Brugerdiskussion:TThaarup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, TThaarup! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 7. dec 2017, 21:41 (CET)

Stadion[rediger kildetekst]

Bemærk at commons:Category:Stadio Pierluigi Penzo på en række andre sprog har sin egen artikel. --Hjart (diskussion) 19. dec 2020, 13:51 (CET)

Logo i infobox?[rediger kildetekst]

Hvordan sætter man et logo i infoboxen, som der er på mange klubber allerede? Jeg har prøvet at følge vejledningen ift. infoboxe, men det virker ikke.

Kan du henvise til et eksempel hvor der er logo?--Hjart (diskussion) 30. dec 2020, 12:59 (CET)

Hej og tak for svaret. Ja - her på Juventus' side på dansk wikipedia: https://da.wikipedia.org/wiki/Juventus_F.C. Jeg vil gerne bruge logoet fra den engelske wikiside om Venezia FC: https://en.wikipedia.org/wiki/Venezia_F.C. Man kan godt tage Juventus' logo fra dansk wiki og sætte ind i infoboxen om Venezia, men det giver jo ingen mening. Man kan tilsyneladende til gengæld ikke tage logoet fra engelsk wiki om Venezia og sætte ind i den danske infobox om samme klub. TThaarup (diskussion) 9. jan 2021, 11:46 (CET)

Venezias logo ser ud til at være copyrightbeskyttet (se en:File:Venezia_FC_logo.svg) og er derfor kun lagret på den engelske wiki og ikke på Commons, hvor vi andre kan bruge filen også. Desværre. --Hjart (diskussion) 9. jan 2021, 12:02 (CET)

Ja ok, tak - det er ærgerligt og dumt, men så må man jo skrive til klubben og spørge. Men andre klubber har deres logo i commons. Det gælder eksempelvis Empoli FC. Logoet kan findes her: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Empoli_FC.png. Men jeg kan stadig ikke finde ud af at sætte det ind i infoboxen her: https://da.wikipedia.org/wiki/Empoli_F.C., selvom jeg følger denne vejledning: https://en.wikipedia.org/wiki/Help:Infobox_picture. Du skal ikke kaste alt, hvad du har i hænderne, men jeg håber virkeligt på at kunne forstå det en dag. God søndag! TThaarup (diskussion) 10. jan 2021, 11:17 (CET)

Jeg har rettet filnavnet i Empoli F.C., så nu virker det :-) --Hjart (diskussion) 10. jan 2021, 14:15 (CET)

Wow! Tak. :-D Jeg ser, om jeg kan finde ud af det næste gang. TThaarup (diskussion) 11. jan 2021, 10:18 (CET)

Infobox i Delfino Pescara 1936[rediger kildetekst]

Angående data i infoboksen på Delfino Pescara 1936, så kommer noget af det fra det tilhørende wikidata-emne wikidata:Q2710 (find det i sideboksen til venstre). Hvis Oddo ikke længere er træner, kan du opdatere det der eller overskrive den info i infoboksen.--Hjart (diskussion) 11. jan 2021, 13:08 (CET)

Fedt. Tak! TThaarup (diskussion) 14. jan 2021, 10:20 (CET)

Infobox Piacenza Calcio, kan ikke slippe af med cheftræneren[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne have en infobox uden oplysninger om trænerteam, da de skifter konstant, og dermed bliver oplysingerne hurtigt forældede. Men selvom jeg sletter både oplysninger om cheftræneren og kategorien i infoboxen, bliver de gamle cheftrænere Piloi og Simoni fra https://www.wikidata.org/wiki/Q459794 ved med at dukke op, indtil jeg tilføjer et nyt navn. Tak for hennvisningen til https://www.wikidata.org/wiki/Q459794. Det havde jeg selv svært ved at finde. --TThaarup (diskussion) 15. feb 2021, 14:46 (CET)

Jeg har opdateret wikidata:Q459794, sådan at det nu (kun) er Cristiano Scazzola, der dukker op. Ideelt set skulle alle der redigerer på de forskellige wikier også opdatere wikidata, således at trænere mm automatisk opdateres i de andre wikier også, men desværre lader det til at kun forholdsvis få "fodboldtosser" er særligt fortrolige med wikidata. Indtil flere er nogenlunde fortrolige med konceptet, kan du forsøge dig med at indsætte linjen "| ingen_wikidata = cheftræner" først i infoboksen. Held og lykke med det. --Hjart (diskussion) 15. feb 2021, 16:09 (CET)

Mange tak. Det er rart at blive holdt lidt i hånden. :-) --TThaarup (diskussion) 1. mar 2021, 11:31 (CET)

Cykeltosserne ser ud til at have pænt styr på wikidata (se f.eks. Anthony Turgis, hvor infoboksen næsten udelukkende indeholder data trukket fra wikidata. Det kan være en fordel for især mindre wikier (som dawiki), der i modsætning til enwiki og dewiki, ikke helt har folk nok til at følge med i alt, men kræver selvfølgelig at et tilstrækkeligt antal folk på de forskellige wikier er forstår formålet med og mulighederne i wikidata.--Hjart (diskussion) 1. mar 2021, 12:34 (CET)

Danish players in Italy, 100 years ago..[rediger kildetekst]

Hi, I must write you in italian because my english is horrible..

ho visto che ti sei occupato della squadra di calcio del Napoli, volevo segnalarti che nel Napoli, o per meglio dire nell'incarnazione precedente del Napoli (ci sono dei lati alquanto dibattuti sulla storia del Napoli precedente al 1926), giocarono Bruno Esposto (forse era Esposito) Lau che era figlio (secondo questa fonte di Mary Louise Lau che era danese di nascita) e un danese di nome Hansen (magari era Carl Hansen, identificato da questa fonte come Haege Hansen) secondo la voce di it.wikipedia.org.. trovare notizie su di loro qui a Napoli è quasi impossibile, servirebbe l'aiuto dell'ambasciata danese in Italia. Per scrivermi, questa è la mia pagina di discussione. --2.226.12.134 20. mar 2021, 18:28 (CET)