Brugerdiskussion:TBA

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, TBA!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Pardy 25. jul 2007, 19:54 (CEST)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 27. jul 2007, 17:23 (CEST)

Omdirigeringer[rediger kildetekst]

Hej TBA, jeg kan se at du har lavet et par omdirigeringer: Citron (frugt) -> Citron og Banan (frugt) -> Banan. Normalt bruges omdirigeringer til at skrive et søgeord med en lidt anden stavemåde el. lign. Da en bruger som vil vide noget om bananer og citroner vil søge på banan eller citron og ikke de to titler med (frugt) tilføjet, er disse omdirigeringer helt unødvendige. Derfor har jeg slettet dem. -- Danielle 30. dec 2007, 20:30 (CET)

Hvis du ser røde links til alternative navne for eksisterende artikler, er det ofte bedst at rette linkene, så de peger rigtigt til at begynde med - hvis man er flink, kan man også lige tjekke om der er andre artikler med det pågældende link, og rette dem med det samme. --Palnatoke 30. dec 2007, 22:16 (CET)
Tak for oplysningen. Jeg havde set dem som efterlyste artikler og undrede mig over, at de ikke pegede rigtigt. --TBA 31. dec 2007, 13:39 (CET)

Hej TBA, bemærk at et tvunget linjeskift angives som <br /> og ikke kun som <br>. Selvom sidstnævnte virker, er det ikke helt korrekt. Mvh --Sir48 (Thyge) 25. jan 2008, 12:16 (CET)

Godt at vide! Måske jeg skulle se lidt nærmere på det der html, så jeg får bedre styr på syntaksen :) --TBA 25. jan 2008, 12:25 (CET)

Atletdiskussion[rediger kildetekst]

Hejsa!

Jeg har flyttet vores atletdiskussion til Kategoridiskussion:Atleter, da den er bredere end blot danske atleter/atletikudøvere. --Palnatoke 9. feb 2008, 11:27 (CET)

Og nu er diskussionen flyttet videre til Kategoridiskussion:Atletikudøvere. --Palnatoke 9. feb 2008, 16:37 (CET)
Mit lille bidrag til wikien: Atleter blev atletikudøvere. Nu mangler vi bare at ændre underkategorierne (Kategori:Atleter fra Danmark osv.) ;) --TBA 21. feb 2008, 12:08 (CET)

Flot arbejde med alle de skakartikler, ikke noget jeg ved en dyt om, men det ser flot ud :-) mvh --Rasmus81 20. feb 2008, 19:49 (CET)

Tak! Jeg har - som et par andre her wikien, tror jeg - læst Jens Enevoldsens bøger om skak og skakhistorien med stor fornøjelse. Han kunne godt nok fortælle nogle røverhistorier, hvor man er nødt til at tjekke med udenlandske kilder, men han viste at skak kan være spændende uden at man behøver være ekspert. --TBA 21. feb 2008, 12:04 (CET)
Den Originale Barnstar
Jeg tildeler dig denne barnstar som et bevis på dit store arbejde på skakartiklerne Fredelige 24. feb 2008, 01:39 (CET)


Tillykke med den - den er velfortjent. Jeg vil iøvrigt opfordre dig til at skrive dig på som deltager på Portal:Skak/Skakportal, hvor der er en sørgelig mangel på navne :-). --Sir48 (Thyge) 24. feb 2008, 19:20 (CET)
Mange tak, begge to. Jeg skal lige finde et sted at hænge den op. Jeg har lige konstateret, at du har ret, Thyge, jeg må hellere se at skrive mig på :) --TBA 24. feb 2008, 20:57 (CET)

Österreichischer Bridgesportverband ÖBV[rediger kildetekst]

Could you help me to make a new article , please ? Links to translate sv:Österreichischer Bridgesportverband It is about a federation Østrigs Bridgesportforbund (de:Österreichischer Bridgesportverband) You can write me a message on my discussion page? 90.45.137.122 31. jul 2012, 21:26 (CEST)

Hej!

I forbindelse med research i forhold til Dan Uzan opdager jeg at en del basket-artikler er gået i stå cirka 2010. Hvis du kan finde tid til det, kunne det være fint med ajourføring af basket-artiklerne. Lige nu er der to artikler, der er mærket som forældede, men der kommer flere.. --Palnatoke (diskussion) 19. feb 2015, 17:04 (CET)

Jeg er desværre ikke så godt inde i dansk basketball, som jeg har været. Så det vil komme an på, om jeg får et redigeringsflip på et tidspunkt. TBA (diskussion) 27. feb 2015, 12:15 (CET)

Jeg skriver af og til lidt om skak, senest en udvidelse af træktvang. Har du nogle projekter i gang inden for emnet?--Ramloser (diskussion) 2. dec 2015, 22:03 (CET)

Nej, det er nogle år siden, jeg har beskæftiget mig med skak. Og lige nu ved jeg ikke, om jeg kommer til at lave mere på wiki inden for emnet. Men hvem ved. Hvis jeg bliver inspireret, plejer der at falde et par opslag af :) --TBA (diskussion) 3. dec 2015, 01:48 (CET)

Hej TBA, jeg har oprettet et sletteforslag for Theodor Valdemar Cornelius-Knudsen fordi jeg agter den (i denne form) ikke egnede for Wikipedia. Måske kan du bruge Kriterier for artikler og Stilmanualen; her kan du læse hvad der gør en artikel notabel og hvor du læse dig til hvordan en artikel skal skrives. Se også Hjælp:Almindelige begynderfejl. Hvis du har flere spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til vores Nybegynderforum! Hvis du har lyst så er du velkommen til at deltage i diskussionen på Sletningsforslag/Theodor Valdemar Cornelius-Knudsen! -  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 16. apr 2018, 21:09 (CEST)

Jeg er ikke ligefrem begynder og har egentlig ikke brug for råd om notable artikler, men siger tak alligevel, da jeg går ud fra, at der ligger gode hensigter bag :) Artiklen er skrevet som et et led i en af Palnatokes julequizzer, og den blev til i al hast uden at få det hele med. Jeg mener bestemt, at der er tale om en notabel person. Se f.eks. http://denstoredanske.dk/Dansk_Biografisk_Leksikon/Håndværk/Instrumentmager/Theodor_Cornelius-Knudsen, men det må du om. Det er ikke en artikel, jeg vil kæmpe for. TBA (diskussion) 16. apr 2018, 23:39 (CEST)
Hej, jeg må indrømme at jeg slet ikke har set efter hvem du var :D da dine brugernavn ikke genkendes :O så jeg klistrede min standardbesked på. Undskyld for det. Måske har du lyst til at udbygge artiklen så? For som den står nu er det ikke meget :) Ellers må du have en god dag ;)  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 17. apr 2018, 08:09 (CEST)