Brugerdiskussion:Zoizit/Arkiv 13

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Zoizit.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Hej Zoizit. Du har indsat infoboksen. Mange tak for det. Men den er ret ufuldstændig, sikkert på grund af mangler i wikidata. Hvad gør vi ved det?--Ramloser (diskussion) 6. okt 2019, 18:22 (CEST)

@Ramloser: enten opdatere du wikidata eller så udfylder du infoboksen ---Zoizit (diskussion) 7. okt 2019, 11:10 (CEST)
Jeg synes da ikke, at den er specielt mangelfuld. Vi har rigtig mange andre infobokse i biografiartikler med færre informationer. Der kan da altid være mere, men så må man jo gøre som Zoizit skriver. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. okt 2019, 12:21 (CEST)
Tak for svarene. Jeg troede faktisk ikke, at man "bare" kunne rette i bokse fra wikidata, som i parentes bemærket er fejlfyldt og i mine øjne et tilbageskridt i forhold til bare at kreere egne infobokse. Men jeg ved da godt, at nogle brugere er vildt begejstrede for konceptet. Sådan er vi jo forskellige, og det er fint nok for mig.--Ramloser (diskussion) 7. okt 2019, 22:15 (CEST)

Nye bot-oprettet filmartikler[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har fået oprettet de første filmartikler og jeg vil oprette dem over flere gange for at kunne overskue det. De første er spille- og kortfilm. Næste 2 runder bliver dokumentarfilm. Så kommer mere derefter. Og de er oprettet i Wikidata. Det, som skal efterbehandles, er tilføjelse af imdb og fletning af dubletter. Men tog noget længere tid at få de sidste på plads end jeg regnede med, da jeg gav besked sidst. --Steen Th (diskussion) 4. nov 2019, 16:28 (CET)

Tak fordi du fortæller mig dette, og jeg skal nok gøre prøve at huske ikke at oprette danske film ----Zoizit (diskussion) 4. nov 2019, 16:32 (CET)

Glædelig jul![rediger kildetekst]

Kære Zoizit. Tak for din julehilsen. Jeg kan se at du har sendt hilsener til mange aktive brugere, så jeg syntes også at du skal have en hilsen. Mvh. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. dec 2019, 19:43 (CET)

1000 Tak Kartebolle 👼 --Zoizit (diskussion) 20. dec 2019, 20:07 (CET)

--Økonom (diskussion) 20. dec 2019, 20:25 (CET)

Tak for julehilsenen Zoizit. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 21. dec 2019, 01:30 (CET)
Kære Zoizit. Du ønskes en glædelig jul og et godt nytår. - Savfisk (diskussion) 21. dec 2019, 11:56 (CET)
Kære Zoizit. Tak for din søde hilsen. Også ønsket herfra til dig om en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Lad julefreden sænke sig over dansk Wikipedia og dens seriøse bidragydere.--Ramloser (diskussion) 21. dec 2019, 19:28 (CET)
1000 Tak alle sammen 👼 -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2019, 20:27 (CET)


Hej Zoizit - hvad har jeg gjort forkert vedr mine oplysninger om overlæge Jens Andreas Larsen? (Skrev Imperatornoster (diskussion • bidrag) 21. dec 2019, 21:23. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg ved ikke helt hvad du taler om ---Zoizit (diskussion) 21. dec 2019, 23:29 (CET)
Kære Zoizit: glem det, problemet er løst. Glædelig jul. Rmir2 (diskussion) 22. dec 2019, 06:26 (CET)
Okay Rmir2 og i lige måde ---Zoizit (diskussion) 22. dec 2019, 11:17 (CET)

Sletning af indhold i infoboks[rediger kildetekst]

Kære Zoizit. Hvor sletter du det indsatte indhold i infoboksen på Jonas Keiding Lindholm uden nogen begrundelse? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2019, 15:48 (CET)

