Brugerdiskussion:Wasadogo66/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Wasadogo66.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Fodboldspillere i Vejle Boldklub[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se at du har oprettet artikler om spillere fra Vejle Boldklub. Desværre er de efter min mening ikke notable og derfor er blevet slettet. Du kan læse mere om notabilitet her - Wikipedia:Kriterier for artikler. Hvis du fortsat mener at spillerne er notable kan du oprette gendannelsesforslag her - Wikipedia:Gendannelsesforslag. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. feb 2017, 17:38 (CET)

Du har lagt en besked på min diskussionsside, men vi foretrækker at diskussioner fortsætter der hvor de er startet. Du skriver: "Der er tale om førsteholdsspillere i en af landets største traditionsklubber, som har en flot og fyldestgørende Wikipedia-side". At Vejle Boldklub er notabel er ikke ensbetydende med at deres spillere er notable. Kravene er generelt at man skal have spillet i Superligaen for at være notabel, og det er jo længe siden VB har spillet der. Dernæst har det ikke nogen betydning om artiklen er flot skrevet eller ikke. Hvis personen ikke er notabel, så kan vedkommende ikke have en artikel på wikipedia. Du skriver: "Hvis du går ind på klubbens Wikipedia-side og ser på dens nuværende spiller, så er det kun "mine spillere", du sletter. Alle andre har en Wikipedia-side". Det er tilfældigt at jeg er faldet over dine redigeringer. At andre artikler også burde slettes berettiger ikke "dine" artikler til at stå på wikipedia. Du er velkommen til at hjælpe med at rydde, bl.a. ved at oprette sletteforslag til artikler du ikke mener er notable. Du skriver: "jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de ikke er fine nok i din optik". Det har ikke noget med om de er fine nok eller ej. Vi har nogle regler for notabiliet og det er udelukkende dem jeg retter mig efter. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. feb 2017, 18:20 (CET)
- Jeg fortsætter diskussionen her så. Jeg vil gerne se det reglement der siger, at man skal have spillet i Superligaen for at have nok notabilitet. Send mig gerne det reglement ASAP. Forstår simpelthen ikke, hvad Superliga-status har med dette at gøre? 1. Division bliver fortsat vist i fjensynet - og Vejle Boldklub er en af de mest viste og profilerede klubber deri. Klubben har fortsat en af Jyllands største sponsorkredse, tusinder af fans landet over og flere tilskuere på stadion end flere Superliga-klubber.
Wasadogo66 (diskussion) 7. feb 2017, 18:25 (CET)
Nederst på siden om kriterier for artikler findes et link til en diskussion. Vi har som sådan ikke reglen skrevet i vores normer, men den fremgår af flere diskussioner. Jeg kan kun gentage, at hvis Vejle Boldklub er notabel, betyder det ikke at deres spillere er det. - Savfisk (diskussion) 7. feb 2017, 18:39 (CET)
-Fair nok, at du ikke anser spillere fra Vejle Boldklub for nødvendigvis at have nok notabilitet. I tilfældet med artiklen om Kerim Memija er jeg dog lodret uenig og i følge din egen argumentation, har han faktisk nok notabilitet. Som det fremgår af teksten har han spillet seks kampe i Europa League. Altså den næstbedste europæiske turnering. Det er langt over Superliga-niveau, som ifølge dig altså er nok til at have notabilitet. Hvis ikke den artikel bliver gendannet af dig, vil jeg gerne bede dig vise mig, hvordan jeg inddrager andre admins i diskussionen. Wasadogo66 (diskussion) 7. feb 2017, 18:49 (CET)
Jeg overså desværre at Kerim Memija har spillet Europa League. Det beklager jeg. Jeg har gendannet artiklen, da jeg mener at Europa Legue deltagelse medfører notabiliet. Du kan bede om assistance fra andre administratorer her: Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. feb 2017, 19:02 (CET)
