Brugerdiskussion:Yuatato/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Diskussion[rediger kildetekst]

Dette er Yuatato/Arkiv 1's diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Yuatato/Arkiv 1.

Besked Uden Navn[rediger kildetekst]

Ang. din malplacerede ansøgning om patuljantstatus er der kun at sige: Lær lige systemet at kende først; det er lige sådan noget som det du lavede der, patruljanter og adminer skal rydde op i - Nico 21. dec 2010, 17:39 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 7. mar 2011, 19:32 (CET)
Tak for tippet! --Yuatato 8. mar 2011, 17:49 (CET)


Husk ikke at slette[rediger kildetekst]

Hej Yuatato, Jeg har tilbageført din slettede diskussion. Det anses ikke som god skik at redigere eller slette i eksisterende diskussioner - du er velkommen til at arkivere. --DanNav 7. mar 2011, 20:46 (CET)


Det skal jeg huske ^_^ Jeg har lige fået automatisk arkiv-funktion, så mon ikke det virker? --Yuatato 8. mar 2011, 17:49 (CET)

Gode artikler[rediger kildetekst]

Hej. Inden du opretter forslag til afstemning om gode artikler, bedes du læse følgende -> Wikipedia:Kandidater til gode artikler. Jeg sletter dit forslag om Naruto igen, da det vil være spild af tid at gennemfører en afstemning. Mvh. --Pixi Uno 28. apr 2011, 15:49 (CEST)

du kan starte med at forbedre artiklen så den kan komme på tale som Wikipedia:Lovende artikler. - men der er et godt stykke vej endnu, inden en sådan afstemning også kan komme på tale. Mvh. --Pixi Uno 28. apr 2011, 15:54 (CEST)

Velkomster[rediger kildetekst]

Hejsa. Vær lige obs på hvor du indsætter velkomster. Diskussion:Horacio Elizondo er f.eks. en artikel og ikke en bruger.

Desuden er det en god ide lige at vente med at se hvordan en ny bruger arbejder, inden man giver dem en velkomst. Nogen gange skal de desværre ikke have en pæne velkomst, {{velkommen|~~~~}} men f.eks. en test-velkomst {{test|~~~~}} Mvh Knud Winckelmann 17. mar 2011, 18:13 (CET)

Ja, desværre kom jeg til at sætte ind velkomst i en artikel.. først tænkte jeg: "Hvad? En fejlplacering? Hm... Oh dam*. Det var en artikel!" så jeg skal selvfølelig prøve at sætte velkomster på andre end Fifa-domere.
Tak for at skrive! --Yuatato 17. mar 2011, 19:38 (CET)
Vedr. velkomster, så husk på Knud Winckelmanns tip fra den 17. marts: giv ikke en bruger en velkomst, før du har set hvordan vedkommende arbejder. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 2. maj 2011, 19:48 (CEST)[svar]
Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af oprettelse af 1. Wikipedianer-krig.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
- Sarrus (db) d. 16. apr 2011, 19:29 (CEST)
Du er blevet blokeret i 1 uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

Hvad er det egentlig, du gerne vil opnå med dine seneste redigeringer? Det er selvfølgelig i orden at være utilfreds med noget der er foregået under arbejdet på Wikipedia, men det her er ikke måden at vise sin utilfredshed på. Det eneste du opnår ved at fortsætte med den slags hærværk er længere og længere blokeringer. Så derfor: brug den uges tænkepause, du har fået, til at overveje hvad du egentlig gerne vil opnå ved at vandalisere din egen diskussionsside. Jeg ved godt, du ikke kan redigere hér lige nu, men når adgangen åbnes igen om en uge vil det være et positivt træk, hvis du vil redegøre for baggrunden for dine handlinger. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 17. apr 2011, 20:43 (CEST)

Hej igen. Tak for dit svar. Jeg kan dog stadig ikke lade være med at undre mig over, hvad der motiverede dig til dine redigeringer - er der noget du er utilfreds med, føler du dig dårligt behandlet, eller hvad skete der? Hvis der er noget, der plager dig er du velkommen til at sige frem; det kan jo være, vi kan finde en løsning eller forklaring til dig. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 28. apr 2011, 17:40 (CEST)

Tak for dit bidrag til Kong Arthur.
En lille, men meget vigtig detalje, er at et mellemrum i starten af en linje (afsnit) i wiki-syntaks, betyder at linjen formateres præcis som den er skrevet.

  • i en teknisk udseende skrifttype.
  • linjerne bliver ikke brudt.

(Noget fra: Hjælp:Redigering)
--Glenn 7. maj 2011, 11:52 (CEST)[svar]


To problemer[rediger kildetekst]

Hej Yuatato/Arkiv 1

Selvom det kan forstyrre overskueligheden at give to helt usammenhængende irettesættelser på et sted, vil jeg alligevel gøre det, da jeg lige har begge problemer i frisk erindring.

For det første: Når du ser en side med nonsensindhold, skal du ikke bare slette indholdet, men derimod komme en sletteskabelon på som eksempelvis {{nonsens}}. Ellers risikerer artiklen at blive væk som en tom artikel i systemet. Det er ærgerligt.

For det andet: Når du giver velkomster må du enten vælge {{velkommen}} eller {{test}}. Dertil er det ikke særlig smart også at komme {{test2}} på i samme ombæring som den første velkomstskabelon. Brugeren skal lige have tid til at sætte sig ind i de første informationer først.

--Sabbe 10. maj 2011, 18:01 (CEST)[svar]

Tak. Det skal jeg huske --Yuatato 10. maj 2011, 18:02 (CEST)[svar]

Det er skuffende, især efter dine seneste udmeldinger, at jeg er nødt til at give dig denne:

Du er blevet blokeret i en måned på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette vil også blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Medic (Lindblad) 14. jul 2011, 21:07 (CEST)


Udmeldninger? Af hva' for en wikipedianer??(Skrev Yuatato (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er ikke længe siden du sidst var blokeret for hærværk. Efterfølgende har du (bl.a. her) lovet bod og bedring. At du nu genoptager dit hærværk gør det noget svært at have tiltro til dit ord. Jeg vil derfor opfordre dig til at overveje dine handlinger grundigt fremover. --Medic (Lindblad) 14. jul 2011, 21:11 (CEST)

Jeg er kun her på grund af, at jeg vil være admin!! Okay!? Og det kan jeg ikke blive, så jeg bliver protestant mod jeres vandalisme over for dem der vil være administartorer og derefter ødelægge wikipedia med kraften!!!!!!!

--Yuatato 14. jul 2011, 21:15 (CEST)

Først og fremmest vil jeg oplyse dig om, at administrator-hvervet på dansk Wikipedia er en betroet post, dvs. en opgave der tildeles brugere som wikipedianerne som helhed har tiltro til kan varetage hvervet fornuftigt (yderligere læsning kan findes her). Ergo handler det om at vinde andres tillid, hvis du ønsker at ende som admin en dag - og for mig at se er den kurs, du for tiden er slået ind på, noget der tager dig i præcis den modsatte retning. Desto længere du fortsætter din vandalisme og din "krig", desto flere tror jeg vil miste tilliden til dig. Dernæst vil jeg gøre dig opmærksom på, at uanset hvor meget du prøver, så vil du ikke være i stand til at ødelægge Wikipedia, med eller uden kraften. Alt hvad du "ødelægger" kan temmeligt nemt rettes, så det højeste du kan opnå er at irritere en anden bruger nogle minutter. Endelig kan jeg personligt ikke lade være med at undre mig over, at du er på Wikipedia udelukkende for at blive admin. Hvad er det, du gerne vil opnå med at varetage dén post? --Medic (Lindblad) 14. jul 2011, 23:30 (CEST)
Du er blevet blokeret i 3 måneder på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. |EPO| COM: 4. sep 2011, 14:22 (CEST)

{{Sokkedukkemistanke|Rosenquist}}

Grunden: [er denne redigering] --Med venlig hilsen, RodeJong 7. sep 2011, 18:34 (CEST)
Njah, brugeren er kun en knægt, så det er ikke ham. Knud Winckelmann 13. sep 2011, 12:43 (CEST)

Vandalisme[rediger kildetekst]

Kan man ikke fratage denne bruger sin barnstar, når han har udøvet hærværk mod en artikel?--Ramloser (diskussion) 13. nov 2014, 23:55 (CET)

Brugeren har ikke modtaget en Barnstar. Brugeren har på sin side indsat en markering af, at han er Registreret redaktør, se nærmere Wikipedia:Fortjenstudmærkelser. Selvom brugeren har været byrdefuld, så kan vi nok ikke ændre ved, at der er foretaget mindst én redigering. Der kommer nok ikke så mange yderligere redigeringer de næste mange måneder. Pugilist (diskussion) 14. nov 2014, 00:10 (CET)
Du er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.