Diskussion:Det Konservative Folkeparti

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Det Konservative Folkeparti er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Det Konservative Folkeparti: rediger · historik · overvåg · opdater

Gennemgående fin artikel, fandt et par enkelte småfejl i oversættelsen fra norsk. Den har over påsken gennemgået en række sproglige forbedringer, hvorfor jeg mener, at den er god nok som lovende artikel. --62.44.135.251 6. apr 2015, 20:05 (CEST)

Et par forbedringsforslag på dens vej mod at være en god artikel ses herunder:

  • Evt. erstatte billedet af Lars Barfoed med Søren Pape, idet han er den nuværende formand.
The Anti-Slavery Society Convention, 1840 by Benjamin Robert Haydon.jpg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Politik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af politikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytteforslag: Konservative Folkeparti

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Enighed om flytning. Pugilist (diskussion) 26. feb 2014, 08:55 (CET)

Arkivering[rediger kildetekst]

Indlæg fra før artiklen blev omskrevet fra bunden, er arkiveret her: Arkiv 1.

Partileder vs. Partiformd[rediger kildetekst]

Før stod der både partileder og partiformand. Jeg har fjeret partileder fordi jeg mener det er det samme. Skal dog ikke afvise helt at der er et eller andet internt i K, der gør det er det samme. I så fald blot ret det tilbage :)

Med Det Konservative Folkepartis særlige historie er det helt klart en idé, at have såvel partileder som partiformand stående. Partiformandsposten har traditionelt ofte været en inferriør post i partiet hvorimod, der var flere årtier, hvor posten som gruppeformand definerede, hvem der var 'partileder', men faktisk er snart sagt enhver mulig kombination set i dette parti. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 5. jul 2021, 02:07 (CEST)