Spring til indhold

Brugerdiskussion:Urbandweller/Arkiv 3

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sigfred Victor Raben-Levetzau - billede[rediger kildetekst]

Hej KLN

Du har hentet et billede fra skeel.info "Sigfred Victor Raben-Levetzau" kunne du ikke i fremtiden indsætte et link til siden hvor det er fra i stedet for et link der tager en tilbage til billedet uden nævnelse af webstedet.

Webmaster på skeel.info--PKH

Beklager - det har jeg glemt. Er hermed gjort. --KLN 15. feb 2011, 01:30 (CET)

Du er fremover ikke velkommen på min hjemmeside, sædvanlige wiki-skribent fremgangsmåde, lever højt på andres arbejde!!

Kan du præcisere, hvilken brøde jeg har gjort mig skyldig i? Jeg har indsat link til din hjemmeside, hvilket jeg i øvrigt plejer at gøre. Din beskyldning ser jeg bort fra, da den i høj grad også må gælde for din egen hjemmeside, der lever højt på Danmarks Adels Aarbog, Dansk biografisk leksikon, Det Kongelige Biblioteks portrætsamling etc. --KLN 10. mar 2011, 23:27 (CET)

Jeg henter dog ikke mine oplysninger og billeder fra andre's personlige hjemmesider, som i wiki-skribenter mestre i så høj grad, og blot fordi du indsætter et link til min side, så er det ikke ok, du kunne og skulle spørge mig først om det var ok at bruge alle de billeder du hugger fra min side på "din side"... og hvem er så KLN? du kunne jo kontakte mig fra siden hvorfra du hugger dit stof! --PKH

Jeg beklager, at fremgangsmåden ikke har været i orden. Jeg vil henvende mig fremover, hvis det bliver aktuelt. Vores interesse som skribenter på Wikipedia er i dette tilfælde at illustrere biografierne bedst muligt, ikke andet. --KLN 14. mar 2011, 01:45 (CET)


Harald Simonsen[rediger kildetekst]

se dette link [1] --M 13. mar 2011, 13:22 (CET)

Jeg havde Assistens fra en slægtsside, men det er godt, at du har helt styr på gravstederne. Det er nu rettet. -KLN 14. mar 2011, 01:32 (CET)

Fejl i tilskrivning[rediger kildetekst]

Hej KLN, jeg ved ikke, om du er klar over det, men du har en navnefælle på tysk wikipedia. En række af dine bidrag til dansk wikipedia bliver automatisk overført til den tyske udgave og fejlagtigt tilskrevet din fætter der, se hans bidragsliste. Det har været diskuteret her. Der er tale om en fejl, som er opstået i forbindelse med SUL, og der kommer forhåbentlig en løsning på dette, så æren for bidragene tilskrives den rette skribent, dvs. dig. Mvh --Sir48 (Thyge) 23. mar 2011, 03:35 (CET)

Tak for henvendelsen. Nej, det var jeg ikke klar over. Jeg går ikke umiddelbart så meget op i det, men det lader til, at det vil blive rettet. --KLN 26. mar 2011, 09:08 (CET)


Sokkedukkeblokering[rediger kildetekst]

Hej!

Grunden til at Bruger:Sihu Shikoba ikke er blokeret, er at brugerkontoen ikke findes, fordi den ændrede navn. Du vil også bemærke, at der ikke er noget link til brugerbidrag på brugersiden. --Palnatoke 26. mar 2011, 09:56 (CET)

Ah, okay. Troede det var en forglemmelse. --KLN 26. mar 2011, 09:57 (CET)

L.C. Nielsen[rediger kildetekst]

se dette link [2] --M 31. mar 2011, 17:57 (CEST)

Viborg Bispegård[rediger kildetekst]

Hej KLN. Først respekt for din indsats her på Wikipedia. Det er fedt når jeg opretter en artikel om et bygningsværk, at du så med det samme er der med rettelser og tilføjelser... og yderlige går i krig med artikler som relatere til emnet. Hvis jeg gad at finde en "Barnstar" havde den været lige her til dig, men jeg er for træt og på job.. træt :-)

