Brugerdiskussion:Siksebuffen/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Hejsa (og velkommen)! Jeg har slettet lidt du har tilføjet på artiklen Houens Odde Spejdercenter, da jeg kan se det er kopieret direkte fra centrets hjemmeside! Det er ikke tilladt her på Wikipedia, håber du er forståelig med det :) --Anigif 18. jun 2009, 15:46 (CEST)

Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 18. jun 2009, 17:31 (CEST)


Kategorier[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg kan se at du har indsat kategorierne "Universiteter i Danmark" og "Universiteter" på de danske universtitetsartikler.

De er dog faktiskt allerede i disse kategorier, da deres egne kategorier, f.eks. "Københavns Universitet" er en underkategori til "Universiteter i Danmark", som igen er underkategori til "Universiteter efter land", som igen er underkategori til "Universiteter".

Dermed behøver man ikke tilføje alle kategorierne til de enkelte artikler. Mvh Knud Winckelmann 17. jun 2011, 09:23 (CEST)


Husk beskrivelse[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Pacx 13. jul 2011, 17:53 (CET)

Hej, siksebuffen flot arbejde med artiklen om ICarly. Jeg, har selv planer om at arbejde videre med artiklen når jeg er blevet, færdig med dne tilsvarende artikel om Hake It Up efter sommerferien. Jeg, vil anbefale at artiklen, om episoderne bliver opdelt efter sæson, evt. ligesom her. Har du nogen spørgsmål så bare sig til. Mvh. --Trade (diskussion) 24. jun 2012, 21:34 (CEST)

Her får du lige en kage til morgenkaffen imorgen - for dit arbejde med Beverly Hills 90210. --Pelle Hansen 30. jun 2012, 13:55 (CEST)


Tak - tror jeg.? Siksebuffen (diskussion) 30. jun 2012, 15:44 (CEST)
Det er skik at belønne Wikipedias bidragere for deres hårde arbejde eller dybdegående analyser ved at tildele dem barnstars og kager. --Pelle Hansen 2. jul 2012, 23:30 (CEST)
Okay. Tak for information. Det var jeg ikke lige klar over. --Siksebuffen (diskussion) 3. jul 2012, 19:56 (CEST)

Sidetømning[rediger kildetekst]

Du har tømt for indhold, tilsyneladende uden grund, hvorfor jeg har gendannet indholdet. Hvad var årsagen til denne sidetømning? Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 29. okt 2012, 22:02 (CET)

Det gjorde jeg fordi jeg opdagede at jeg havde kommet til at oprette en artikel Kevin McHale, som tilsyneladende er samme person som Kevin Michael McHale. Og da jeg ikke er helt klar over hvordan man sletter eller for flettet de to artikler sammen valgte jeg at gøre dette..!? Siksebuffen (diskussion) 29. okt 2012, 22:15 (CET)
Udmærket. Jeg laver en omdirigering til din artikel, den ser ud til at være langt bedre. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 29. okt 2012, 22:18 (CET)

Hejsa. Jeg kunne se at episodeafsnittet i Dicte (tv-serie)‎ var kopieret fra http://play.tv2.dk/tv/serier/dicte/.

Vær venligst obs på at man ikke må kopiere tekst eller billeder, med mindre det udtrykkeligt er angivet at det gerne må kopieres og bruges til alle formål eller hvis der på anden måde ikke er ophavsret på det.

Du kan læse mere om dette på Wikipedia:Ophavsret. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 18. jan 2013, 06:17 (CET)

Tak for påmindelsen. Men var det ikke en ide bare at have slettet resumét, istedet for hele episodelisten..? Eller have skrevet det om?Siksebuffen (diskussion) 18. jan 2013, 19:47 (CET)

Just want to let you know that all the mentions of the royal ancestry has been removed from the Englsih Wikipedia article on Emmelie de Forest permanently and marked as vandalism. Anyone re-adding it faces a long block on EN Wiki. You do what you liké with that info. Regards,--BabbaQ (diskussion) 18. maj 2013, 17:17 (CEST)[svar]

Game of Thrones[rediger kildetekst]

Hej, Jeg fandt det her: WikiProjekt Tv-serier, jeg tænkte det var lettere - hvis forhåbentlig, der kom flere til om projektet. TherasTaneel (diskussion) 8. okt 2013, 04:17 (CEST)

Flytning af sider[rediger kildetekst]

Det var muligvis en tanketorsk, men for god ordens skyld, får du beskeden alligevel: Når en side skal have et nyt navn, bør man altid anvende funktionen flyt. Dette sikrer at hele historikken følger med over til det nye navn, samt at eventuelle henvisninger til andre sprog opdateres automatisk.

