Brugerdiskussion:Tatto-Liz

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Tatto-Liz! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 30. jul 2017, 17:22 (CEST)

Neutralitet og notabilitet[rediger kildetekst]

Hej Tatto-Liz og velkommen herfra. Jeg har været ved at rette artiklen om Stephanie Daniela Cipua til, så den følger de retningslinjer, vi har i Wikipedia:Stilmanual. Jeg håber, du kan bruge det. Jeg har også rettet lidt i teksten, og jeg har samtidig kigget lidt på den skitse, du har lavet om Carsten Augustenborg. I den anledning vil jeg gerne minde dig om, at Wikipedia skal være skrevet på en neutral måde, og der er nogle problemer i specielt sidstnævnte: "En stor personlighed" og "En one-of-a-kind-entrepreneur" er ikke neutrale, så inden du eventuelt opretter en rigtig artikel om manden, vil jeg anbefale dig at ændre/fjerne den slags formuleringer.

En anden ting er, om han og for den sags skyld Stephanie er "notable", dvs. kendte nok til at kunne have en artikel på Wikipedia. Som du kan se i firkanten øverst i artiklen om hende, så er der en bruger, der har stillet spørgsmålstegn ved det, og så er det normalt, at vi tager en snak om det på artiklens diskussionsside. Jeg er selv lidt i tvivl, men må også erkende, at jeg ikke interesserer mig for reality-verdenen, men hvis hun har været med i de shows, der er nævnt, så er det vel på linje med fx Amalie Szigethy, som vi jo har en artikel om. Tilsvarende om Carsten Augustenborg: Jeg kan google mig frem til, at han har nogle direktionsstillinger, men det er der også mange andre der har; i almindelighed er det kun de allerstørste virksomhedschefer, vi har artikler om. Derimod kan det muligvis være en ide at lave en artikel om Tattoo World, selv om jeg også her er i tvivl, om den er stor eller speciel nok til at fortjene det - vi accepterer normalt ikke artikler om små og mellemstore virksomheder.

Jeg håber, at du forstår problemerne og ikke er skræmt helt væk; du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget, du er i tvivl om. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 31. jul 2017, 13:39 (CEST)

Jeg vil lige tilføje, at da du i følge din brugerside er identisk med Carsten Augustenborg er det en selvbiografi, du er ved at skrive. Dette er ikke tilladt i Wikipedias normer og politikker, jf. henvisningen i den ovenstående velkomst.--Ramloser (diskussion) 3. aug 2017, 23:02 (CEST)