Nå... jeg har jo også været på fototur omkring Viborg Bispegård, eller hvad den nu skal kaldes... - men lige omkring denne bygning har jeg et problem med at finde kilder. Jeg har min og Karsten Nissens viden, men det er ikke nemt at referere til samtaler over en kop kaffe, hvis jeg skal oprette en artikel med kilder. Jeg foreslog den kære Biskop at han skulle få stedets historie fuldt beskrevet på nettet... svaret var: "Du skriver det på Wikipedia, og jeg kopiere..." :-) Så nu har vi en aftale. Wiki laver artiklen, og vores lokale Nisse invitere de Wikibrugere der har lyst, til en eksklusiv rundvisning i Bispegården, Domkirken og tilhørende lokaliteter. -> så KLN.. kan du give mig et hint til nogle kilder omkring Bispegården. De bedste hilsner fra --Pixi Uno 1. apr 2011, 04:29 (CEST)

Tak for rosen :-) Jeg bliver dog nødt til at drosle ned for min indsats her den næste tid. Du kan bruge Trap Danmark som udgangspunkt, teksten er public domain og kan kopieres direkte: Bind 4 hos Google Books, hop til side 566. Forresten, hvis du i Viborg kan finde et portræt af Laurids Nørgaard Bregendahl (bør være hos Nykredit, se nederst i artiklen), vil det være fantastisk. Det ærger mig, at det ikke er til at opstøve et billede af en folketingsformand. Mvh. --KLN 1. apr 2011, 06:21 (CEST)
Jeg går til bekendelse... har set ovenstående langt før dette svar. Men glemt det :-) Jeg vil i morgen gå forbi adressen og spørge efter ovenstående. Med smil og god behandling må det kunne lade sig gøre at forevige det. Jeg prøver.... --Pixi Uno 13. apr 2011, 21:28 (CEST)


Povl Baumann[rediger kildetekst]

Du spørger i forbindelse med din omgørelse af en af mine redegeringer i artiklen om Povl Baumann hvorfor jeg fjernede oplysninger fra Weilbach. Som jeg ser det er listen over værket overordentlig uoverskuelig/overvældende som det er nu med et væld af især gadenavne men også andre mindre nødvendige oplysninger. Jeg mener derfor det er hensigtsmæssigt at ryde lidt op i den og har i den forbindelse tænkt mig at oprette artikler om nogle af de mere markante bygninger han har tegnet. I relation til denne artikel mener jeg det relevante er at han har tegnet den pågældende bygning mens det fremstår mindre relevant hvem som tegnede haven. Den information kan efter min mening med fordel forbeholdes artiklen om den pågældende havearkitekt samt artiklen om selve bygningen. Det er dog ikke fordi det på nogen måde er et kardinalpunkt for mig som jeg har noget ønske om at starte en længere diskussion om såfremt du mener den skal blive der. Når jeg skriver dette er det alene for at svare på dit spørgsmål.Ramblersen 13. apr 2011, 14:37 (CEST)

Jeg mener i høj grad, det er vigtigt at nævne, når der har været samarbejder mellem arkitekt og havearkitekt (forudsat at havearkitekten er notabel). Og jeg tror, at de fleste her er af den opfattelse, at værklisten skal være så komplet eller repræsentativ som muligt, så hvis du vil skære ned på indholdet frem for at udvide, må du diskutere det på Landsbybrønden. Så længe der ikke er artikler om de enkelte bygninger, er gadenavne nødvendige for at kunne identificere dem. --KLN 13. apr 2011, 15:49 (CEST)


Svaneapoteket[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har lige oprettet den flertydige "Svaneapoteket", jvf. Svaneapoteket (Viborg). <- du ved godt at du selv kunne flytte den? Jeg var nemlig selv i tvivl om navnet, da der også er selve apoteket i byen som kunne fortjene en artikel. (Jyllands første) Hvad kan vi evt. kalde den? - jeg har gjort et forsøg på den flertydige... men derfor jeg lige kalder dig op er: "Er Svaneapoteket i KBH en bygning eller butik? Jeg har ikke tilføjet noget i artiklen, i håb om at du kunne hjælpe lidt til. :-) dbh. --Pixi Uno 13. apr 2011, 22:35 (CEST)

Daniel Frederik Esricht[rediger kildetekst]

Daniel Frederik Esricht var rektor ved Københavns Universitet 1844 - 1845, men han findes ikke i DBL eller Salmonsens, kan du hjælpe? --Villy Fink Isaksen 14. apr 2011, 20:12 (CEST)