Jeg er ikke kommet så langt endnu, bare roligt det kommer, kan jo kun en ting af gange ----Zoizit (diskussion) 26. dec 2019, 15:50 (CET)
Jeg forstår ikke hvad du mener. Hvis du har for meget at lave, kunne du undlade at bruge tid på at fjerne indhold og i stedet koncentrere dig om der er galt i artiklen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2019, 15:53 (CET)
Kartebolle jeg prøver at fortæller ReSocialimpact som har skrevet artiklen hvordan man gør de forskellige ting, så kommer du og skælder ud over at jeg har rettet infoboksen, og at jeg skriver at jeg ikke er kommet så langt endnu og jeg kan kun en ting af gangen, kunne du måske ikke bare slå koldt vand i blodet og se om ReSocialimpact måske selv finder ud af at rette det som er galt i artiklen, det ville jo været dejligt hvis personen skriver flere artikler i fremtiden at de ikke har samme fejl som nu ----Zoizit (diskussion) 26. dec 2019, 16:01 (CET)
Jeg forstår stadig ikke. Du rettede ikke infoboksen. Du slettede indholdet. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2019, 16:07 (CET) PS. Jeg synes i øvrigt ikke at jeg har skældt ud. Jeg har kun spurgt dig om en grund til at du sletter indhold. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2019, 16:11 (CET)
Kartebolle Jeg satte en anden infoboks ind og lå et kilde link ind så ReSocialimpact kan se hvordan man gør, og derefter skrev jeg på ReSocialimpact brugerdiskussion i et forsøg på at forklare hvordan man gør, og i mellem tiden havde du så skrevet på min brugerdiskussion, inden jeg havde nået at få opdatere wikidata med oplysningerne, så slå da lige koldt vand i blodet, ting tager tid og som jeg skrev prøvede jeg at forklare til ReSocialimpact hvordan man gør ----Zoizit (diskussion) 26. dec 2019, 16:32 (CET)
Men hvorfor? Når man har en fin infoboks med oplysninger, er der ingen til at slette dem for at hente noget andet fra Wikidata. Indholdet var tilpasset til hvad der er relevant for Wikipedia bedre end det kan gøres automatisk. Og selv hvis du er uenig i det, giver det ingen mening at slette oplysningerne så længe der intet indhold er på Wikidata. Rækkefølgen er forkert. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2019, 19:58 (CET)
Først så var det ikke en dansk infoboks, og hvad skade er der sket ?? Zoizit (diskussion) 26. dec 2019, 20:36 (CET)
Det var en korrekt dansk infoboks med indhold, så skaden var at du fjernede at en infoboks som virkede (se https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Jonas_Keiding_Lindholm&oldid=10186347) for at erstatte den med en uden indhold. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 26. dec 2019, 20:44 (CET)
Kartebolle jeg håber du havde en skøn og hjertevarm jul og jeg ønsker dig et lykkebringende nytår ---Zoizit (diskussion) 26. dec 2019, 22:15 (CET)
I lige måde. Jeg håber at du ikke fjerner indhold uden grund fra nye artikler fremover selvom du ikke vil svare på hvorfor du gør det. Det er ikke positivt for nye brugere at man uden videre fjerner indhold fra deres bidrag. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 27. dec 2019, 00:37 (CET)
Kartebolle jeg fjerner ikke indhold, jeg flyttede det til wikidata, og jeg er godt klar over du ikke ser på det som samme måde som mig, men lad nu være med at prøve at bestemme hvordan og hvorledes jeg gør, og jeg skrev og lagde link til personen på dennes brugerside, så jeg mener ikke at det ikke er positivt for en ny bruger ----Zoizit (diskussion) 28. dec 2019, 14:32 (CET)

Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]


Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]

God bedring[rediger kildetekst]

Kære Zoizit

Du har været savnet. Det gør mig ondt at høre du har været alvorlig syg. Jeg krydser fingre for at du kommer dig helt og snart får samlet kræfter igen. Mange hilsner Savfisk (diskussion) 19. mar 2020, 22:33 (CET)

1000 tak Savfisk ----Zoizit (diskussion) 21. mar 2020, 16:15 (CET)

Translation request[rediger kildetekst]

Hello.

Can you create and upload the article en:Wildlife of Azerbaijan in Danish Wikipedia, just like the article Nepals natur? It certainly does not need to be long.

Yours sincerely, Karalainza (diskussion) 26. mar 2020, 15:35 (CET)

Vær venlig[rediger kildetekst]

Vær venlig ikke at henvende dig direkte til mig fremover. Hvis du mener, at jeg har brudt regler, været uforskammet eller på anden måde udvist ond tro, så kontakt en anden administrator. Jeg kan simpelthen ikke klare flere stikpiller fra din side, så vær sød at gøre, som jeg beder om. Så er der en mulighed for, at jeg overlever en blodprop i hjertet.--Ramloser (diskussion) 22. mar 2020, 20:31 (CET)

Ramloser Undskyld med hvad hullen er det du taler om ????? Må indrømmer jeg er dybt forvirret over denne besked, for jeg har da aldrig skrevet nogle stikpiller til dig eller nogen andre, og hvis dette skyldes hvad jeg har skrevet på Brugerdiskussion:Tøndemageren/Procedure bliver jeg endnu mere forvirret. Er der om nogen som kan kan hjælpe her Honymand Tøndemageren. Ramloser hvis du er syg, så ønsker jeg dig god bedring og jeg håber du hurtig bliver rask Happy face ---Zoizit (diskussion) 22. mar 2020, 20:48 (CET)
For 5 år siden var der ikke rigtige den slags problemer. Selvfølgelig var der også den gang idioter, men de var netop "bare" idioter som så blev blokeret eller i ekstreme tilfælde bandlyst. Nu rammer konflikterne også ned mellem ellers rimeligt seriøse brugere - aktivere, erfarne skribnenter, admins, ingen går fri. Jeg tror det handler om at erkende at tonen er blevet hårdere og samtidig er mange (eller alle måske?) blevet mere følsomme. Ved ikke hvordan man kommer videre - men første skridt er nok at erkende problemet.--Honymand (diskussion) 22. mar 2020, 21:01 (CET)
Hov, jeg skal også besvare spørgsmålet: Jeg tænker problemet er sætningen "kan virke sådan inforstået som den tekst som Ramloser har skrevet, men det er måske bare mig". Jeg tror den kan forstås på 2 måder. Formuleringen "men det er måske bare mig" kan sagtens være tænkt afvæbnende, altså at den skal forstås bogstaveligt som at "men måske er det bare mig der har svært ved at forstå det, og alle andre forstår det uden problemer". Men det kan faktisk også forstås som det modsatte, altså "og det er nok ikke kun mig der har det problem". Sådan forstod jeg det faktisk da jeg læste det første gang - men derfor er det jo ikke sikkert at det er sådan det er ment. Som andre har skrevet skal man huske at forvente "god tro", selvom jeg må erkende at det kan være svært.--Honymand (diskussion) 22. mar 2020, 21:07 (CET)
Honymand 1000 tak for svar, og hvis det er den sætning som har fået Ramloser til at skrive som han gør, så mente jeg det som "måske er det ikke kun mig som har et problem" ---Zoizit (diskussion) 22. mar 2020, 21:12 (CET)
Så skærer jeg det ud i pap: Du har været ude efter mig i årevis med stikpiller. Nok er nok. Hvis du er utilfreds med mit arbejde her på wiki, så kan du jo bede om, at jeg fratages min administratorstatus. Men henvend dig ikke direkte til mig, på forhånd tak.--Ramloser (diskussion) 22. mar 2020, 21:47 (CET)
Og vær venlig ikke at spamme mine redigeringer, som du nu har gjort i 4 tilfælde. På forhånd tak.--Ramloser (diskussion) 22. mar 2020, 21:53 (CET)
Jeg har ALDRIG været ud efter dig Ramloser, hvor hulen læser du jeg er utilfreds med dit arbejde, og min spam går jeg ud fra de tak som jeg har klikket på i dag, for jeg har godt nok ikke skrevet på nogle artikler som hvordan er det at spamme dine redigeringer. Vil du være sød at lade være med at anklage mig for sådan ting ----- Zoizit (diskussion) 22. mar 2020, 23:37 (CET)
Jeg ønsker bestemt ikke konflikt med nogen og slet ikke med dig. Hvis jeg har fortoket dit indlæg forkert, undskylder jeg. Og lad os så komme videre hvis coronavirus tillader os det.--Ramloser (diskussion) 25. mar 2020, 19:43 (CET)
Ramloser jeg har ikke nogen konflikt med nogle bruger og heller ikke dig. jeg håber du er frisk og du og din familie er sikker ----Zoizit (diskussion) 26. mar 2020, 19:15 (CET)
I lige måde. Jo vi passer på, da vi er i risikogruppen pga. af alder og for mit vedkommende gigtmedicin, der svækker immunforsvaret. Så vi er helt isolerede fra omverdenen, bortset fra turene med hunden, som foregår, hvor der stort set ikke kommer andre. Håber det bedste for dig også.--Ramloser (diskussion) 26. mar 2020, 21:34 (CET)
Jeg gør det bedste for at holde mig sikker, jeg er i risikogruppen pga. lungekræft i dvale og så har jeg lige gennemgået en operation og så en omgang lungebetændelse oven i, men jeg holder mig inde og prøver at holde humøret oppe. alt vel til dig og dine Ramloser ---Zoizit (diskussion) 26. mar 2020, 21:50 (CET)
Det gør mig stærkt bevæget at du har disse problemer samtidig. Et nært familiemedlem af mig har også lungekræft i dvale, og heldigvis er der sket store fremskridt i behandlingsmulighederne. Pas godt på dig selv - så håber jeg, at lægerne klarer resten for dig.--Ramloser (diskussion) 26. mar 2020, 21:56 (CET)
😊 --Zoizit (diskussion) 29. mar 2020, 18:47 (CEST)

