Diskussion:Camelia Elias

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg betvivler Camelia Elias {{notabilitet}}[rediger kildetekst]

En lektor på RUC er vel ikke automatisk notabel?

Der ud over kan jeg ud af linkene se, at hun har skrevet forordet til en bog. Og så er hun også bestyrer af "for den største samling af tarotkort og esoterica på Roskilde Universitetsbibliotek". For mig skal der mere end et forord i en bog, en lektorstilling og bestyrer af en samling tarotkort til for at være notabel. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. mar 2016, 18:47 (CET)

Sletningsforslag: Camelia Elias

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:PerV påpegede et muligt notabilitetsproblem for Camelia Eliasdiskussionssiden i 2016. --Morten1997 (diskussion) 26. feb 2019, 22:46 (CET)

  • Slet - Det er muligt hun er dygtig til det hun laver, men intet af det giver automatisk notabilitet. Toxophilus (diskussion) 27. feb 2019, 07:36 (CET)
  • Slet - Ifølge artiklen har hun mange aktiviteter. Det er nærmest kuriøst, men notabelt er det ikke. PerV har et par kommentarer på diskussionssiden, men han er jo desværre ikke i stand til bidrage til slettediskussionen i dag. --Pugilist (diskussion) 27. feb 2019, 09:32 (CET)
  •  Kommentar - Jf. WP:Bio er "Professorer ved danske universiteter" pr. definition er notable. Camelia Elias har jf. sin hjemmeside været professor i 20 år ved 3 danske universiteter, men jeg er i tvivl om disse informationer. Jf. LinkedIn blev hun Dr.Phil. i 2014, og stoppede på RUC i 2017. Er der nogle kilder på at hun har haft en professorstilling ved RUC? --Kjeldjoh (diskussion) 12. mar 2019, 12:41 (CET)
Defineres en professor således som at være doktor (dr.phil.)? Det læser jeg ud af din kommentar, men korriger mig, hvis dette er forkert. --Morten1997 (diskussion) 12. mar 2019, 13:00 (CET)
Jf. videnskab.dk er man dr.phil. hvis man har skrevet en doktor-afhandling. Men det betyder ikke at man nødvendigvis har fået en professor-stilling. Jeg tror det er mere sandsynligt at hun har arbejdet som "associate professor" = lektor, hvilket ikke indbefatter tilsvarende lederansvar. Så når hun på sin hjemmeside skriver "tenured professorship for 10 years out of the total of 20 spent as a professor at three Danish universities.", så tror jeg det skal det skal læses som associate professor, hvilket ikke er tilstrækkeligt til at gøre hende notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 12. mar 2019, 14:07 (CET)
Professor på danske er ikke det samme som professor på engelsk, hvor begrebet kan henvise til i princippet hvem som helst af det akademiske personale. Hun angiver sig som professor på Roskilde Universitet, men som angivet i artiklen var hun "kun" lektor. Oplysningerne på hendes hjemmeside er sikkerrt korrekte, men brugen af det engelske ord professor, skal ikke forstyrre vurderingen af notabiliteten. Af hendes hjemmeside fremgår i øvrigt, at hun ikke længere er ansat på universitetet. --Pugilist (diskussion) 12. mar 2019, 14:40 (CET)
  • Således som jeg oprindeligt havde forstået. Derfor Slet. --Morten1997 (diskussion) 12. mar 2019, 15:00 (CET)
  • Slet - Jeg antager at det er en lektor-stilling hun har haft på RUC, og derved kan jeg ikke se at hun er notabel. --Kjeldjoh (diskussion) 12. mar 2019, 15:18 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 14. mar 2019, 14:32 (CET)