Der manglede et par bogstaver (Eschricht). Her er biografien. --KLN 14. apr 2011, 20:21 (CEST)
Tak - det burde jeg vel selv kunnet have fundet ud af! TAK! (hvade navnet fra denne liste) --Villy Fink Isaksen 14. apr 2011, 20:31 (CEST)
Historie-Barnstar
For din store indsats indenfor arkitektur og din generelle flid på Wikipedia.
Med venlig hilsen Pixi Uno 4. maj 2011, 06:00 (CEST)[svar]


Tusind tak! Og tak for godt samarbejde :) --4. maj 2011, 06:37 (CEST)KLN


Erhvervsfolk fra Danmark[rediger kildetekst]

Hej KLN. Jeg kan se, at jeg fik sat gang i en lavine med oprettelsen af Kategori:Købmænd fra Danmark! Det er dejligt at se, at når man har tankerne i hovedet, men mangler tiden, så er der andre der tager over:-) Jeg vil i øvrigt også gerne bakke op om den barnstar, som Pixi Uno tildelte herover, blandt andet set i lyset af den markante præcisering af biografier i den nye kategori (med underkategori). Fortsat god arbejdslyst. Mvh. Arne (Amjaabc) 4. maj 2011, 09:23 (CEST)[svar]

Tak for rosen! Jeg havde tidligere tænkt på at begynde at rydde op i erhvervsfolk-kategorien, så det gjorde udslaget. --KLN 4. maj 2011, 09:27 (CEST)[svar]

Hans J. Holm[rediger kildetekst]

Jo - det var en fejl da jeg rullede tilbage, det er sket et par gange den slags fejl. Det er på min iPhone det opstår når jeg fumler med mine "tommelfingre". - undskyld. --Villy Fink Isaksen 15. maj 2011, 16:41 (CEST)[svar]

Kraks Blå Bog[rediger kildetekst]

Hej. Vedrørende denne redigering – hvor har du fundet Erik Kay-Hansen og Erik F. Qvist i Kraks Blå Bog? Jeg kan nemlig ikke finde artikler om disse to personer på internettet. Jeg har kigget på www.rosekamp.dk, men uden held. --ANCJensen 21. maj 2011, 23:46 (CEST)[svar]

De er døde inden for det seneste årti, så jeg fandt dem i det nyeste register for Kraks Blå Bog her, som også kan downloades som PDF. Der er desværre ingen biografier online, så biografierne må søges i den trykte udgave af håndbogen. Jeg kigger ikke på det foreløbig, men du skal være velkommen til at gå videre med biografierne. --KLN 22. maj 2011, 01:23 (CEST)[svar]
Tak for svaret. Jeg tror, at jeg ved lejlighed vil prøve at låne de pågældende bind af Kraks Blå Bog på folkebiblioteket. --ANCJensen 27. maj 2011, 21:47 (CEST)[svar]
Hej igen. Ved du, hvilken dato Erik Kay-Hansen er død? --ANCJensen 16. jun 2011, 22:10 (CEST)


Jeg har nu fundet og tilføjet dødsår mm. --KLN 17. jun 2011, 01:21 (CEST)
Tak. ANCJensen 17. jun 2011, 03:29 (CEST)

Hvor baserer du din flytning på? På forskellige kommuner står det stadigt under kommuneatlas. Se fx brk.dk/kma som står for Bornholms Regionskommune / Kommuneatlas. Jeg vil ikke lige med det samme flytte det tilbage, men kan du dokumentere det? på for hånd tak, --
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. jun 2011, 14:39 (CEST)

Jeg har nu tilføjet relevante kilder. Siden ca. 2002, hvor Kulturarvsstyrelsen blev oprettet, har det heddet kulturarvsatlas, mens der til gengæld er udgivet flest atlas under det gamle navn af kommuneatlas. Du har ret i, at det nok er bedst kendt under det gamle navn, så jeg har flyttet den tilbage. --KLN 20. jun 2011, 15:03 (CEST)
Navnet Kommuneatlas er imidlertid ikke entydigt - blandt de første ti hits i en Google-søgning er denne og denne, der handler om vejenes tilstand, trafiksikkerhed osv. --Palnatoke 20. jun 2011, 15:17 (CEST)
Igen Palnatoke, Troværdige kilder er væsentlig mere fortrukne end Google. Google giver ikke altid et entydigt svar, men hvis du søger på kommunernes hjemmesider, så er der bare rigtig mange der bruge denne gamle betegnelse. Tak til KLN for linket og oplysningen, og også for at flytte den tilbage.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. jun 2011, 15:29 (CEST)