Valg af UA[rediger kildetekst]

Hej Zoizit. Det er fint, at du får afgjort Ugens artikel. Men du er faktisk for tidligt på den denne gang. Afstemningen har skæringstidspunkt kl. 20 - bare til en anden gang :-) Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. maj 2020, 19:26 (CEST)[svar]

Arne ej jeg må have set forkert på klokken, kigger 2 gange en anden gang --- Zoizit (diskussion) 24. maj 2020, 23:06 (CEST)[svar]

Mindre ændringer og "lille ret"[rediger kildetekst]

Du konkluderer på et forslag om at udnævne en artikel til lovende her, og det er for så vidt godt nok og ukontroversielt.

MEN: Hvorfor forsøger du at skjule udnævnelsen med den misvisende redigeringsbeskrivelse "lille ret" i stedet for at give en beskrivende redigeringsbeskrivelse, fx "Lovende vedtaget"?

I Hjælp:Mindre ændringer#Ændringer, som ikke skal mærkes som mindre kan man læse at "Bidrag til diskussionssider, afstemninger eller andre debatter" skal ikke markeres m mindre. Så det skal denne redigering ikke. --Madglad (diskussion) 2. jun 2020, 20:10 (CEST)

Det er da et lille ret og jeg skriver da også lovende da jeg sætter skabelonen på så jeg skjuler ikke noget ---Zoizit (diskussion) 3. jun 2020, 01:39 (CEST)
Jeg ved ikke om det er en bevidst provokation, at - lige efter at du har genlæst gældende politik - igen poster m-markeret i strid med politikken. Lad være med det. Og din redigeringsbeskrivelse til svaret ligner også en provokation. --Madglad (diskussion) 3. jun 2020, 12:38 (CEST)
Madglad må du få en rigtig dejlig aften ---Zoizit (diskussion) 3. jun 2020, 18:44 (CEST)

Aaron Opoku[rediger kildetekst]

God aften,

what is your oponion about this text:

Aaron Opoku, søn af ghanesiske forældre, blev født i Hamborg. Hans første fodboldklub var Hamburger Turnerschaft von 1816, og i 2011 sluttede Opoku sig til juniorakademiet (Nachwuchsleistungszentrum) i Hamburger SV. Fra nu af spillede han i alle ungdomshold og blev også brugt i B-ungdommen (U17) såvel som i A-ungdommen (U19). Sæsonen 2017/18 var Aaron Opokos sidste sæson i ungdomsfodbold, hvor han førte sit hold som kaptajn og scorede 15 mål (i 23 kampe) for at tage andenpladsen i "Nord / Nordost"-stafet i U19 Bundesliga. Samtidig debuterede han i reserveholdet, i anden halvdel af sæsonen løb han tre gange op til det andet hold, der spillede i Regionalliga Nord, den fjerde division.

