Diskussion:Det Etiske Råd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytteforslag: Etisk Råd

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Rådet bruger selv betegnelsen Det Etiske Råd frem for Etisk Råd, hvilket også fremgår af den lov, der henvises til i artiklen (hvor der i øvrigt allerede konsekvent står Det Etiske Råd). En medarbejder fra rådets sekretariat har derfor forespurgt, om artiklens titel kan ændres, hvilket jeg synes er rimeligt ud fra det anførte - først og fremmest pga. lovteksten. --SorenRK (diskussion) 23. feb 2016, 00:22 (CET)

Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Da der er 4 for og ingen imod, og flytningen skulle være ukontroversiel, har jeg gennemført den; Etisk Råd er derfor flyttet til Det Etiske Råd. --SorenRK (diskussion) 5. mar 2016, 15:09 (CET)
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Sortering af listerne over medlemmer[redigér wikikode]

Hvordan er listerne over nuværende og tidligere medlemmer egentlig sorteret? Det burde enten være alfabetisk eller i tidsorden efter hvornår de har indtrådt i rådet vil jeg mene, men det fremgår ikke om det sidstnævnte er tilfældet. Det ville i øvrigt være en fin udvidelse af artiklen at tilføje årstal fra hvornår (og til) de sidder/har siddet i rådet. /Patrik Näsfors (diskussion) 18. dec 2016, 21:39 (CET)

Jeg mener jeg bidrog en del til den, og det var et større arbejde at finde oplysninger som det fremgår, og mon ikke jeg bare brugte den rækkefølge de stod i i årsrapportene. Måske er rigtig god idé at lave en sorterbar wikitabel. --Kim Bach (diskussion) 19. dec 2016, 11:46 (CET)