Toldboden (Aarhus)[rediger kildetekst]

Hej

Har du forslag til forbedringer af artiklen om Toldboden (Aarhus)? Jeg vil ved lejlighed upload flere billede. --Villy Fink Isaksen 1. jul 2011, 14:19 (CEST) Kære KLN,, Jeg ser at du et sted efterlyser et billede af en folketingsformand. Jeg kan skaffe dig et billede af Sofus Høgsbro, hvis det har interesse? Med venligt håndtryk, Niels Nørgaard/lordaustin

Johan Frederik Sehested[rediger kildetekst]

Johan Frederik Sehested

Han hadde følgende søsken som jeg har funnet i kirkebøkene for Borge, Østfold, Norge:

Dette gir ikke mye rom for at han var født 1724, men derimot så står det på denne siden at han ble 59 år, og dette ville gi født 1726 noe som stemmer godt med hans søsken.

Sortering af personnavne med paranteres i artikeltitel[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kigger på sorteringsnøgler for artikler for personer, hvor personens navn er efterfulgt af en parantes fordi uden den er artikel flertydig - fx Henry Ussing (jurist) og Henry Ussing (præst). Jeg kan se du har en praksis med at sætte et tal efter navnet, hvor jeg fortrækker at sætte stilling/årstal ind i sorteringsnøglen efter hvordan artiklen er navngivet.

Så vil gerne spørge hvad er princippet for tildeling af tallet og ideen med det.

Jeg vil gerne bruge dit input til at få skrevet noget ned, så vi kan få dokumenteret en god praksis omkring sortering. --Steen Th 27. jul 2011, 01:26 (CEST)

Jeg har brugt tal-kategoriseringen, fordi folk med samme fornavn så optræder i "rigtig" - dvs. kronologisk - rækkefølge i slægtskategorier, se fx Kategori:Slægten Rottbøll. Men din måde - dvs. sortering efter profession - kan være en lige så rigtig fremgangsmåde. Mvh. --KLN 27. jul 2011, 02:37 (CEST)

Kategori-haj nr. 1[rediger kildetekst]

Hej KLN. Det er simpelthen utroligt hvad du lige kan støve op af kategorier, som mange andre, jeg selv inklusive næsten hver gang, ikke lige havde tænkt faktisk eksisterede eller bare har kronisk hukommelsessvigt. Tak! :-) Fortsat god aften. --Pixi Uno 1. aug 2011, 22:40 (CEST)

Tak for godt samarbejde :) --KLN 2. aug 2011, 12:50 (CEST)

Slægten Wiehe?[rediger kildetekst]

Der er ingen beskrivelse af Kategori:Slægten Wiehe, så jeg har gættet på at den også skal omfatte Mikael Wiehe. Dette gæt er muligvis forkert. Når du finder tid til det, må du gerne indsætte en kategoribeskrivelse. --Palnatoke 18. aug 2011, 10:11 (CEST)

Så er en artikel oprettet om slægten. Jeg gætter også på, at Mikael og Thomas Wiehe hører med her. --KLN 18. aug 2011, 10:33 (CEST)
OK; jeg har så givet kategorien en beskrivelse, der henviser til slægtsartiklen. Jeg ser at Den Store Danske faktisk har en beskrivelse af Mikael og Thomas Wiehes familietilhørsforhold. --Palnatoke 18. aug 2011, 10:47 (CEST)

Lidt spørgsmål om billede af folketingsmand mm.[rediger kildetekst]

Hej igen... du nævnte engang en eller anden folketingsmand hvis portrætmaleri var tilstede i byen.. jeg kan bare ikke huske, hvem, hvad, hvor - og om det stadigvæk er aktuelt. :-) Jeg var en tur forbi domkirken, men lyset og mit udstyr var ikke gode venner, så derfor er ikke alle portrætter uploadet i denne omgang, og nogle af dem jeg har smidt på commons kan gøres bedre... så lige pludselig kommer de sidste portrætter, når jeg får noget andet udstyr med i kirke. Er der i øvrigt andre spændende portrætter, bygninger etc i byen jeg ikke har været opmærksom på? Mvh. --Pixi Uno 4. aug 2011, 23:17 (CEST)

