Casper Harding

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Casper Harding
Personlig information
Andre navn(e) Spørg Casper
Født Casper Harding Rasmussen
20. januar 1992 (28 år)
Nationalitet Dansker
Bopæl Odense, Danmark
Sprog Dansk
Børn

Freya (f. 2014)

Karl Willy (f.2020)
Beskæftigelse Tonemester, skuespiller, Youtuber
Aktive år 2009 - nu
Roller Jørgens søn i Kims reklamerne; Tjelle i Hedensted High
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Casper Harding Rasmussen (bedre kendt som Spørg Casper) (født 20. januar 1992) er en fynsk Youtuber, komiker, tonemester og skuespiller som har studeret på og dimitteret fra 18 Frames' treårige filmuddannelse.

Harding er nok mest kendt for sin satireprægede Youtube-kanal, ved navn Spørg Casper som startede i 2009[1], og for sin medvirken i de nyere KiMs reklamer, hvor han spiller Jørgens ukendte søn, som nu har overtaget firmaet. Udover disse har Casper også medvirket i to serier; Hedensted High og Verden Ifølge Snake. Casper Harding har ikke kun sin ene kanal, Spørg Casper, men han har også en sekundær kanal kaldet Casper Harding. På denne kanal uploadede han dagligt videoer fra sin hverdag i 365 dage. Casper Harding stoppede med at lave daglige videoer den 11. marts 2017.[2] Men begyndte igen i juli 2017.

Som tonemester har Casper Harding blandt andet arbejdet på programmerne Kongerne af Marielyst, Kongerne af Rømø, Kongerne - Helt til hest og Big Brother 2014.

I øjeblikket har kanalen "Spørg Casper" over 200.000 abonnenter, mens hans anden kanal, Casper Harding, har over 48.000 abonnenter.

Casper har datteren Freya (f. 2014), som han har fået med sin ekskæreste Line. desuden har Casper også en søn ved navn Karl Willy, som han har med hans nuværende kæreste Louise.

Filmografi[redigér | redigér wikikode]

Casper Harding har medvirket til produktionen af følgende film, der primært er kortfilm. Hans bidrag er primært på lydsiden som lyddesigner, tonemester etc.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ Karakteren er bedst kendt for at skabe tvivl om Casper er super retarderet eller om det er en karakter. De fleste mener det første. Fredagsjournalen: Casper Harding. Gal eller genial?
  2. ^ min sidste vlog. - YouTube

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


SkuespillerStub
Denne danske skuespillerbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi
YoutubereStub
Denne youtuberbiografi er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi