Diskussion:Andrew Jackson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Andrew Jackson er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Stock post message.svg Huskeliste for Andrew Jackson: rediger · historik · overvåg · opdater

Nuvola kdict glass.svgSenest gennemgået den 30. november 2018 (1 år og 301 dage siden) af Tøndemageren. Artiklen er listet i kvalitetsmærkede artikler til eftersyn.

  • Der er ikke en eneste direkte reference/kilde i teksten. Det skal forbedres kraftigt før den kan godkendes som LA. Toxophilus (diskussion) 29. okt 2018, 08:52 (CET)
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Kameraad Pjotr slettede Image:Andrew_Jackson.jpeg: [[Commons:Licensing|Copyright violation]];

-- CommonsTicker 2. jun 2008, 00:15 (CEST)

Hvordan er den blevet LA?[redigér wikikode]

Kære Zoizit. Hvordan kan du udnævne denne artikel til LA? Der er ikke én eneste reference i hele teksten? Med mindre der er en god grund til at den alligevel er udnævnt, fratager jeg snarest muligt artiklen sin udnævnelse. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. nov 2018, 12:02 (CET)

De er nu gået 48 timer uden respons herpå. Artiklen fratages dermed sin status igen. mvh Tøndemageren (diskussion) 30. nov 2018, 15:32 (CET)