Hvis man blot kopierer hele indholdet over på en ny side, fremgår man af historikken som første og eneste bidragsyder til hele teksten og man skal selv opdatere emnet på Wikidata. --|EPO| COM: 25. feb 2014, 11:22 (CET)

Siamesiske tvillinger[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg kan se, du i dag har oprettet artiklen Lori og George Schappell - og tak for det. Det ser imidlertid ud som om, du ikke er helt færdig med den, da artiklen bærer stadig tydeligt præg af at være blevet oversat til dansk fra et andet sprog, sandsynligvis engelsk, og derfor har flere svært forståelige passager. Du er muligvis allerede klar over det, men sådanne artikler opfattes generelt som uønskede, da de ses som mere forstyrrende end konstruktive. Du er meget velkommen til selv at gøre artiklen færdig; du kan eventuelt midlertidigt indsætte skabelonen {{ibrug}} i toppen af artikler som denne, så andre brugere kan se at der stadig arbejdes på at færdiggøre den - forudsat, selvfølgelig, at artiklen færdiggøres inden for et overskueligt tidsrum (almindeligvis et par dage). Alternativt kan du arbejde på tekster i en privat sandkasse, for eksempel Bruger:Siksebuffen/Sandkasse, hvor du kan redigere rimeligt uforstyrret, indtil teksten er klar til at blive flyttet over i artikelrummet. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 10. jan 2015, 17:33 (CET)

Hej. Du har skrevet meget om "Glee", som tydelig bærer præg af maskinoversættelse fra et andet sprog, sandsynligvis engelsk. Jeg har omskrevet indledningen til noget, der ligner dansk, men vil ligesom Bruger:Medic kraftigt opfordre dig til at være mere omhyggelig med dine redigeringer. Det er fint med lange artikler, men det pynter ikke med alle disse syntaksfejl.--Ramloser (diskussion) 16. jan 2015, 16:37 (CET)

Okay det skal jeg nok huske Siksebuffen (diskussion) 16. jan 2015, 16:50 (CET)
Hej, {{Bioinfo}} er under udfasning, så brug {{Infoboks person}} hvis vedkommende f.eks. ikke har holdt sig til én profession. TherasTaneel (diskussion) 16. jan 2015, 19:28‎ (CET)

Afsnit skabelon[rediger kildetekst]

Hej, hvis {{ICarly (afsnit)}} skal slettes, kan du så ikke putte en {{hurtigslet}} eller lignende på? På forhånd tak. TherasTaneel (diskussion) 23. jan 2015, 07:47 (CET)

Episoder af Glee[rediger kildetekst]

Hej Siksebuffen. Du har efterhånden fået oprettet adskille store artikler om episoder fra Glee, men når ud gør det, må du gerne lige huske at få linket dem til de andre versioner af Wikipedia. Fortsæt dit gode arbejde med film og tv generelt. Mvh. Toxophilus (diskussion) 1. feb 2015, 10:42 (CET)

