Diskussion:Andreas Holma

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Andreas Holma

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Andreas Holma har stået med notabilitetsskabelon siden 2018. Lad os tage diskussionen. Artiklen er oprettet af Birgitte Wessel Knaack, der ifølge eget udsagn er tilknyttet Per Møller Jensen, som spiller i bandet Road to Jerusalem, som Holma er med i. Der er altså tale om {{tætpå}}. Han har opslag på metal-archives, metalstorm og discogs. Han var med i Scar Symmetry (EN) fra 2016-2019, men blev fyret efter en disput, hvilket blev omtalt på metalsucks og metalsucks og metalinsider. På trods af at være fra Sverige findes der intet opslag på sv.wiki. Se i øvrigt også sletningsforslaget for Road to Jerusalem.

  • Symbol delete vote.svg Slet - Han er helt klart i den lave ende, og nok på grænsen. At den er oprettet af en person med tilknytning til ham gør udslaget for mig. Toxophilus (diskussion) 13. aug 2019, 08:15 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Hvis ikke der er større at fortælle, end at han er blevet fyret fra et band, så synes jeg ikke, at en artikel er nødvendig. --DenBlaaElg (diskussion) 16. aug 2019, 16:16 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - virker åbenbart som løs arbejdskraft, ikke nok til notabilitet. Rmir2 (diskussion) 26. sep 2019, 11:55 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Vil ikke afvise at der kan skrives en artikel om ham, men som artiklen fremstår på nuværende tidspunkt, mener jeg at den skal slettes.--Kjeldjoh (diskussion) 9. okt 2019, 13:11 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om sletning blandt dem, der har ytret sig. --Pugilist (diskussion) 10. okt 2019, 09:38 (CEST)

Ny side[redigér wikikode]

Oprettet af --Birgitte Wessel Knaack (diskussion) 30. aug 2018, 09:32 (CEST) Tilknytning til Road to Jerusalem