I sommeren 2018 blev Opoku tildelt sin første professionelle kontrakt, der løber indtil 2021, og blev forfremmet til det professionelle hold, der kort tid før var blevet nedrykket fra Bundesliga for første gang i klubbens historie. Derudover var han nu en del af reserveholdet. Indtil udgangen af ​​2018 havde Aaron Opoku ikke spillet for professionelle i 2. Bundesliga, den anden division, ikke under Christian Titz og heller ikke under hans efterfølger Hannes Wolf. I stedet spillede han i reserveholdet, hvor han spillede ni kampe. Som forberedelse til pointkampene i det nye år trænede Opoku med det professionelle hold, og efter afslutningen af ​​vinterpausen kunne han lejlighedsvis findes i holdet ved spil, men han havde ikke spillet. I stedet spillede han yderligere otte kampe i den tyske fjerde division for reserveholdet. I mellemtiden savnede professionelt hold deres tilbagevenden til Bundesliga ved at slutte som fjerde.

I sommeren 2019 kom Aaron Opoku til FC Hansa Rostock på lån fra professionelle 3. Liga, den tredje division. Hans optræden den første kampdag, hvor Hansa Rostock opnåede en 3-3 uafgjort mod Viktoria Köln (som tidligere var rykket op fra Regionalliga West), var ensbetydende med hans debut i professionel fodbold. Opoku scorede et mål, der blev kåret til Månedens mål i Tyskland i juli. I Rostock, den største by i Mecklenburg-Vorpommern, havde han formået at få en regelmæssig plads. Takket være fem mål scoret af Aaron Opoku kunne Hansa Rostock drømme om at gå videre til anden division, i slutningen af ​​sæsonen var det sjettepladsen. Som et resultat vendte Opoku tilbage til Hamborg.

Den 25. april 2018 spillede Aaron Opoku for det tyske U19-landshold for første og eneste gang i 2-2-uafgjort i testkampen i København mod Danmark. Fra marts 2019 til november 2019 spillede han for det tyske U20-hold.

I will skrev a article about Aaron Opoku. --HSV4ever (diskussion) 29. aug 2020, 22:40 (CEST)

HSV4ever You need to find someone there know something about fodbold because i don't enough ---Zoizit (diskussion) 30. aug 2020, 14:50 (CEST)
Too much machine translation and no sources. If you add some sources maybe I would rewrite in fluent danish. --Ramloser (diskussion) 31. aug 2020, 19:23 (CEST)
@Ramloser: I have written the article with sources. --HSV4ever (diskussion) 9. sep 2020, 21:04 (CEST)
@Ramloser: Article are deleted --HSV4ever (diskussion) 9. sep 2020, 21:05 (CEST)

oliver bierhoff[rediger kildetekst]

god aften,

jeg haber redigéret i oliver bierhoff. jeg skrever, er har han sportschef på tysk fodboldforbund. undskyld for mit dansk. jeg taler og skriv ikke godt dansk, men jeg går til dansk på aftenskolen i tyskland. --HSV4ever (diskussion) 19. okt 2020, 21:36 (CEST)

Brøndby IF-sæsoner[rediger kildetekst]

Hej Zoizit

Vær venlig at slette alle de artikler om Brøndby IF-sæsoner, som jeg har oprettet eftersom jeg ikke ønsker nogen problemer med nogen.

Jeg kan godt se her bagefter at jeg ikke skulle have gjort det.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen, Bjarne (Skrev Bjarne.N (diskussion • bidrag) 14. dec 2020, 15:29‎. Husk at signere dine indlæg.)

@Bjarne.N: Jeg kan ikke slette de artikler om Brøndby IF-sæsoner, jeg er ganske almindelig bruger ligesom dig Happy face, jeg synes du skulle læse lidt om hvordan og hvorledes man opretter artikler, der ligger links på din egen brugerdiskussion som fortæller om det hele, jeg synes ikke du skal give op, men bare tænke over hvordan og hvorledes man gør --- Zoizit (diskussion) 14. dec 2020, 15:48 (CET)

Tilbagerulning i Coco-artikel[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se du bliver ved med at tilbagerulle min redigering i artiklen Coco (film). Du giver ikke nogen forklaring på, hvad der er galt med det jeg har ændret, så jeg vil gerne spørge hvorfor? - 188.182.13.127 6. jan 2021, 03:06 (CET)