Tak, ja, det var Laurids Nørgaard Bregendahl, hvis portrætmaleri skulle være hos Nykredit. Jeg har fundet et grafisk portræt, men et maleri vil stadig være meget velkomment. Jeg siger til, hvis jeg støder på andre relevante billeder, der mangler. Mvh. --KLN 19. aug 2011, 15:10 (CEST)


Salon på Rolighed holdt af Louise Hegermann-Lindencrone[rediger kildetekst]

I artiklen Rolighed står der ikke noget om salon i tidsrummet for den danske guldalder holdt af Louise Hegermann-Lindencrone, men kan se på http://www.kvinfo.dk/side/597/bio/410/origin/170/ , http://runeberg.org/danforf/hegerlou.html , http://runeberg.org/salmonsen/2/11/0135.html og http://www.denstoredanske.dk/Dansk_Biografisk_Leksikon/Kunst_og_kultur/Litteratur/Forfatter/Louise_Hegermann-Lindencrone at det sikkert er rigtig nok. Der mangler bare lidt tekst ellers er henvisningen fra skabelonen {{Den danske guldalder}} meningsløs! --Villy Fink Isaksen 17. aug 2011, 12:46 (CEST)

Undskyld min bombastiske udmelding – det skyldtes at jeg i første omgang ikke troede det, dernæst at jeg ville have skrevet om det først og så have tilføjet det i skabelonen. --Villy Fink Isaksen 17. aug 2011, 20:47 (CEST)
Jeg kan se, at du nu har skrevet lidt om salonen - tak for det. --KLN 19. aug 2011, 15:02 (CEST)

Erik Wilhelm Grevenkop-Castenskiold[rediger kildetekst]

Der er en diskussionsside med oplæg og plads til bemærkninger. Men hvis du foretrækker at slette andres redigeringer uden at sige et ord.. så er du på niveau med mange andre her på dansk wiki, men det trækker ikke niveauet opad. --83.200.157.114 28. aug 2011, 12:12 (CEST)

I artiklen om slægten Fædder skriver du, at stamfaderen er Michel Olufsen Storm. Jeg erindrer dog ikke, at Rasmussen i sit arbejde fra 1983 placerer ham som stamfader til Fædderne. Den i artiklen nævnte Maren Fædder har hos Rasmussen patronymet Hansdatter, ikke Bertelsdatter, og hendes brødre er Bertel Hansen Fædder og Peder Hansen Fædder (sidstnævnte er fader til Hans Fædder og Jørgen Fædder og deres respektive sønner, Jens Jørgen (de) Fædder (Charisius) og Christian Fædder, var således fætre). Thomas Vedelsbøl 31. aug 2011, 09:12 (CEST)

Jeg har ikke haft fat i bogen, der kun er på få biblioteker. Du skal være meget velkommen til at rette fejl og udvide artiklen. Mvh. --KLN 31. aug 2011, 12:24 (CEST)

Officerskole(r)[rediger kildetekst]

Du har vel i dine omdirigeringer til Hærens Officerskole sikret dig at der ikke er officerskoler i de andre værn?  ;-) Med venlig hilsen --Jørgen 24. sep 2011, 17:21 (CEST)

Jeg ved det, men de fleste henvisninger til "Officersskolen" - indtil nu: alle - henviser til Hærens Officersskole. Omdirigeringen kan selvfølgelig rettes til eller helt gøres overflødig (ved at rette links), efterhånden som antallet af henvisninger stiger. Mvh. --KLN 24. sep 2011, 21:38 (CEST)

Ugens artikel[rediger kildetekst]

Hej KLN. Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at Københavns Hovedbanegård, som du har foreslået som ugens artikel, nu kan stemmes på. Mvh. Arne (Amjaabc) 3. okt 2011, 06:39 (CEST)

Spiralen (kunstnersammenslutning)[rediger kildetekst]