Tak. Jeg mener stadigvæk, at Arbnor Mucolli har nok notabilitet. Et af landets største talenter og tilmed bror til Agon Mucolli, som er Vejle Boldklubs helt store profil og et endnu større talent i sin årgang (1998). Jeg kan godt se, at de to kinesere (Chen Zirong og Wang Xin) nok ikke har nok notabilitet, men da resten af spillerne i Vejle Boldklubs trup havde deres egen artikel, ville jeg blot skrive en om dem også. Og så er de endda ret fyldestgørende. Jeg ser artiklerne om spillerne som produkter, der gør den gode artikel om Vejle Boldklub endnu bedre, da man kan klikke sig videre og læse om klubbens spillere under Nuværende A-trup Wasadogo66 (diskussion) 7. feb 2017, 19:14 (CET)
Jeg forstår godt at man gerne vi have at ens klub har en god beskrivelse på Wikipedia, og vi har brug for at der er nogle som forbedrer artiklerne. Men vi er nødt til at bruge de samme regler for alle artikler ellers bliver det noget rod. Du må ikke tage det som noget personlig, det er jo i alles interesse at wikipedia er så troværdig som mulig. Vi indrømmer gerne at der er fejl og nogle personer har artikler selv om de ikke er notable, men husk på at alt hvad der sker på Wikipedia er frivillig arbejde. Nu har du jo lavet et gendannelsesforslag og dermed er der jo stadig chancen for at Arbnor Mucolli er notabel. Men hvis han er så stort et talent som du nævner, så må han jo snart spille i superligaen, og så er der ikke nogen problemer med notabilitet. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. feb 2017, 19:26 (CET)
@Savfisk og Wasadogo66: Jeg vil lige gøre opmærksom på Wikipedia:Landsbybrønden/Hvilke danske fodboldklubber, spillere og trænere skal med, hvilket betyder at førsteholdsspillere i Vejle Boldklub pr. definition faktisk er notable. Superligakampe har aldrig været et decideret krav, men det skader nu heller ikke :) mvh Tøndemageren (diskussion) 15. feb 2017, 20:34 (CET)
Det var en fejl fra min side. Wasadogo66 skrev herefter et par gendannelsesforslag - Wikipedia:Gendannelsesforslag/Wang Xin og Wikipedia:Gendannelsesforslag/Chen Zirong, som en venlig sjæl meget gerne må skrive en konklusion på. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 15. feb 2017, 20:44 (CET)
Skidt sker - jeg så også først de omtalte forslag efter min indlæg her, så kan se at info allerede er kommet videre :) mvh Tøndemageren (diskussion) 15. feb 2017, 20:52 (CET)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 14. jun 2017, 13:33 (CEST)

Et tip om at arkivere diskussioner[rediger kildetekst]

Hejsa. Lige et tip. Når man rydder op i sine diskussioner, så bør de flyttes til f.eks. Brugerdiskussion:Wasadogo66/Arkiv1 eller en lignende underside, så historikken bevares. Du kan evt. også indsætte

{{Autoarkiv
| archiveage = 1: months 
| archivesize = bysize: 32 
| archiveprefix = Arkiv 
| lastarchive = 02. Sep 2017 05:33| hidden = nej 
}}

i toppen af din brugerdiskussion eller efter din velkomst , så sker dette helt automatiskt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. sep 2017, 14:55 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)


Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)


Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:47 (CEST)


Evaluering af Vejle Boldklub sæson 2017-18[rediger kildetekst]

Hej Wasadogo66

Jeg skriver da jeg netop har påbegyndt en evaluering af artiklen/listen Vejle Boldklub sæson 2017-18 og søger derfor kritik af hvordan denne kan forbedres. Jeg kan se at du har redigeret den engang, hvorfor jeg tænkte at du måske havde interesse i hvordan den kunne forbedres.

På forhånd tak! --Chrallle (diskussion) 21. maj 2018, 10:08 (CEST)[svar]