Tak. Jeg går ud fra det er de udenlandske versioner du taler om, men hvordan gør man det? Siksebuffen (diskussion) 1. feb 2015, 17:01 (CET)
Ja det er det. Jeg går ud fra, at du oversætter de engelsk artikler til dansk, og så er det nemmest at trykke på "Edit links" ude i venstre side, hvor d kan se de andre sprog, som artiklen ellers findes på. Du vil blive ledt til wikidatas opslag, hvor artiklerne fra de forskellige sprog er samlet. Hvis du scroller lidt ned på denne side er der en boks hvor der står "Wikipediasider knyttet til dette emne". Tryk "rediger" og tilføj først websteder (dansk wiki), og herefter siden. Du kan også gå direkte ind på wikidata og fremsøge artikler ligesom man gør på det almindelige wiki-opslagsværk. Jeg håber, at det giver mening, men ellers må du endelig spørge om hjælp. Mvh. Toxophilus (diskussion) 1. feb 2015, 17:12 (CET)
Tak for hjælpen, så ved jeg det til en anden gang! Siksebuffen (diskussion) 1. feb 2015, 17:20 (CET)
Du har formentlig allerede på den engelske artikelside en direkte henvisning til den wikidata der er brug for. For eksempel ser jeg på den engelske en:The Hurt Locker, Part One følgende lige under artikeloverskriften:
"Wikidata: The Hurt Locker, Part One (Q18924994), no description given"
Hvis du trykker på (Q18924994) kommer du til den side hvor man tilføjer den danske
Her hos mig virker det kun hvis man er logget ind.
På norsk wikipedia har de et sted i deres Innstillinger ==> Tilleggsfunksjoner ==> Verktøy hvor man krydser af ved:
"Legg til en lenke til Wikidata under artikkeloverskriften. Viser også evt. beskrivelse lagt inn på Wikidata."
Den har jeg ikke kunnet finde på den danske, så det er åbenbart forskelligt.
-- Mvh PHansen (diskussion) 1. feb 2015, 18:30 (CET)

Translating from English[rediger kildetekst]

Hi,

Sorry about writing in English.

I noticed that you are writing about episodes of Glee. May I suggest you to do this with the new ContentTranslation tool? It may make it easier.

Enable it in your preferences (in "Betafunktioner"), then go to Special:ContentTranslation and try it.

I'd like to know what do you think about it.

(By the way, in the near future it will be able to add links to Wikidata automatically, but not yet :) )

Thank you! --Amir E. Aharoni (diskussion) 12. feb 2015, 18:10 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Artikler på Wikipedia, også på andre sprog, kan ikke bruges som kilde på Wikipedia. Prøv at finde de eksterne kilder, Wikipedia-artiklen henviser til. Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 25. maj 2015, 23:04 (CEST)[svar]

Sorry, påmindelsen var ikke ment, at den skulle gives til dig. Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 25. maj 2015, 23:07 (CEST)[svar]

Det er i orden. God dag Siksebuffen (diskussion) 26. maj 2015, 12:29 (CEST)[svar]

Dåsedansk[rediger kildetekst]

Store dele af artiklen Baelor er uforståelige. Kan du omskrive dem? På forhånd tak. --Palnatoke (diskussion) 15. jul 2015, 11:48 (CEST)

Hej Siksebuffen, jeg har fjernet dine redigeringer fra Vinter-OL 2018 igen, da der var stor mangel på kvalitet. Jeg håber du vil teste redigeringerne i en sandkasse, inden du trykker gem i den rigtige artikel. --Hejsa (diskussion) 9. feb 2018, 21:10 (CET)

Okay tak for det. Siksebuffen (diskussion) 4. mar 2018, 07:39 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:48 (CEST)

Hej jeg har set dine mange redigeringer. I Sandie Shaw-artiklen så jeg, du ikke rettede overskrifterne i de to sidste afsnit. Det har jeg nu gjort. I følge stilmanualen hedder afsnittene "Referencer" og "Eksterne henvisninger". Prøv at huske det i fremtiden mvh Per (PerV) (diskussion) 13. jun 2018, 09:27 (CEST)

Skabelon:Land IOC alias NPA[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan ikke se formålet med Skabelon:Land IOC alias NPA - det virker som om du har ville lave en infoboks, men i en alias skabelon. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2018, 10:25 (CEST)

Er du sikker på denne ? Kilde ? --Pugilist (diskussion) 19. feb 2019, 13:50 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter artikler, eller redigerer i artikler, må du gerne tænke på stilmanualen.

Jf. WP:S#Dele af værker skal sange angives med citationstegn (" "). Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 1. apr 2019, 21:28 (CEST)

WikiProjekt Fysik[rediger kildetekst]

Hej Siksebuffen!