Jeg har lagt en del kunstnere i artiklen, Spiralen (kunstnersammenslutning), men en enkelt kan jeg ikke verificerer det er Eigil Uldaahl, hans figurere på et ferniseringskort til udstillingen i 1949, kortet er lavet af Asger Jorn. På kortet er alle udstiller nævnt, men enkelte med stavefejl så måske også her. Kan du hjælpe? --Villy Fink Isaksen 13. okt 2011, 21:01 (CEST)

Jeg har prøvet mange søgninger og navnekombinationer, men uden held. Hans navn dukker heller ikke op ved en søgning på "Spiralen" målrettet på KID-databasen. --KLN 14. okt 2011, 11:29 (CEST)


Arbejdernes Byggeforening[rediger kildetekst]

Hej KLN!

Jeg sætter pris på at du udvider Skabelon:Arbejdernes Byggeforening, men undre mig over at du fjerner to af deres arkitekter, hhv. Klein og Lefflan Larsen?

Jf. jubilæumsskriftet i anledning af deres 75 års jubilæum, så var Vilhelm Klein ansvarlig for de første huse i kartoffelrækkerne, men da det ikke fandt bestyrelsens bifald, så blev han sparket ud efter denne opgave.

Jf. jubilæumsskriftet i anledning af deres 100 års jubilæum, så var Leffland Larsen ansat som arkitekt efter Christen Larsen.

Har du grund til at tro at de omtalte kilder er fejlagtige? --VicVal 15. okt 2011, 22:21 (CEST)

Hej, jeg glemte at spørge dig i den anledning - jeg troede, at de to arkitekter var kommet ind ved en forveksling, fordi de var arkitekter for Lægeforeningens Boliger. Men så var de åbenbart aktive begge steder. Beklager meget! De er nu kommet tilbage igen. Og fin idé med skabelonen, forresten. Mvh. --KLN 15. okt 2011, 22:48 (CEST)
Super dupper! - Fortsat god weekend --VicVal 16. okt 2011, 00:26 (CEST)


Den er til dig![rediger kildetekst]

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
KLN, du skal have denne barnstar for dit utrættelige arbejde med at udbygge da-wiki! Jeg oplever tit at mine redigeringer bliver sekunderet af dig og ofte med den bid af information eller vinkel som gør at jeg selv kan komme videre! Keep up the good work :-) --VicVal 16. okt 2011, 12:42 (CEST)


Mange tak! Og tak for godt samarbejde. --KLN 16. okt 2011, 20:47 (CEST)

kategorisering af mæcener[rediger kildetekst]

Hvordan mon mæcener skal kategoriseres f.eks. John Hunov - skal de lægges i filantrop-kategorien? --Villy Fink Isaksen 18. okt 2011, 11:54 (CEST)

Mange mæcener er også filantroper, men der er undtagelser. Fx var mange paver jo mæcener, men næppe filantroper. Engelsk Wikipedia har specifikke kategorier à la en:Category:Patrons of literature som underkategorier til "Filantroper". Så en kategori med navnet "Kunstens mæcener" er måske sagen. --KLN 18. okt 2011, 22:57 (CEST)
Praksis er vel at tilføje landenavn feks. "Kunstens mæcener fra Danmark" eller bare "Mæcener fra Danmark" --Villy Fink Isaksen 19. okt 2011, 20:13 (CEST)

Din henvisning til HHCs navneskift er røget ud under oprydning af artiklen, og jeg kan ikke få linket til Den Store Danske til at virke. Sæt gerne ind igen.
Hvem er den Otto Christensen du nævner? Og hvorfor er det interessant, at han har tegnet HHC? Vh --X 19. okt 2011, 23:59 (CEST)

Så skulle det være sat ind igen. Otto Christensen er en dansk tegner. Dansk Biografisk Leksikon nævner, hvilke gengivelser der findes af den biograferede person. I øvrigt: Nye indlæg på en diskussionsside indsættes nederst på siden, ikke øverst. Mvh. --KLN 20. okt 2011, 07:11 (CEST)

Fejlagtig oplysning[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du har været inde og registrere på mit navn under Max Bank og her anført, at jeg har været i direktionen fra 2003-2011. Det var fra 2003-2010. Desuden har du oplyst, at jeg døde i stillingen, og hertil må jeg sige, at rygtet om min død er stærkt overdrevet. Hilsen Hans verner Larsen (Skrev Hansvernerlarsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det skal jeg beklage - jeg havde nu gode grunde til at tro det jf. denne dødsannonce. Mvh. --KLN 21. okt 2011, 20:22 (CEST)

