på Jens Christian Buskov Lund, som bygger op fra grunden af. Jeg kan du ikke bruger skabelonerne {{danskefilm navn}} og {{Danmark Nationalfilmografi navn}}, hvis det skulle være på artikel og ikke wikidata. Men det kræver oprette af et nye emne til filmen.

Jeg kan se på wikidata, at du ikke har redigeret på den andet indirekte via du linker en nye side, som også findes på en anden wiki. Skal du have hjælp at komme igang? I første omgang bør du kunne tilføje id'er til diverse databaser. Senere kan du forsætte med oprettelse af et wikidata-emne. For målet er at håndtering af id'er til database primær er på Wikidata. Og jeg bruger id'erne på DFI's filmdatabase til at tilføje rolle på film med bot. Og det kræver, at id'erne er der. --Steen Th (diskussion) 8. nov 2019, 12:02 (CET)