188.182.13.127 jeg ser ikke nødvendigheden at lave tabeller på artiklen ---Zoizit (diskussion) 6. jan 2021, 14:52 (CET)
Okay. Jeg er uenig med dig, men jeg har respekt for at du ikke kan lide det som en tabel. Ville du være okay med, at jeg ændrer de to lister til underafsnit, og tilføjer de roller der kun er på én liste og ikke den anden? Jeg synes det er underligt, at der er nogle roller der kun optræder på det ene sprogs rolleliste og ikke den anden, f.eks. er Mamá Coco med under danske stemmer men ikke engelske. - 188.182.13.127 6. jan 2021, 18:07 (CET)
188.182.13.127 det lyder fint med mig -----Zoizit (diskussion) 6. jan 2021, 18:23 (CET)
Jeg har lige lavet disse ændringer i artiklen. Jeg håber de er okay. - 188.182.13.127 6. jan 2021, 19:31 (CET)
188.182.13.127 det ser fint ud ----Zoizit (diskussion) 6. jan 2021, 23:22 (CET)


Bare lad det ligge[rediger kildetekst]

Hej Zoizit,

Godt nytår :-)

IP-brugeren begik ikke hærværk, så det er helt ok, at brugeren fjerner test2'en. Brugeren er ganske aktiv med at hjælpe med at fjerne hærværk, hvilket er meget tiltrængt i disse nedlukningstider, hvor skoleeleverne sidder hjemme og keder sig.

Håber ellers, at alt er vel hos dig -Pugilist (diskussion) 14. jan 2021, 22:38 (CET)

Hej Pugilist jeg må have ramt en forkert IP-bruger i farten.
Her går det godt og rigtig godt nytår til dig også ---Zoizit (diskussion) 15. jan 2021, 14:49 (CET)


Ross Kolby-artikel.[rediger kildetekst]

Hej, @Zoizit:, og takk for dit indspil. Jeg skal benydte mig af dette og holde historiken mere ren. Sig endelig til hvis der er andre ting der kan forbedres på denne artikel. Hilsener fra, --EditNor (diskussion) 4. feb 2021, 22:01 (CET)


Wikipedia:WikiProjekt Kvinder[rediger kildetekst]

Hej. Er der noget godt formål med at registrere alle nye oprettet artikler med kvinder i projektet? Wikidata har registeret køn på alle personer. Det kan godt udnyttes i fx {{FD}}. Det er let at tælle. --Steen Th (diskussion) 6. mar 2021, 12:07 (CET)

Steen Th jeg skriver dem på fordi sådan har man gjort det længe, men hvis der er en nemmere måde at register hvor mange kvinde og kvinder relateret artikler der er på da.wiki og der bliver oprettet ville det da være dejligt ---Zoizit (diskussion) 6. mar 2021, 12:12 (CET)
Du kan lave en optælling med denne url: https://w.wiki/34Gg Så længe Kategori:Wikidata mangler køn holdes ned og der sættes skabelon {{FD}} på artikkler, så er det nemt at holde styr på hvad for et køn personerne har. Også denne rapport kan man sortere på køn og finde dem, hvor de personer, hvor køn ikke er angivet på Wikidata. --Steen Th (diskussion) 6. mar 2021, 13:06 (CET)
Steen Th de links giver ikke en liste med artikler om kvinder relateret emner og kvinder som er oprettet i 2021, men en oversigt over oprettet personer eller liste men summen af antalt at kvinde artikler ----Zoizit (diskussion) 8. mar 2021, 19:49 (CET)
Man kan godt se udvikling af artikler. Jeg gemmer, når jeg en kopi af Wikidata, en liste over artikler med kvinder - Bruger:Steenth/sandkasse68. Så man godt se hvad der oprettes. Men at vedligeholde en liste over alle oprettet artikler giver ikke mening. Det er antal artikler, som tæller. Og jeg vil igen kunne trække listen, når jeg henter den næste gang.
Kvindeemner tjekker jeg ikke. Det kan godt styres via projektskabeloner. --Steen Th (diskussion) 8. mar 2021, 22:42 (CET)
Steen Th Okay og tak for linket ---Zoizit (diskussion) 9. mar 2021, 15:02 (CET)