Interwikilenker[rediger kildetekst]

Hei! Det ser ut til at det er noe feil med interwikilenkene på artikler om slott og paleer. F.eks. i artikkelen om Bernstorffs Palæ hvor IW til den engelske språkutgaven går til skabelonen/templaten på den engelske versjonen. Jeg har sett på et par andre artikler også. Er det noe du kan ordne? Mvh.Anne-Sophie Ofrim 5. nov 2011, 21:04 (CET)

Tak for beskeden. Jeg kan se, at det er et problem med skabelonen - og i øvrigt også med skabelonen om landsteder i Nordsjælland - men jeg kan ikke se, hvorfor problemet opstår. Jeg spørger en administrator. Mvh.--KLN 5. nov 2011, 22:23 (CET)
Jeg har løst problemet. Det var en iw i en skabelon, der var på spil; den er nu med i en "noinclude" og kommer dermed ikke med på de sider, hvor skabelonen bruges. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. nov 2011, 23:17 (CET)
Flotte greier. Takk begge to! Mvh.Anne-Sophie Ofrim 5. nov 2011, 23:51 (CET)

Længere pause[rediger kildetekst]

Taget i betragtning at du, ifølge din brugerside, holder en længere pause fra wikien, så synes jeg godt nok at du bidrager med meget... tør næsten ikke tænke på dit aktivitetsniveau når du kommer tilbage fra pause :) SorenOlin [ talk to me ] 10. nov 2011, 04:18 (CET)

Tak, jeg havde glemt at fjerne beskeden. Det kan nu være, at jeg holder pause alligevel. Flot arbejde med Gisselfeld i øvrigt, det ser lovende ud. Det vil være fint, hvis en dansk herregård endelig kan blive en lovende eller god artikel. --KLN 10. nov 2011, 10:42 (CET)
Tak :) jeg vil sigte efter FA... som Leo Burnett plejede at sige: "When you reach for the stars, you may not quite get one, but you won't come up with a handful of mud either." :) Desværre er de fleste online referencer forkerte i såvel stort som småt, så det er lidt et pillearbejde at komme igennem kilderne... på den anden side er det også motiverende at kunne bidrage til at fremtidens historier bliver en kende mere retvisende :) SorenOlin [ talk to me ] 11. nov 2011, 00:26 (CET)

Felaktig historik[rediger kildetekst]

Hej! Som nämndes för ett halvår sedan (Brugerdiskussion:KLN/Arkiv 3#Fejl i tilskrivning) dyker många av dina redigeringar upp på tyska under en annan användares namn: de:Spezial:Beiträge/KLN. Just nu pågår det en diskussion om detta på Metawikin där andra som har drabbats av samma problem diskuterar frågan: Meta:Meta:Babel#importing edits and then refusing to attribute them properly. Detta kanske intresserar dig. --Stefan2 23. nov 2011, 02:16 (CET)

Storkommandører af Dannebrog[rediger kildetekst]

Hej KLN. Du har tilføjet ovenstående kategori på Frederike af Hannover. Det er muligvis korrekt, jeg ved det ikke med sikkerhed, men hvilken kilde har du for det? Ikke at det nødvendigvis behøves at påsættes i artiklen, men jeg vil bare gerne vide det. Jeg kan nemlig ikke selv finde en sådan kilde. Med venlig hilsen Rekf 25. nov 2011, 10:25 (CET)