WikiProjekt Fysik er for nyligt startet. Du har jo før bidraget til fysik på Wikipedia, så har du lyst til at være med? :)

Mvh. Inc (diskussion) 14. jun 2019, 17:13 (CEST)

Indbydelse[rediger kildetekst]

Hej Har du set Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:27 (CEST)

Community Insights Survey[rediger kildetekst]

RMaung (WMF) 9. sep 2019, 18:20 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[rediger kildetekst]

RMaung (WMF) 20. sep 2019, 21:49 (CEST)

Du har indsat fødselsdato på denne biografi. Har du kilde på denne info. Det er samme dato der står på wikidata, hvor info kommer fra it-wiki, men her er der ikke kilder. På danskefilm.dk står der d. 28. maj 1972, men de har heller ikke kilder på denne dato.--Kjeldjoh (diskussion) 11. okt 2019, 07:55 (CEST)

Skuespillere og wikidata[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har kigge nogle af dine redigering - fx Speciel:Diff/10092898, hvor du fjerner {{Filmperson}}. Har du problemer med at redigere på wikidata? Her var artikel oprettet på Wikidata. Det medfører at andre film-databaser ikke bliver vist på artiklen, når de bliver tilføjet på Wikidata. Han er oprettet med dette wikidata-emne: Morten Hee Andersen (Q61061146).

Jeg har også øje på Jens Christian Buskov Lund, som bygger op fra grunden af. Jeg kan du ikke bruger skabelonerne {{danskefilm navn}} og {{Danmark Nationalfilmografi navn}}, hvis det skulle være på artikel og ikke wikidata. Men det kræver oprette af et nye emne til filmen.

Jeg kan se på wikidata, at du ikke har redigeret på den andet indirekte via du linker en nye side, som også findes på en anden wiki. Skal du have hjælp at komme igang? I første omgang bør du kunne tilføje id'er til diverse databaser. Senere kan du forsætte med oprettelse af et wikidata-emne. For målet er at håndtering af id'er til database primær er på Wikidata. Og jeg bruger id'erne på DFI's filmdatabase til at tilføje rolle på film med bot. Og det kræver, at id'erne er der. --Steen Th (diskussion) 8. nov 2019, 12:02 (CET)

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello Siksebuffen/Arkiv 1,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Finde artikler til nye kategorier[rediger kildetekst]

Hej Siksebuffen

Jeg har set at du opretter manglende kategorier til sportsfolk. Jeg har lavet en Wikidata-forespørgsel som kan finde artikler som sandsynligvis skal være i de nye kategorier som du kan bruge hvis du lyst.

Forespørgslen finder først de kategorier på andre sprog som den danske kategori er linket til, så finder den alle artikler på de andre sprog som er i disse kategorier, og til sidst finder den de danske artikler som disse linker til, men som ikke er i den danske kategori. De artikler bør sikkert være i kategorien, men det er selvfølgelig også muligt at der er sket en fejlkategorisering på det andet sprog.

Forespørgslen er på Bruger:Dipsacus fullonum/SPARQL#Artikler som mangler i en kategori, men som er i kategorien på andre sprog. Navnet på den ønskede kategori indsættes i linje 10. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. okt 2020, 16:22 (CEST)

kategorier, som du ikke har brug for[rediger kildetekst]

Jeg har set, du har tømt Kategori:Olympiske bronzemedaljevindere fra Filippinerne, da du ikke have brug for kategorien. Det er en meget dårlig måde. Brug {{slet}} eller {{kategorislet}} til at angive at du vil gerne have en kategori slettet. --Steen Th (diskussion) 24. okt 2020, 09:15 (CEST)

WikiProjekt Kvinder[rediger kildetekst]

Håber at du måske vil skrive de artikler du oprettet om kvinder på listen på kvinde portalen Wikipedia:WikiProjekt Kvinder ----Zoizit (diskussion) 28. jan 2021, 19:39 (CET)

Jeg vil gøre et forsøg. Siksebuffen (diskussion) 28. jan 2021, 21:20 (CET)

1000 tak skal du have 😊 ---Zoizit (diskussion) 28. jan 2021, 21:22 (CET)


Respekter ophavsretten[rediger kildetekst]

Hej Siksebuffen. Angiv venligst når bruger tekster fra andre Wikipediaer som du har gjort til artiklen Liv Hornekær. Det er kun tilladt at gøre hvis det sker med kreditering af skaberne af teksten, jf. CC BY-SA 3.0-licensen som der linkes til på alle Wikipedia-sider. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. jan 2021, 22:26 (CET)