Diskussion:Det Gyldne Tårn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Det Gyldne Tårn

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Det Gyldne Tårn har stået med notabilitetsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Forlystelsen i Tivoli er præsenteret på hjemmesiden, kan bruges til selvmord og er blandt parkens vildeste forlystelser]

  •  Formalia @Stonie44: som artikelopretter har du måske input? Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:41 (CEST)
  • Behold - Adskillige af Tivolis forlystelser har artikler. Den her er meget meget kort, men der må helt sikkert være noget at skrive om den, og rigeligt med materiale at finde. Burde vel heller ikke være et problem. Toxophilus (diskussion) 20. jun 2019, 13:41 (CEST)
  • Behold - Artiklen SKAL have påført nogle kilder, men som udgangspunkt så er jeg for at den beholdes. Er sikker på der kan findes en masse information om den - især fra da den åbnede. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. jun 2019, 13:59 (CEST)
  • Behold - Allerede fordi sletteforslaget ikke er begrundet. Dertil kommer, at bygningen, så vidt jeg kan se, er det 13. højeste spir/tårn i Danmark, hvis denne liste ellers er til at stole på. --Pugilist (diskussion) 20. jun 2019, 14:12 (CEST)
  • Behold - Jeg er i tvivl om, at dk-wiki er nået til det detaljeringsniveau. Der kunne være mange artikler i Kategori:Forlystelser, prøve at sammenlign med en:Category:Amusement rides, men der er ikke mange af dem, der har en historie som Leap-The-Dips. Men jeg tænker at hvis forlystelsesparken er notabel, så tager vi også de enkelte forlystelser med. På sammen måse som vi ikke vurdere om de enkelte musikalbum og bøger er notable, hvis kunstneren er notabel.--Kjeldjoh (diskussion) 20. jun 2019, 14:38 (CEST)
  •  Kommentar - Der var mig, der i 2017 satte {{Notabilitet}} og {{Wikificering}} på artiklen, da der var blevet oprettet en kort artikel. Men jf. ovenstående hælder jeg idag mere til at det mest er Wikificering artiklen trænger til.--Kjeldjoh (diskussion) 20. jun 2019, 14:45 (CEST)
Konklusion:
Der er ingen der er for sletning, og oprindelige påsætter af notabilitetsskabelon, trækker også dette tilbage. Artiklen beholdes. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. jul 2019, 15:20 (CEST)