Man skal have modtaget det øverste trin af Dannebrogordenen for at kunne modtage Elefantordenen, og for fyrstelige personer hedder dette trin Storkommandør. Derfor følger det automatisk af hierarkiet, at hun hører til i kategorien. --KLN 28. nov 2011, 00:11 (CET)
Hvordan kan det så være, at denne oversigt Ordensdetaljer på borger.dk der indeholder nuværende elefantriddere, kun ud for ganske få er nævnt, at de også er storkommandører af Dannebrog? Frederike står der ikke, da hun jo er død, men af fyrstelige personer, kan der nævnes Elisabeth 2. af Storbritannien, Beatrix af Nederlandene, Albert 2. af Belgien og mange flere som IKKE er storkommandører, hvorimod der kun er kongerne af Norge, Sverige og Grækenland nævnt som storkommandører (i øvrigt at Konstantin 2. af Grækenland først blev Storkommandør to år efter at han modtog Elefantordenen). Via kongehuset.dk og kronprinsparret.dk kan det også ses, at hverken Prinsesse Marie eller Kronprinsesse Mary er storkommandører. Jeg tvivler på, at din "tommelfingerregel" holder vand!! --Rekf 29. nov 2011, 02:38 (CET)
Nu kan det næppe være "min" tommelfingerregel, når hele ideen bag ordensvæsenet er hierarki. Desuden virker det mærkeligt, at du afkræver mig en kilde, når du selv har oprettet artiklen uden én eneste kilde. Jeg er helt enig i, at der bør være kilder, og viser det sig, at jeg har taget fejl, vil jeg med glæde medvirke til at rydde op. Men jeg må lige tilføje, at Borger.dk ikke er fejlfri, selvom siden for det meste er korrekt. Fx optræder der kun tre konger dekoreret som Storkommandør, når man kigger på kategorien, selvom der er mange flere Storkommandører, når man kigger på de enkelte personers opslag som fx Prins Joachim. Muligvis er det i dag kun kongehusets nærmeste familie, som modtager dette trin af Dannebrogordenen, og jeg vil undersøge det ved lejlighed. Mvh. --KLN 29. nov 2011, 10:17 (CET)
Jeg forlanger ikke at en kilde skal indskrives i artiklen om Frederike. Jeg spørger bare ind til om du har kendskab til en kilde, som giver en samlet oversigt over modtagere af Storkommandør (rent nørdet interesse). Hvis en sådan findes på nettet, synes jeg dog at det ville være fint at indsætte den i Dannebrogordenen og efterfølgende rydde op i kategorien. At borger.dk ikke er fejlfri kan vi sagtens blive enige om, jeg mener også at det er mærkeligt hvorfor eks.vis hverken Dronningen, Prinsgemalen eller Kronprinsen ikke findes i oversigten over modtagere af Elefantordenen. Men måske er det fordi de står nævnt på kongehuset.dk? Jeg mener at have læst et sted, at der udover Dronningen i dag kun findes syv Storkommandører, men jeg kan desværre ikke finde den kilde igen. Jeg håber at du fortsat finder interesse i at finde en kilde og så må vi se hvem af os der kommer først med den :) -Rekf 29. nov 2011, 10:47 (CET)
Jeg har fundet nu fundet en kilde, der fastlægger antallet af storkommandører og har ud fra den lavet Liste over Storkommandører af Dannebrogordenen, med indsat kilde nederst (den findes i øvrigt også på engelsk wikipedia). Herefter tilrettet i kategorien, så der kun er de anførte i listen tilbage. Mvh Rekf 30. nov 2011, 14:33 (CET)
Fornemt. Jeg plejer at være omhyggelig, men i dette tilfælde tog automatpiloten vist over. Godt, at det er afklaret - tak. --KLN 1. dec 2011, 01:25 (CET)

Du har slettet oplysninger i artiklen "Etatsråd". Den er i flere tilfælde suppleret med forskellige oplysninger om særlige bornholmske forhold. Det forholder sig sådan, at det ikke kun er klipperne, der adskiller Bornholm fra Restdanmark. Bornholm har fra gammel tid bevaret privilegier og udnævner fx egne ambassadører som UNESCO og andre organisationer - og nu også Lolland-Falster. Etatsråd, konferensråd, jurist, æreskunstner, ekspert og ambassadør er vel ikke beskyttede titler, der tildeles af monarken? 77.215.143.98 9. dec 2011, 07:15 (CET)

Nej, Bornholm har ikke "særlige privilegier" eller embedsmænd, som på mystisk vis ikke udnævnes af monarken eller staten. Derimod "udnævner" KulturBornholm en række personer og et "diplomatisk korps" til embeder, som tydeligvis er ment humoristisk. Mig bekendt udnævner staten heller ikke personer med titler som fx "Formand for Frækhed uden grænser". Disse personer skal derfor ikke fremstå, som om de reelt var udnævnt af den danske stat til disse embeder. --KLN 9. dec 2011, 08:25 (CET)